Pelle Hermanni saattaisi olla näistä housuista kateellinen. Minulla oli visiona etsiä tälle syksylle ja talvelle hulmuavapunttiset mustat housut, joita voisi käyttää sekä arjessa että juhlassa. Törmäsin kuitenkin Lindexillä leveälahkeisiin housuihin, jotka oli kuorrutettu upealla kukkakuosilla. Aivan täydelliset. Synkkä kukkakuosi ajaa aina ohi perusmustasta, jos kyseessä on minun tyylini. 

Kukat vielä muistuttavat erehdyttävästi daalioita, joka on lempilajini puutarhassa. Ostopäätös oli sillä sinetöity. 

Housut - Lindex / Takki - Mango / Laukku - H&M / kaulahuivi - Balmuir / nilkkurit - Bullboxer

Tämä on yksi koko syyskauden lempiasuistani. En olisi ikinä uskonut, miten piristävää on käyttää housuja. Se juttu on löytää ne omaan tyyliin sopivat housut, jolloin palaset loksahtavat paikoilleen. Puntti on suora, eikä se levene alaspäin, joten 70-luvun viboja näissä ei ole. Suora malli on klassisempi, siksikin totesin nämä minun housuikseni.

Ps. kaikki te housuja suosivat naiset, jotka periaatteessa haluaisitte kokeilla maxihelmoja mutta hameet eivät lopultakaan ole teidän juttunne, kokeilkaa leveitä housuja. Housuilla saa helposti luotua maxihelmaa muistuttavan siluetin, mutta niissä on kuitenkin sopivasti Annie Hall -tyylistä maskuliinisuutta ja särmää. Etenkin jos niissä ei ole kukkia.

Kommentit (4)

Henna
2/4 | 

Vau. Aivan mielettömät! Minä tiedän, etten koskaan saisi itse arjessa puettua noita päälleni. Silti nyt vähän haaveiluttaa <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu