Onnen päivä, tammikuussa revennyt nilkkani alkaa kestämään jo 9cm korkoja! Jaa että ei ole olennaista elämän kannalta vai? Minua ainakin hymyilyttää vilkuilla jalkoihini keskellä arkipäivää, kun siellä näkyy kissankorvia:


q1elok13

Glitterin (saatu) kaulakoru on ihan liian överi, ja juuri siksi niin mahtava. Tyylikäs yhdistäisi sen todennäköisesti johonkin yksinkertaiseen, mutta kaltaiseni perushörhö lataa kaveriksi pitsipaidan. Minussa olisi selvästi aineksia Aurinkokuninkaan hoviin...Huomenna minilomalle siskon kanssa Helsinkiin, ihanaa. On ollut aika tappoviikko taas kerran, mutta mitä tekee hän, kun saa järjestettyä vapaapäivän? Keksii siihen tekemistä koko päiväksi. Minä aina luulen haluavani leppoisia sohvapäiviä, mutta kuitenkin toimin ihan päinvastaisesti. Ilmeisesti en sittenkään kaipaa rauhaa ja hiljaisuutta, kun en kerran tartu tilaisuuteen.

Kommentit (19)

1/19 | 

Oi voi, anteeksi. :-/ Apua, olen elänyt ihan epätietoisuudessa. Nyt on ehkä pakko saada kisukengät myös itselle... :(
Seuraavaksi siankorvat?

Anna
2/19 | 

BAMBIKORVAT?! Ihanaa, pakko mennä katsomaan miltä näyttää bambikorvaiset Parikat! Coooooooooool :D

Paula
8/19 | 

EIKÄ!!! Jumalauta miten uskomattoman hienot :D mä voisin niin kuvitella miesukkoni ilmeen ku vetäisin tollaset jalkaan. Sen maailma meinaa kaatua jo pelkistä printtifarkuista :D

10/19 | 

Noissa kengissä ei vaan voi olla synkällä mielellä :) Ovat mun mielestä yhdet ihanimmat Parikan kengät muotoilultaan, joten omastakin kokoelmasta löytyy pinkit Pfeifferit, noi sun fuksian väriset toisin on kivemmat näin syksyynkin. Hauskat kynnet!

Paula
14/19 | 

Mä luin eka että "nisukengät" ja näin jo mielessäni sut jossain korvapuusteissa XD

nanna
15/19 | 

Tuo HAME, mielikuvieni täydellisyyshame! Mistä noita saa? Ei kuitenkaan enää mistään, arvaan, mutta kysyn silti pientä toivonkipinää elätellen. :D

Chenille
18/19 | 

Itsellä on hiuma tarve kunnolla peittäville mustille sukkiksille. Mistä omasi olet mahtanut hankkia?

Cerp
19/19 | 

Menoa ja meisinkiä kaipaa viimestään kolmannen kotona löhöillyn päivän jälkeen, empiiristen tutkimusten perusteella oon tän huomannu. Oon ollu koko viikon kipeenä kotona ja hypin seinille jo keskiviikkona. Siinä vaiheessa ku päivän kohokohta on maidonhakureissu lähikauppaan, liikutaan jo syvissä vesissä :D Onneks nyt alkaa ääni palailemaan ja kurkussa ei oo enää kaktuksia, sais vielä tän hiton yskän poies...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012