Suomessa elää sitkeässä sanonta "halvalla ei saa hyvää". Mutta sehän ei pidä lainkaan paikkaansa, vaan oikeastaan asia on ihan päinvastoin. Jos haluat saada laatua, osta kierrätettyä. Hintalappu on todennäköisesti vain murto-osa markkinahinnasta, ja laatukin usein parempaa. Ei päde joka asiaan, mutta oma kokemus on, että ennen tehtiin vaatteet, kengät ja huonekalut paremmin.

Tämä seuraava asuni on 100% kierrätettyä, jos nyt ei lasketa sukkiksia mukaan. Palmrothin vintage-kengät 25 € ja merkitön vintage-laukku 2 € ovat ikilemppareitani. Mekko löytyi aikoinaan vitosella, jos ei ollut jopa vielä edullisempi. Kengät olivat peruskirppishintoihin nähden hinnakkaammat, mutta joka euron arvoiset siitä huolimatta. Kierrätysmaailmassakin kotimainen maksaa yleensä hieman enemmän, etenkin jos tuote on vintagea ja virheettömässä kunnossa. 

Mikä siinä on, että syksyn tullen kaivan automaattisesti kaapista murretun keltaiset, viininpunaiset ja petroolit vaatteet! Syksy on ehdollistanut minut tiettyihin väreihin. 

Kommentit (3)

Mery
1/3 | 

Tykkään käydä kirppiksillä ja on tullut ostettua vähän liikaakin kaikkea! Siksi tein itselleni rajauksen: ostan enää vain merkkituotteita. Kontti on suosikkini, koska siellä kaikki on valmiiksi lajiteltu ja huonokuntoisia lahjoitettuja vaatteita ei yleensä myydä. Uffia ei ole vielä täällä päin.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010