...tai oikeastaan uutisia koirille. Finlayson on tehnyt ihan mainion yhteistyön asustesuunnittelija Kirsi Nisosen kanssa ja lopputuloksena on varsin komiat rusetit koirakavereille ja isännille. Eihän näistä Doggy Stylen malleista voi tulla kuin hyvälle tuulelle:
Voisin ehkä laittaa tuon viimeisen kuvan suoraan bannerikseni :D

Loput rusetit löytyvät Finlaysonin sivuilta.

Kommentit (8)

2/8 | 

Onpas mainioita kerrassaan! :D Nöpölle tuo sydänkuvioinen? No joo, yksikään arvonsa tunteva kissa tuskin suostuisi kulkemaan rusetti kaulassa, vaikka kuinka söpöjä olisivat. Voin kuvitella sen verisen loukkaantumisen määrän jos katille yrittäisi kiinnittää tuollaista kaulaan. Se olisi vähintään viikko seinänvierustoja pitkin luikkimista, veikkaisin.

Kriittinen lukija
3/8 | 

Tämäkö postaus ei ole muka yhteistyö? Vähän enemmän kunnioitusta lukijoita kohtaan tässä piilomarkkinoinnissa.

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Koska postauksessa ei ole blogiyhteistyö -merkintää, se ei ole blogiyhteistyö. Minä merkitsen aina yhteistyöt, ihan joka kerta, Olivian sopimukseni ja piilomainontalaki velvoittaa siihen.

On vähän kurjaa että syytät minua sellaisesta asiasta jossa olen todella tarkka. En voi sietää blogeissa minkäänlaista puljaamista piilomainonnan suhteen.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

elu
4/8 | 

Ajattelinkin samantien Sinua, kun sähköpostiini kolahti Finlaysonin mainosposti näistä ruseteista :) Oma koirani ei luultavasti arvostaisi rusettia. Mutta saatan silti tehdä eläinkokeen tässä asiassa :D

5/8 | 

Somasti sopii rusetti setterille. Voisi kokeilla meidänkin setteriveteraaneille =) Heijastinkankaisina, olisivat vielä käytännöllisiäkin.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011