Meillä on täällä Akaassa muutama tosi hyvä kirppis, joita kannattaa harkita pienen matkankin päästä. Etenkin jos yhdistää kierrokseen useamman kirppiksen kerralla ja ottaa vaikkapa pari kaveria mukaan niin käy melkein päiväretkestä. Yhdeksi kohteeksi suosittelen Kirpputori Parkkia Akaan Viialassa. Kirppis on suuri, se levittäytyy kahteen kerrokseen joten kierrettävää riittää. Tältä kirppikseltä olen tehnyt parhaimmat vintagelöytöni kenkämielessä, 50-luvun siroja Palmrothin korkkareita parilla eurolla.

Parkki sijaitsee vanhassa nahkatehtaassa, missä on vaikka mitä kaikkea muutakin toimintaa aina autokorjaamoista teatteriin. Takanani näkyvä liuska vie suoraan kirppikselle.


Kirppiksen alakerrassa on kalusteita ja muuta kodin irtaimistoa, yläkerrassa perinteiset kirppispöydät.Tällä kirppiksellä on aina ihan älytön määrä ihan ihme romua, mutta seassa on myös melkein poikkeuksetta ihan mahtavia aarteita kun vaan osaa etsiä. Nytkin oli eräs pöytä täynnä vanhoja kureliivejä pikkurahalla, tiedän että aika moni vintagepukeutuja varmasti arvostaisi näitä.Minä taasen arvostan ystäväni ompelemia mekkoja, joista yksi päälläni näissä kuvissa. Tämä siis yksi niistä mekoista mitä Olivia Rouge taikoi minulle toiveideni mukaan omista kankaistani. Voisi tulla pikkuisen keväämpi vielä että mekot olisivat ajankohtaisempia, mutta en malttanut olla pukematta valkoista ruusumekkoa heti samantien.

Ps. Pätsiniemen puolella lisää ruusuja, vintagepöydän tuunauksen merkeissä.

Kommentit (11)

Sofe
1/11 | 

Hei! Tuossa kuvassa on tuommoinen ihana vanhanajan jalkalamppu isolla kuvulla. Et satu muistamaan, mitä tuollaisella oli hintaa? :D Aivan ihana!

Iina
2/11 | 

Käytiin miehen kanssa kyseisellä kirpputorilla noin viikko sitten ja olin niiiin pettynyt ja vähän jopa järkyttynyt. Mun mielestä 99 prosenttia oli pelkkää rojua, ja tuntui että tavarat on seissy siellä pölyttymässä monta vuotta. Ja kamala sotku joka paikassa. Jos jotain kivaa olisi löytynyt, en olisi pystynyt viemään kotiin peläten ötökkähyökkäystä. Sanoin miehellenikin että kyseinen paikka oli just sellanen JYRKI SUKULA PELASTA RAVINTOLANI mutta kirpputorille.

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Just sanoin isälleni tuosta Parkista että ei vitsi kun siellä viitsittäisi tehdä edes jonkinlainen pintaremppa, seinät ja lattia maaliin edes niin sen ilme paranisi 101 prosenttia :D ja veke kaikki ne seiniä ja ikkunoita kiertävien pöytien romukasat. Koska sielä tosiaan on törkyisen näköistä. MUTTA siitä huolimatta pöytiin asetellut tavarat ja vaatteet ovat ihan normikirppiskamaa, se ympäristö vaan hämää.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

6/11 | 

Mä niin rakastan nahkatehtaan kirppistä ja koitan aina toijalassa käydessä mutsia viemään mut sinne ku en jaksais ihan niin montaa kilsaa sinne kävellä mut harvemmin se jaksaa lähtä mua sinne kuskaileen ku sit mulla kestää sielä ikuisuus :D

7/11 | 

Voiii, tuolla huonekalukuvassa olis just semmonen senkki (vai millähän nimellä tätä voisi kutsua..) jota olen etsinyt ympäri Oulua tuloksetta! Täytyy vissiin lähtä peräkärryn kanssa etelänmatkalle talvilomalla. :D

/Suvi

herttax

Kyseinen senkki maksaa muuten 40 €, kävin tänään sitä katsomassa. Meinasi lähteä mukaan, mutta oli suurimmalta osalta lastulevyä ja jäi kauppaan :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011