Paljetit mielletään yleensä loppuvuoden juhlakauden materiaaliksi. Paljettikankaita on kuitenkin erilaisia, raskaampia ja kevyempiä. Tämä harsomainen paljettikangas on täydellinen materiaali kesäjuhlamekolle. Siinä paljetit ovat tarpeeksi harvassa, että lopputulos on ilmavan näköinen ja tuntuinen: 

Puutarhajuhliin laitoin jalkaan Minna Parikan kirkkaanpinkit sandaalit. Nurmikolle on turha yrittää korkkareissa, ja oikeastaan ronskimmat värikkäät sandaalit ovat hauska vastapari keijumekolle. 

Ompelin mekon itse Nelliina & Suuri Käsityö -lehden kimonomekon kaavalla. Lisäsin helmaan reilusti pituutta ja hihoihin noin 10 cm. Harsomekko tarvitsee alle alusmekon, jonka helma voi puolestaan olla reilusti lyhyempi. Tämäkin osaltaan lisää keveyden tuntua. Paljettikangas on palalaarilöytö Eurokankaasta. 

Kommentit (2)

Vierailija
2/2 | 

Moi Nina!
Sinä kun olet sukkahousujen asiantuntija niin auta minua mummoa. Mistä ihmeestä voisi löytää nudet sukkikset? Sukkahousuja olen käyttänyt vissiin viimeksi lapsena, mutta nyt ne pitäisi löytää tyttären häihin. Mieluiten 30 den.
Mekko on siis luonnonvalkoinen, jossa  tummanpunaisia kukkia. Nudeja sukkiksia on, mutta se oikea nuden väri on hakusassa.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat