Se on ihan sama kuinka paljon vaatteitaan putsaa, kissankarvat löytävät aina tiensä takaisin. Ja Nöpö ei varsinaisesti edesauta asiaa nuohoamalla jaloissa jatkuvasti. Tässä kissankarvoilla kuorrutetut kintut, kera Finskin korkkareiden. Hauska sivuefekti noilla selkälääkkeilläni, ei satu nilkkaankaan yhtään vaikka olisi millaiset korkkarit :D sanomattakin selvää että kipitän tällä hetkellä ihan onnessani koroissa, ja kuuri kestää vielä torstaihin asti!


Eilinen asu ystävän synttäreiltä, mekko H&M, takki Vila.Olen päivistä ihan sekaisin koko ajan, vappu sekoitti sisäisen kalenterini. Tänään herätessä luulin että oli perjantai. Mikä pettymys kun tajusin että onkin sunnuntai :D miksi ihmeessä sunnuntai on niin vastenmielinen päivä, sehän on arkiduunarille vapaa, siitä pitäisi ottaa kaikki ilo irti eikä ahdistua tulevasta maanantaista jo etukäteen!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (18)

lukija
1/18 | 

Vähän sama olin kanssa että lauantai mutta ei tänään onkin sunnuntai. Ja masennus iski kun tajusi että taas se viikko alkaa huomenna :D

säilytysideoita
8/18 | 

Tee se itse kenkäkaruselli 45 parille:
http://teeitse.com/sisustus/kengaet-kaappiin

Täällä on myös useampi ratkaisu:
http://www.ninas.fi/bulevardi13/?cat=8

Varmaankin helpoin idea on kiinnittää jollekin seinälle kattoon asti lautoja eri kokoisilla väleillä. Asettaa ylimmäksi kengät, joita ei voi käyttää niin usein ja laittaa kaikki kengät hyllyille vain putsattuina, jolloin hyllyt pysyvät hyvinä. Lautojen kiinnitykseen saattaa tarvita vuokranantajan luvan, mutta se saattaa heltiä sillä että hyllyjä voi köyttää useampaan tarkoitukseen ja visuaalisesti se on hyvännäköinen ja kaikki arvostavat säilytystilaa :)

Tiia
9/18 | 

Kuivausrumpu on ollut mun pelastus koirankarvahelvetin suhteen :D kerää JOKAISEN karvan vaatteista eikä tartte säätää teippirullan kanssa. Tietty ihan kaikkea ei voi kuivausrumpuun tunkea, mutta perusvaatteet kyllä :)

prettymurmel
10/18 | 

Hah, tuttu tarina. Mulla jalkavamma asettui noin vuodeksi niin liikuntaharrastuksen kuin korkkareiden käytönkin esteeks. Voi sitä onnea kun sai pariks viikoks supervahvat tulehduskipulääkkeet ja kumpikaan harrastus ei hetkellisesti tuntunut missään :D Seuraavalla viikolla olikin aika morkkis kun kipu palas potenssiin kaks...

M
11/18 | 

Kiva rotsi, onko tällä hetkellä valikoimissa? :)

Olisiko sinulla vinkkejä vaatteiden ja kenkien järkevään säilyttämiseen? Olen juuri muuttanut kerrostalokaksioon puoliskoni kanssa ja olen aivan pulassa säilytysratkaisujen suhteen...

Marjo
12/18 | 

I feel you! Meillä on kaks vaaleeta kissaa... Ei tarvi ku istuu sekunniksi sohvalle ni mustat housut on jo pyllystä valkoset. Argh! Mutta on ne niin ihania, että tämmöset "pienet" miinukset kestää. :)
Ihana mekko!

manki
13/18 | 

Hei kenkäfriikki, mulla olis sulle kysymys! Tiedätkö onko Dieselin kengät isoa vai pientä kokoa? Mun koko on yleensä 39 mutta joskus 38:kin menee. Nettikaupas kummittelee yhdet ihanat oranssit kengät kesäksi mutta koko vaivaa... Tai oikeastaan palautuksen vaiva vaivaa...

enni
16/18 | 

Tääääh, etkö sä juuri sanonut että et voi sietää tälläisiä pastellisia keltaisen sävyjä? Mulla on sama mekko ja tuli siinä postauksessa vain mieleen, että et vissiin ikinä suostuisi laittamaan sitä värin vuoksi päälle. Väärässäpä olin! :D Ihanalta näytät!

Lily
17/18 | 

I-H-A-N-A mekko! Onko vanha vai uusi, saako vielä jostain vai joudunko ryöväämään vaatekaappis?:D
Tosta kissankarvajutusta, tiedän tunteen. Kaksi kissaa kotona, molemmissa sekä valkoista että mustaa, eli karvat näkyy joka ikisessä vaatteessa. Yritä siinä ulos lähtiessä päästä niistä eroon, ei onnistu sitten millään!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013