Joskus on päiviä, kun tekee mieli pukeutua vain mustaan. Musta on siitä hieno väri, että yhdistelemällä erilaisia materiaaleja, asusta voi saada yllättävän elävän. Still-kuvissa ei näy liike, mutta tämä pitkä Monkin loipake on läpikuultavaa sifonkia ja liikkuu todella kauniisti kävellessä. Leggarit taas ovat erittäin kiiltävää trikoota, joka puolestaan näkyy sifongin läpi. 

Ei varmaan tarvitse erikseen kertoa, miten paljon rakastan noita Minna Parikan korkkareita. Aivan huikeat. Kokomusta asu on hyvä tausta näyttäville kengille, näin ne ainakin erottuvat. Vaikken usko, että noilla kengillä on erottumisen vaikeutta muutenkaan. 

Kommentit (2)

Auringonkukka
2/2 | 

Saanko kysyä mistä leggarit ovat/olisiko suosituksia hyvistä? Hakusessa olisi ei-sukkahousumaiset leggarit, mutta mistään ei löydy kunnollisia :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat