Talvilomani alkoi virallisesti tänään. Olen päivistä aivan sekaisin, niillä kun ei ole tässä pahemmin ollut merkitystä. Tuntuu ihan sunnuntailta, vaikka vissiin on maanantai? Tänään hypätäänkin jo junaan ja takaisin Tampereelle, josta minä teen pikku kiepin Helsingissä ja keskiviikkona Lontoo jeeee! Londonin sääilmoituksissa on näkynyt +10 astetta eli heippa toppatakille.


e10

e10


e9

e9

Alan pikkuhiljaa pakkailla kasseja ja rapsin Sylttyä niin paljon kuin ehdin, se on maailman hurmaavin kolli <3 Voisin ryöstää sen Tampereelle mukaan.... Tosin veikkaan, että Nöpö pakkaisi kassinsa ja muuttaisi Siperiaan siinä vaiheessa, kun taloon tulisi toinen eläin jakamaan hänen huomiotaan :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (10)

Suvi
1/10 | 

Mulla on ollut tänään aivan p*ska päivä, mutta tuli hymy huulille heti kun näin ton ekan kuvan :') Kissat ne vaan jaksaa piristää! Ethän Nelliina ikinä lopeta kissoista kirjoittelua! :D

NIMETÖN :)
2/10 | 

oiij.... voisi täällä olla paljon enämmän kuvia tuosta kissasta =)

Lontoo on ihana paikka<33

Marjukka
3/10 | 

Palasin juuri eilen Lontoosta, ja vaikka päivät olikin lämpimiä, niin heti kun aurinko alkoi laskea (n. klo 17-18 maissa) tuli yllättävän viileää. Eli ota myös lämmintä mukaan!

6/10 | 

Yhdyn Suvin kommenttiin siinä kuinka nuo karvanaamat saavat heti hymyn huulille ja hyvän tuulen päälle! Mää kyllä vielä joku päivä dognappaan jonkun karvakorvan poikien seuraksi ja koirakuumetta paikkaamaan ;O)

haahuilija
7/10 | 

Ihanan paksu peti tolle koiravanhukselle laitettu terassille ettei tule vilu :). Söpöä.

rairai
8/10 | 

Voihan kehveli, kun kissakuume vaan pahenee ja pahenee. Minulla on jo yksi hyvin musta ja lihava kissa, ihana kainalokehrääjä, mutta mikäs sen ihanampaa voisikaan olla, kuin useampi kisumisu kehräämässä <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011