Mikään määrä imurointia, tarrarullaa tai kissatonta makuuhuonetta ei riitä takaamaan karvattomia vaatteita. Meidän karvahanurimme ympärilleen levittämät hahtuvat ovat vielä sitä kaikkein hienointa eli takertuvinta laatua. En tiedä miksi edes yritän, sillä arvon kuningatar Nöpö käy todennäköisesti öisin sirottelemassa karvojaan tahallaan vaatteideni päälle.

Näen sieluni silmin, kuinka se kulkee pyykkitelineen jokaisen välikön läpi pulloharjahäntä pörröllään, jättäen oman silauksensa talon vaatekantaan. 

Mustat huopahatut ja pörröiset kissat - match made in heaven, fyysinen vetovoima on taattu. 

Puhdistin hattua vaateharjalla 10 minuuttia, ja silti päällä on Nöpön signature haituvia. Luovutan. 

Hattu: kirppis / Mekko: matkamuisto Irlannista / Takki: Object / Kengät: Clarks / Laukku: Minna Parikka

Kuvassa näyttää erehdyttävästi siltä, kuin olisin unohtanut housut kotiin, mutta kyseessä on mustat leggarit. 

Kissankarvoilla kuorrutettu - 24/7.

Kommentit (2)

paulii
2/2 | 

Meillä karvastamisen hoitavat koirat, mutta opin viikko sitten siskoltani parhaan tavan poistaa karvat vaatteista, matosta, mistä vaan, kostea pyyhe! Kastele pieni pyyhe ja väännä kuivaksi, sillä kun pyyhkii vaatetta, karvat palloontuvat pyyhkeeseen, se nostaa jopa vaatteen kuituihin itsensä pujotelleet karvat, jotka eivät tahtoisi jäädä teippirullaan! Sisko on ommellut vanhoista pyyhkeistä pieniä rättejä ("kestotalouspapereita") jotka ovat loistavia tähän tarkoitukseen. Toimii!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat