Kuka muistaa tämän Mangon kissaprinttimekon parin vuoden takaa? Laitoin mekon puoleksi vuodeksi hyllylle, koska pelkäsin käyttäväni sen puhki. Joskus on pakko yrittää edes vähän säästellä lempivaatteitaan. Olen periaatteessa sitä mieltä, että vaatteet ja kengät ovat käyttötavaraa, niitä on turha jemmata kaapissa, mutta välillä järjen ääni vain katoaa :D Jälleennäkeminen mekon kanssa oli yhtä riemukas, kuin silloin aikoinaan sen muuttaessa luokseni. En oikeastaan tiedä miksi tämä kyseinen mekko kolahtaa minuun niin paljon, ehkä se tuo printti.Kissajuttuja myös liikkiksen puolella... hullun cat ladyn tulevaisuus taitaa olla kohdallani jo sinetöity, turha räpistellä enää vastaan.

Kommentit (9)

1/9 | 

No, onhan tuossa ihanat värit ja loistava mallikin. Oon kyl kade.

Tarttisit vähän lisää kissoja, että olisit kunnon crazy cat lady. Viidellä kissalla voinee päästä alkuun. :) Mutta muuten puitteet ovat kyllä kunnossa.

Mitä muuten tapahtui viikon Nöpölle?

2/9 | 

Kääk! Nyt on kyllä ihan liikaa kissa-aiheisia vaatteita näkynyt täällä, että yksi kohtalotoveri (tuleva hullu kissamummo) sekoaa....Haluan ne kaikki :D Ainakin tartten kissasukat, kissaballerinat, kissasukkikset, korvikset, kissakassin yms.

Annu
4/9 | 

Hei mistä sie hankit noita alushameita mekkojen alle? Onko ne jotain tyllihärpäkkeitä vai millaisia? Saisi aika monen mekon ilmettä muutettua, miten mie en oo tajunnut..aina vaan liimautuu mekko reisiä pitkin..

Kerttu
5/9 | 

Oi muistan kyllä kissanekon, mullakin on se. Harmi vaan etten voi juuri nyt käyttää kun olen raskaana.. Pitää vaan odotella:)

Olivia Rouge
7/9 | 

Mä oonki ollu ihan dille ja käyttäny oman mekkoni jo puhki :( se haisee ihan kissankuselle.

Maam
8/9 | 

Mangolla on kyllä niiiiiin ihania vaatteita ja ennen olikin mun lemppari vaateliike, mut nyt oon huomannu viimesen parin vuoden aikana aika roiman laskun tasossa... Reikiä ilmestyy melkein heti kankaisiin, eikä edes minnekkään saumojen kohdille vaan keskelle kangasta :/

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011