...joskus menee putkeen, joskus ei. Tänään ei.

1. osuin vesisateeseen siten, että se alkoi kun menin ulos ja päättyi kun pääsin lopulta takaisin sisälle. Se ken kehitti sanonnan kesäsade kaunistaa, ei selvästikään ole nähnyt minua kesäsateen jäljiltä. Annan uuden merkityksen uitetulle koiralle.

2. olen ollut koko kevään terve kuin pukki, mutta johan on, kun lomaan on vajaa kaksi päivää aikaa, tattadaa, kurkussa on kaktus, pää täynnä räkää ja kuume nousee. Hurraa ..kele.

3. kaadoin pussillisen jäisiä puolukoita lattialle. Raahustin viluisena ja nälkäisenä (huono yhdistelmä, voin kertoa) pakastimelle kaivaakseni välipalaa esiin, enkä tajunnut että puolukkapussista oli kulma auki. Rops. Voivvv... On muuten kivaa puuhaa metsästää minimaalisia pyöriviä puolukoita koko keittiön lattian alueelta. Hurraa vol 2.

Luulen, että painun nyt tekemään pärskimisen maailmanennätystä sohvalle, enkä tule esiin ennenkuin aamulla. Kiitos ja näkemiin. This sucks.

Kommentit (8)

1/8 | 

Minulla oli viime viikolla odotetut 5 päivän vapaat ja siinnähän ne meni kun sisko makas auringossa ja minä makasin sohvalla pää täynnä räkää vilttien alla :D ja sitä räkää löytyy edelleen sieltä päästä niin paljon, että voisin alkaa jakaan siitä soppajonossa..

2/8 | 

Mars lekurille sieltä! Saikut kouraan ja lomaa jatkuu sitten sieltä toisesta päästä terveenä! :) Paranemisia.

4/8 | 

Tuttu tunne!
Nimim. 10 päivää kuumeen, korvatulehduksen ja poskiontelontulehduksen kourissa :-P Onneks ehdin sairastaa ennen juhannusta, pikaista paranemista siullekkii!

5/8 | 

Nyt apteekkiin ja ostoskoriin bafuciinii, c-vitamiini + sinkki poretabletteja, antihistamiinii, nasoliinii ja buranaa! :) Siinä on mun vakiocokctail kesäflunssaan, joskus toimii joskus ei! Parane pian :)

Marjaani
6/8 | 

Moikka, mullekin iski nyt viikonloppuna ihan älytön nuha..mut sit kokeilin inkivääriteetä (joka muuten maistuu aika pahalta), ja se autto ainakin mullla. Olo ei tunnu läheskään niin pahalta :)

maikki
7/8 | 

Minulla koko kevät on ollut armotonta lukemista ylppäreihin ja heti sen jälkeen pääsykokeisiin. Kun sitten vihdoin viimein sain lukemiset päätökseen ja odotettu viikon loma ennen töiden alkua oli käsillä, tadaa, meikäläinen makaa sohvan pohjalla juurikin kuvailemassasi olotilassa. Ei, en todellakaan olisi halunnut nähdä kavereita pitkästä aikaa kunnolla tai nauttia ihanista kesäpäivistä. Pärskiminen hautautuneena nenäliinoihin on paljon kivempaa!!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012