Tein eilen kierroksen Helsinkiin ja osuin luonnollisesti siihen kauheimpaan myteriin matkalla. Meinasin ajaa säiliöauton perään joka ilmestyi eteeni täysin tyhjästä (se pöllyävä lumi vei näkyvyyden noin metrin jälkeen ja muurasi autojen takavalot piiloon). Ei ole vähään aikaan kädet tärisseet niin pahasti. Mutta onneksi mitään ei käynyt, selvisin säikähdyksellä.

Kun olin selvinnyt ehjin nahoin Helsinkiin asti, Stella johdatti minut jonnekin Ullanlinnan uumeniin (ei mitään suuntavaistoa, ei mitään käryä missä olen ollut) lounaalle Lungiin. Tuo sienikeitto --- taivaallista.
Sitten sain nakkiterapiaa <3
Ja sitten sain päivän seuraavan järkytyksen kun muutaman tunnin parkkiajan jäljiltä Forumin parkkiautomaatti sylkäisi ulos saldon 35 euroa! WHAT!
Perusnasu.

Kuulkaa nyt ei paljon runosuoni kuki kun jännittää ihan kauheasti! Ihanaa viikonloppua tyypit.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (22)

Heidi
3/22 | 

No 5,5h selittää jo enemmän! :D

Vaikka vr:n hinnat onkin ei-opiskelijalle aika ryöstöä, niin kyllä Helsinkiin kannaakin suunnata junalla (tai bussilla) jos on asioita vain keskustan tuntumassa. Liityntäpysäköinnin hyötykin syö sitä omalla autolla kulkemisen ideaa, joka yleensä on se, että pääsee kulkemaan omalla aikataululla suoraa kohteeseen. Plus sitten ne lähijunahinnat...

Mutta toisaalta taas, jos (joutuu) kulkemaan junalla, niin kiitos ja ylistys Helsingin julkiselle liikenteelle!! Minne tahansa pääsee milloin tahansa, ja odotusajat ovat naurettavan lyhyet!

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
5/22 | 

olisit nähnyt mun ilmeen siinä automaatilla kun katsoin sitä saldoa, mietin että onko sinä joku virhe! Mä en ikinä mene autolla hki vaan aina junalla, ja silloin ei tarvi huolehtia parkkimaksuista, mutta nyt oli poikkeuksellisesti pakko ottaa auto kun piti pyöriä espoossakin ja aikataulu oli melko tiukka. (Kehä 1 oli aika... mielenkiintoinen ruuhka-aikaan, 70 km alueella ajeltiin 10 km /h......! mulla lähtis niin järki jos toi olis esim työmatka).

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

11/22 | 

Haha tein saman ja menin heti Forumin parkkihallin nettisivuille kattomaan! :D ja vähän samaa ihmettelin, kuin sinä, vaikka olen kyllä muiltakin kuullut, että forumista on joskus 25 egen lasku lävähtänyt. Ehkä siellä tulee jotain lisämaksua? :D

12/22 | 

Huhhuh, aivan järkyttävä tuo parkkimaksu! Siis ihan oikeasti! Suosittelen kyllä tuota vaihtoehtoa, mitä joku aiempikin jo kommentoi, auto vaan jonkun juna-aseman liitäntäparkkiin ( jos olen oikein ymmärtänyt, niin suurin osa niistä on ilmaisia?!) ja siitä sitten junalla näppärästi keskustaan :) Mä en itse kyllä suostuisi kirveellä uhattunakaan ajaan Helsingin ydinkeskustassa, jo nuo kehätietkin tuntuvat välillä niin villiltä länneltä että huhhuh!

Meeri
13/22 | 

Joo, ja mä joskus jätän menemättä keskustaan (tai odotan että ilmainen aika alkaa klo 17/14) vain sen takia, että Vaasassa parkkimaksu on hurja YKSI euro tunnissa, jos ihan torin viereen haluaa niin ehkä joutuu pulittamaan kaks. Oh god! :D

Heidi
14/22 | 

Whaat, miten tuollainen parkkihinta on oikein mahdollista? (Huomaa tarttuminen kaikkein olennaisimpaan koko postauksesta! :D ) Täytyi oikein mennä katsomaan Forumin sivuilta, että mitä ne oikein ryöstää, mutta siellä oli kalleinkin paikka 3,2/alkava 30min. Ja vuorokauden max hinta 36e?!! Emmää tajuu... Itehän järkytyin Turussa, kun oikeasti muutaman tunnin maksu parkkihallissa oli 11e!

Mutta oi miten ihana maastonakki! <3

15/22 | 

3...5...ai euroa? En pääse tästä yli. En. Pitääpä kertoa vanhemmille, jotka ovat pöyristyneet kerta toisensa jälkeen Jyväskylän vaatimattomista parkkihinnoista (kato ei Kemissä tarvi maksaa), jotka ovat 1-2,5€/h.

Terhi
16/22 | 

Hesan parkkihinnat, erityisesti keskustassa, on ihan järkyttäviä!!
Kannattaa enemmin jättää auto jonnekkin Tikkurilaan ja mennä paikkarilla keskustaan :P

Lotta
18/22 | 

Hei! Etkös ostanutkin viime syksynä Barcelonasta Pradan Baroque malliset aurinkolasit ? Olen itse menossa Milanosta katsomaan niitä ja olisi kiva tietää että mitä ne suunnilleen maksaa. Pradan sivuilla oli 230€ mutta kuulostaa jotenkin hirmu halvalle noin upeiksi laseiksi..

Ninni
20/22 | 

Jätä ens kerralla Loosen eteen tai Väinö Tannerin kentälle ns viliparkkiin ja hyppää ratikkaan. Tai nykäise Stellaa hihasta ja kysy niitä hyviä parkkipaikkoja. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012