Minä sydän Heimo ja Enni <3
Kommentit (10)

chrisu
1/10 | 

Postauksen aiheesta ohi mutta ostin The remingtonin paksumman kihartimen. Hallelujah!! Kiitos sulle elämäni pelastamisesta huonoina tukkapäivinä!

Heidi
2/10 | 

Oi aivan ihana blogi sinulla! Löysin tämän vasta paripäivää sitten googlettaessani punaisiahiuksia. Nyt olen lukenut melkein kaikki postaukset ihanan monipuolista ja sinulla on ihana tyyli, kiva nähdä kerrankin joku joka ei liiku massan mukana:) innostuin itsekin retroilusta ja nyt on hirveä hinku maalata kaikki huonekalut erivärisilllä pastellisävyillä ja laittaa kukkakuosia joka nurkkaan.

Tuutikki
7/10 | 

Hei, nyt olisi ihan aiheen vierestä kysymys. Muistelin, että teillä oli joku ihana tiilirakennus hääpaikkana ja nyt olen metsästämässä omia häitä varten juhlapaikkaa ensi vuoden syksyksi. Kaikki ehdotukset ovat tervetulleita, joten olisin kiinnostunut kuulemaan, mikä teidän juhlapaikka oli?

8/10 | 

Olin ihmetellyt että missä ovat Nelliinan postaukset, mutta eipäs Blogger enää näyttänytkään Vaatehuonetta blogilistassani :O Mutta täällä taas, jeah. <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012