Minä, joka kuitenkin olen elämässäni ommellut aika monta mekkoa ja rättiä, en omista neulatyynyä. Minulla on ainoastaan neularasia, joka on todennäköisesti rasittavin kapistus ikinä sillä sieltä on ihan mahdotonta ottaa neuloja sujuvasti. Mutta ei hätiä mitiä, nyt löysin vihdoin omani. Se on mitä ilmeisemmin nähnyt elämää aikalailla, mutta se tekee siitä vain entistä hurmaavamman vappukukkineen päivineen.


Karttapalloneulatyyny löytyi sekalaista kaikenlaista -hyllystä Kavaljeerigalleriasta. Hassua miten iloiseksi pieni kätevä neulatyyny voi tehdä :)

Kommentit (10)

Sinituuli
1/10 | 

Miten oonkin voinut unohtaa tuollasen ihanuuden. Mummolla oli, pitääkin kysellä äidiltä vieläkö on tallella.

Nenna
2/10 | 

Oooämgee, miten ihana :) Onko tuo vappukukan keskimmäiset lehdet vaaleanpunaiset myös vai sellaiset kerman/ kitin väriset? Voisi päätellä vuotta, milloin ne on siihen isketty :) Tosin viime keväänäkin vaaleanpunainen oli toinen väreistä.. Mummoni on intohimoinen vappukukkien kerääjä, vanhimmat ovat jostain itsenäistymisen ajoilta :O

JaanaCa
3/10 | 

Ihana!

Nimittäin itselläni on samanlainen, mummon perintöä. En olekaan nähnyt samanlaista missään, ennenkuin nyt.

Olen aina tykännyt neulatyynyn ideasta:)

Millaisella ompelukoneella ompelet? Pitäisi hankkia uudempi, kun annoin entisen kaverilleni..

Kirsi
5/10 | 

Mää en osaisi ommella ollenkaan ilman ranteeseen laitettavaa neulatyynyä! Oon tehnyt itselleni sellaisen punaisen, jonka päällystin mummun nypläämällä valkoisella pitsillä. Oon monta kertaa tökännyt ranteeseen neuloja, jos se ei oo ollutkaan ranteessa ja on vaan robottina tarvinnu laittaa nuppineuloja johonkin.

Mutta tosi ihana tuo karttapallo! Hyvä löytö kyllä :)

6/10 | 

Onpa söpö! Koulussa aikoinaan oli ranteeseen laitettavia neulatyynyjä (vähän niinku pompula, jossa oli tuollainen tyyny toisella puolella kiinnitettynä) ja muistan kun mua aina hirvitti että tökkään ranteeseen! :D en tökännyt mutta en myöskään oppinut ompelemaan ;)

Kati
7/10 | 

Eikä! Aivan mielettömän suloinen! Itse käytän vieläkin ala-asteella tekemääni ranteeseen kiinnitettävää neulatyynyä, ihanalla ysärin alun neonliilalla kuosilla:D Toisaalta, kun ei se ole rikkikään mennyt niin mitä sitä vaihtamaan suotta ;D Ja saapahan joka käytön yhteydessä hymyn huulille karmeudellaan.

Hops
9/10 | 

Supersöpö! Niin symppis, että tuota voisi pitää esilläkin ihan sisustusta nätistämässä. :D

Oli muuten pakko googlettaa, että mikä ihme on vappukukka. Olen kyllä nähnyt tuollaisia, mutta en yhtään tiennyt, että ne ovat vappukukkia. :D niitä ilmeisesti myydään vieläkin vapun alla, miten ihmeessä olen voinut missata kokonaan!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012