Kummitytön synttärit olivat hyvä syy pukea juhlamekko ja korkkarit, joskin kuvien ottaminen oli ihan mahdotonta myrskytuulen ja tihkusateen vuoksi. Että eilen oli punaista mekkoa ja sydänkorkkaria ja sitä rataa.Parikan Raquelit punaisessa värissä ovat yhdet kaikkien aikojen suosikeistani, nämä kengät ovat joka kerta yhtä upeat. Lisäksi tämän kengän lesti on kuin tehty minulle, joten se ei ainakaan vähennä näiden käyttökertoja.

Jäin oikein miettimään että jos pitäisi nimetä vain yhdet suosikkikengät, niin se bingo saattaisi hyvinkin osua Raquel-malliin.

Ps. 10 pistettä sille ken ratkaisee postauksen otsikon.

Kommentit (4)

3/4 | 

Nuo on myös mun lempparikengät, niin ihanat, vaikka en edes omista kyseistä paria :D jotenkin parikan uudempi tuotanto ei enää nappaa yhtä paljon kuin nuo... naisellisuus on ehkä se juttu josta noissa kengissä tykkään eivätkä uudemmat ole ihan yhtä naisellisia :)

Mirabell
4/4 | 

Otsikosta tuli mieleen tallipiha + kanat ja sitten veturipiha + kissat (naiset) tsjp :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012