Edullisesta kosmetiikasta tulee itselleni äkkiseltään mieleen männä vuosien Anytime, joka oli lähes ainoa opiskelijabudjetille sopiva meikkisarja silloin kun olin itse köyhä opiskelija. Nykyään halpiskosmetiikkan valikoima alkaa kuitenkin olla jo todella laaja. Edulliset merkit puskevat markkinoille, ja useiden tuotteiden laatu on hintaan nähden ihan huikea! Ne helmet pitää vain löytää.

Tässä tulee top 3 käytetyintä lemppariani halpiskosmetiikan puolelta: 

1. Essence - I love extreme ripsiväri. Jättimuhkea harja, josta väriä tulee parilla vedolla niin paljon, että räpyttimet ovat heti kuosissa. Essencen muutkin isoharjaiset ripsivärit ovat hyviä, toinen toistaan parempia. Tämä pinkki on kuitenkin valikoitunut omaksi suosikiksi sen harjan muodon vuoksi. Kerralla kunnolla väriä on ainoa oikea tapa laittaa ripsaria minun mielestäni. Yksikään Essencen ripsari ei ole rapissut käytössä, eikä kovin helpolla levähdäkään. Ainoastaan todella kuumana kesäpäivänä onnistuin saamaan alaripsistä pisteet silmien alle, kun touhusin puutarhassa hiki päässä monta tuntia. 

Hinta: 3,50€ / myydään esimerkiksi Tokmannilla.

2. Essence - Prismatic Rainbow on kaikkien korostustuotteiden kuningatar. Tällä sutii poskipäät taivaisiin ja upean kuullon kasvoille. On tosin ilmeisesti muidenkin mielestä tosi hyvä tuote, sillä se on aina loppu kun yritän mennä ostamaan uutta. Sateenkaarituotetta voi käyttää myös poskipunana (punainen raita) ja vaikka pikaluomivärinä (kullankeltainen ja sininen toimivat kauniisti luomilla yhdessä). 

Hinta: 4,50€ / myydään esimerkiksi Tokmannilla. 

3. NYX Liquid Suede cream lipstick. Paras huulipuna sekä värien että pysyvyyden puolesta. Tässä huulikiiltomaisesti levittyvässä huulipunassa on niin paljon pigmenttiä, että jopa yksi kerros saattaa riittää väristä riippuen. Tässä alla havainnollistava kuva, jossa violettiä on vain yksi kevyt kerros ja se on sellaisenaan jo lähes täysin peittävä. Vaatisi toki vielä toisen kerroksen ollakseen täydellinen. Pinkkiä punaa riitti yksi kerros. Kuvassa huulissa ei ole rajauksia, että huulipuna näkyy todellisena. NYXin värivalikoimista löytyy kaikkia mahdollisia vaihtoehtoja hennoista vaaleanpunaisista tummansiniseen ja hohtavaan pinkkiin. Tämä huulipuna kestää huulilla todella hyvin.

Hinta: 9,90€ / myydään esimerkiksi Sokoksella. 

Kommentit (3)

Aino Pajukangas
Liittynyt9.9.2015
1/3 | 

Olipas hyviä vinkkejä, kiitos! ? NYXillä on tosiaan monia hyviä tuotteita, esim. Wonder Pencil on ihan loistava. Myös Maybellinen ripsarit päihittävät monet kalliimmat merkit. Oletko kokeillut Lidlin meikkejä? Niiden hinta-laatusuhdetta monet kehuvat ?

Kirjoitan blogia 13-vuotiaan tyttäreni kanssa: Sulassa sovussa

Blogimme myös somessa:
Facebook Instragram Pinterest YouTube | blogit.fi | Bloglovin

Vierailija
3/3 | 

Essencen CC kynsilakka kynnen värin tasoittamiseen sen sijaan on ihan surkea. Alkaa rapistumaan jo ensimmäisenä päivänä sormenpäistä. :/ Värillisistä mulla ei oo kokemusta.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010