On pakko tunnustaa faniuteni Klaus Haapaniemen töille. Värikkäät ja mielettömän kauniit kuvitukset toimivat niin astioissa kuin tapeteissa, ja bongasinpa tässä silkkihuivinkin Haapaniemen piirroksella joka oli kertakaikkiaan upea. Meillä arkea ilahduttavat joka päivä Haapaniemen ja Iittalan Taika-astiat, ja pari Satumetsääkin mahtuu joukkoon.

Uusinta uutta Haapaniemen ja Iittalan astiarintamalla onTanssi-sarja, joka tulee myyntiin tammikuussa 2015. Taianomaiset eläinhahmot jatkavat luontevasti edellisiä astiasarjoja.


Inspiraationa kuvitukselle on toiminut Haapaniemen mukaan Suomen kansallisoopperan Ovela Kettu - tšekkiläisen Leoš Janáčekin ooppera, jonka visuaalisen ilmeen Haapaniemi suunnitteli. Slaavilainen tunnelma on käsinkosketeltava.

Kommentit (9)

Nellyssi
1/9 | 

Tykästyin tuohon kettulautaseen, muttei sovi mein astiasekamelskaan mitenkään. :)

3/9 | 

Voi ei, tämähän on aivan täydellinen! Miten kaunis, pitäisiköhän tässä harkita ihan ikuisuuslemppari Taikan vaihtamista tähän!

6/9 | 

aiettä mäki rakastuin näihin ensisilmäyksellä! pakko varmaan tammikuussa satsata tuohon toiseen mukiin, mätsäis nätisti mun teeman keltasiin astioihin :DD

7/9 | 

Harmi kun tulee vasta tammikuussa niin en voi pyytää joululahjaksi. Toki voisi aina pyytää lahjakorttia Sokokselle tai jotain, mutta ei se vaan ole sama asia! Nyt siis toivelistalla Muumimukit ja -lakanat :D

Tipitii
8/9 | 

Krääk! Pitikin avata tämä postaus..liian ihana tuo sarja. Just sopivan slaavia mun makuun. Nelliina, sinä ihana sisustusinspiraation lähde.

Oija
9/9 | 

Kävimme juuri työporukalla tutustumassa Ooppera-taloon ja kuliessientakaiseen elämään. Puvustamossa oli seinällinen noita Haapaniemen Ovela kettu -oopperan pukupiirroksia ja arvaapa vain tuliko himo riipiä ne kaikki mukaan. Upeita!! Sattuipa vielä niinkin hyvin, että itse suunnittelijakin oli paikalla pähkimässä puvustajan kanssa asujen kommervenkkejä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011