Nöpöllä oli tänään linssiludepäivä. Katti meuhkasi, juoksi, pyöri ja mourusi jaloissa parhaan taitonsa mukaan, joten oli taas aika rutistelun. Tiedättehän, häirikkökissan saa helpoiten lähtemään käpälämäkeen pussailemalla sitä väkisin.

Nyt halitaan kultamusmus <3


l8

l8

Koitin matkia katin voi kettu -ilmettä, mutta Nöpö on vakuuttavampi :D


l7

l7

Oikeasti piti vain näpsäistä kuva peurapaidastani, jonka ostin Monkista lauantaina. Ei tarvittu kuin 5 minuuttia odotteluaikaa ennen kuin Otso ehti Forumiin ja tattadaa, olin löytänyt mahtavan synkän printtipaidan. Lyhyelle teepparille tosin oli oikeasti tarvetta.


l6

l6
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (13)

Anni
2/13 | 

Ihana paita ja ihana Nöpö ♥

Meidän kissat tuppaa näyttämään samanlaista naamaa halituksi joutuessaan, mistähän moinen... 8D

3/13 | 

Oooooij Nöpö on symppis! Voih se näyttää niin pörröseltä että mäkin haluaisin tulla täältä rutistelemaan sitä :D Kissat on totta vie pirullisen ihania... Oon tässä just suunnitellut itekin lähipäiviksi postausta eräästä komeasta mustasta kollista :]

5/13 | 

Nöpö näyttää ihan pantterille! :P btw. mullakin oli pienenä kissa nimeltä Nöpö ja sillä oli tollainen samanlainen katse! Itse kissa oli sellainen valkea iso angorasekoite-kisu :P

inneJ
8/13 | 

Mä niiiiin tunnistan noi ilmeet omasta kissastanikin. Vois luulla, että haliminen on pahempaakin kidutusta..

Shrek
9/13 | 

Heehee! Kotona saan aina vinoja katseita kun kerron, että ostin jonkun vaatteen kun t a r v i t s i n sitä =D Hieno poropaita! Ja farkut, jee! :)

10/13 | 

Voi Nöpöä <3 Mulla on kanssa kaksi huomionkipeää kissaa pörrännyt jaloissa jo muutaman päivän.... Harmi vaan etten selkeästi ole ehtinyt heitä tarpeeksi palluttaa, kun nyt ne keksii kaikkea "kivaa" ja tuhoaa paikkoja. Aamulla lattialla pyöritettiin mm. mun korvakoruja

Annika
13/13 | 

Kyllä oli niin uskomattoman samanlaiset ilmeet kissalla ja omistajalla! :) Nöpö on niiiiin ihana!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012