Kuka tilasi flunssan?! En minä ainakaan, etenkään kun perjantai ja talviloma lähestyy! Minulla ikävä kyllä köhät pitkittyvät aina tolkuttomasti. Perjantaina pitäisi lähteä lappiin. Ja sen jälkeen Lontooseen. Olenko maininnut että lähden ensi viikolla Lontooseen? Meillä on luvassa perhematka, annoin isälleni isänpäivälahjaksi opaspalvelut Lontoossa :) Mutta sitä ennen kutsuu Kolari.

Nöpön junamatka Tampere-Kolari-Tampere maksoi 18 euroa. Minun lippuni maksoi reilu 200e. Taidan muuttua kissaksi. Mutta lapsellisella riemulla odotan junamatkaa vaikka hinta kirvelikin, en ole koskaan matkustanut omassa nukkumahytissä :D elämysmatkailua Suomessa!

Tuleva talviloma tosin olisi kivempi, jos tämä kuume ja keuhkotuska lähtisi kälppimään. NYT!

Kommentit (9)

Johanna
1/9 | 

Kyllä on taas kotimaassa matkailussa hinnat kohdillaan! Paranemisia sinne, täällä odotellaan et koska kans joku kevätflunssa iskee...

Onneli
2/9 | 

Pikaista paranemista! Itse sain nauttia viime viikon hiihtoloman terveenä ja saman ilon soisin sinullekin! Jokainen terveenä vietetty lomapäivä on aina voitto, opettajat kun tuntuvat sairastavan aina viikonloppuisin ja lomilla, pitää siis varmaan hurrata ja tuulettaa kun olen viettänyt vain yhden viikonlopun sängynpohjalla ja silloinkin vain siksi että maanantaina varmasti pääsisin töihin, niin paljon työstäni tykkään :D

Ja puuh, on noi junahinnat kyllä kovia. Nyt kun ei enää opiskelija-alea saa niin kyllä kirpasee. Mutta minkäs tekee kun ei ole muutakaan vaihtoehtoa. Ja tietenkin kaikki ennakko-ostajan edut voi unohtaa, koska opettajan voi matkustaa vain lomasesonkeina, jolloin moisia tarjouksia ei varmasti ole.

HaniMari
3/9 | 

Pikaista paranemista!

Mikään ei oo inhottavampaa kuin että loma menee pilalle jonkun tyhmän taudin takia. :/

4/9 | 

voi höh :( paranemisia!! täällä on peukut pystyssä et perjantaiksi helpottaisi.

mulla on ollu sellasta aivastelu-nuhaa pari viikkoa, mut oon onnistunu pysäyttämään flunssan etenemisen siihen :D

5/9 | 

No mutta, satutaankohan ihan samaan junaan ku itekin olen perjantaina suuntaamassa Kolariin kotikonnuille. Ja flunssassa ollaan muuten täälläkin...

Karolina
6/9 | 

Täällä myös kauhea nuha ja köhä. Alkoi sunnuntaina ja vielä ei ainakaan helpotusta näy.. :/ Mutta toivottavasti pääset reissuun terveenä!!

Ja hei, mikä on se "osote" millä blogisi saa lisättyä omalle blogilistalle tms?? :))

huuppis
7/9 | 

Mutta millä hiton junilla sää kuljet? Eihän tuon edestakasen matkan hinnaks tuu, kun pikkasen reilu 150€!

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
8/9 | 

johanna: Mä oon niin harvoin kipeenä, et tää on aina yhtä kökköä sen kerran kun iskee :/

onneli: eiköhän tämän tästä perjantaihin mennessä laannu, toivotaan ainakin! Mullakaan ei tosiaan opiskelija-alennusta ole, joten täysillä hinnoilla mennään ja a-u-t-s mitä hintoja! Mun mielestä junan pitäis olla halvempi kuin auton, jos kerran halutaan kannustaa julkisiin!

HaniMari: kiitos <3

joz: paree olis. Onneksi ei lapissa mitään hullua aktiviteettia luvassa, vaan ihan rentoilua eli pienen loppuköhän kanssa vielä pärjää, mutta Lontoo olis ikävämpi :/

tiina: me mennään sillä kympin maissa lähtevällä :)

karolina: toipumisia sinnekin! Sen voi lisästä tuolla RSS-osoitteella, klikka RSS syötettä tuolta sivubannerista niin sillä voi laittaa esin bloggerin omalle lukulistalle :)

huuppis: ihan perusjunalla, makuupaikka mennen tullen ja ka-ching, reilu 200e. Ja sesonkilisähän on vielä kivasti voimassa näin hiihtoloma-aikaan, eli vielä normilippua kalliimpaa lystiä.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Henna
9/9 | 

Jos flunssa painaa, käväiseppäs ostamassa apteekista Carmolis- karkkipussi! Maistuvat hirveiltä, mutta tehoavat todella nopeasti 10 yrtin yhteisvaikutuksesta!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012