Tai ainakin siltä se näyttää, kun meidän karvahanurista on kyse. Vai mites tämä ihanaa olla rakkaan ruokkijani sylissä -ilme:


k12

k12

Syliin kaapaisua ennen katti oli kiehnännyt jaloissa ja kehrännyt kuin hullu, mutta valokuvaan sitten otetaan tuollainen minua riistetään yhyy -meininki. Kiitti Nöpö.

Tässä päivän nasua osa yksi, puoleen päivään asti. Unohdin eväät kotiin, joten kävin poikkeuksellisesti kotona ruokiksella. Mikäpä siinä vedellessä pinaattikeittoa naamariin, paitsi että eräs karvainen kaveri sitten päätti tehdä yllätyshyökkäyksen syliini ruokapöydässä, lyöden päänsä kädessä pitelemääni keittopurkkiin ja arvaahan sen mitä sitten kävi. Kiitti Nöpö osa 2.


k11

k11

En vieläkään ymmärrä miten kissa ei saanut päällensä pisaraakaan keittoa, mutta minun hameeni taas sen sijaan sai täyslaidallisen. Tämä on niitä viikkoja, kun mikään ei onnistu. Maanantai joka päivä.

Kommentit (15)

1/15 | 

Hiukses näyttävät kyllä aivan ihanilta tässä! Onko tämä nyt kokonaan omaa karvaa vai pidennystä osa, en oo pysynyt perässä ? :)

Cerp
2/15 | 

Ihana asu <3 Varsinkin ilman pinaattikeittoa ;) Meidän kissa taas näyttää kuvissa hirveeltä paholaismonsterikissalta, en ymmärrä miten siitä ei voi ikinä saada sellaista totuudenmukaista "näin rapsuteltava löllykkä oikeesti oon" -kuvaa. Kissa kyllä tykkää kuvattavana olemisesta, se ei vaan ikinä onnistu :D Nöpö sentään vaikuttaa blogikuvien perusteella kuvaukselliselta kissalta :P

auringonkukka

Mulla on samanlainen, ostin kirppiseltä muutamalla eurolla ihan uutukaisen hameen, jossa oli Seppälän laput paikallaan, eli sieltä tuokin varmaan on alunperin..

villatyttö
5/15 | 

Minunkin kissa hyökkää syliin. Osaan jo lukea hänen kehonkieltä joten tiedän milloin se tapahtuu. Vieraat sen sijaan eivät. Hän on aivan liian sosiaalinen tapaus ja mikä tahansa syli kelpaa.

6/15 | 

Oj mikä asu!! Aivan mahtava, ihan yks mun suosikki tähänastisista nasuista :] Ja sun tukkas näyttää jumalaiselta...

8/15 | 

Uijui nuo söpöt hamoiset on rantautuneet Lontooseenkin, viimeksi tänään hypistelin Harrodsissa uutukaisia.

Ja hitsi kun jotenkin saisi tähän linkitettyä oman kissan vastaavanlaisen, joskin vielä hieman murhaavamman ilmeen :D

Toi hiustenväri on kyllä ihan just eikä melkein, tosi herkullisen sävyinen :)

9/15 | 

Nöpö kyllä rakastaa sua, ei huolta :) Aika monessakin kuvassa se on ollu vähän mökön näkönen mut kyllähän jokainen meistä tietää että eihän aina kaikki kuvat onnistu ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012