- Yhteistyössä Kalevala Koru -

Sain Kalevala Korulta tehtäväksi kehitellä erilaisia juhlalookkeja korujen ympärille ja ajankohta onkin varsin passeli näin keskellä pikkujoulukautta. Valitsin kuvauslainaan kolme erilaista korukokonaisuutta ja sen jälkeen päästin mielikuvituksen irti. En edes muista koska olisin viimeksi tehnyt kampauksia ja meikannut kunnolla pitkän kaavan mukaan, olipa piristävää.

Kalevala Koru on vähintään nimenä tuttu varmasti teistä jokaiselle. Minä muistan saaneeni ensimmäisen Kalevala Koruni rippilahjaksi, ja sen jälkeen korukokoelmani on täydentynyt merkkipäivinä tai ihan vain itseäni hemmotellen. Vanamo-sormus on viimeisin oma hankintani ja mieheltäni sain kesällä lapsen syntymän muistoksi Kiviaarteistoa-sormuksen. Minusta on ihanaa että koruni ovat suomalaisia, ja kaikki Kalevala Korut sekä suunnitellaan että valmistetaan Suomessa. Helsingin Pitäjänmäellä sijaitsevaan korupajaan on mahdollista päästä jopa opastetulle kierrokselle, jos haluaa nähdä korujen valmistusta omin silmin.

Sitten juhlalookkeihin. Ensimmäisessä tyylissä halusin sekoitella uutta ja vanhaa. Mekko on fiftaria, mutta korut tätä päivää. Eniten tyyliäni onkin uuden ja vanhan sekoittaminen, se toimii aina. Kalevala Korun uutuuksiin kuuluva Rotunda-kaulakoru on hopeaa ja savukvartsia, ja tämä riipus on varsinainen kaunotar. Se ei ole liian pieni piperrys, mutta toisaalta ei liian ronskikaan toimiakseen herkkänä juhlakoruna. Se on juuri sopiva. Kaulakorun pariksi valitsin modernin sileän Elegant-rannekorun ja koukeroisen Sisar-sormuksen.


Toinen lookki on herkkä ja vaalea. Sattui satamaan ensilumi maahan juuri silloin kun mietin mikä Vanamo-sarjan koruihin sopisi ja fiilistelin siitä syystä heleää vintagetunnelmaa. Vanamot ovat muuten omiani, ainoastaan rannekoru on lainassa. Kuvissa minulla on kaksi kaulakorua, helminauha ja hopeinen Vanamo. Tästä voimme päätellä että kyseessä on oma suosikkisarjani Kalevalan Korun valikoimista. Vaaleanpunaisten helmien ja hopean yhdistelmä on yksinkertaisesti kaunis. Vaikka kysessä onkin pikkujoulukausi, voi juhlalookki olla pikkumustan sijaan jotain ihan muutakin. Useampia vaaleahipiäisiä pukeekin paremmin utuisen romanttinen vanharoosa ja luonnonvalkoinen, kuin kova musta.


Kolmas juhlatyyli on kunnon bling. Pronssin värisen paljettimekon parina pronssinen Hämäläinen juhlakääty sekä kaulassa että ranteessa. Sormessa on Lapinsormus, joka oli itseasiassa todella sopiva käätyjen parina, vaikka aluksi epäilin sen olevan parempi arkisormuksena. Sormusfriikkinä tämä kyseinen sormus alkoi jo vähän poltella, että tästä miehelleni vinkkivinkkerssön jos pitää joskus synttärilahjaa miettiä ;)

Pronssiset korut yllättivät minut raikkaudellaan, en ole pitkään aikaan käyttänyt juuri muuta kuin hopeaa. Tuli heti sellainen olo että tämän juhlakauden juhlisin ehdottomasti pronssikoruissa, ne sopivat synkeään marraskuuhun täydellisesti. Himmeänä hehkuva pronssi olisi oma valintani kynttiläillalliselle.


Kolme juhlalookkia, kolme erilaista korusettiä. Olin yllättynyt miten helposti inspiksen juhlapukeutumiseen sai koruista, kun yleensä aloitan kokonaisuuden luomisen aina kengistä. Pitää kokeilla toistekin.

Ilokseni sain arvontapalkinnoksi 150 euron lahjakortin Kalevala Korun verkkokauppaan, joten nyt on hyvä sauma voittaa jotain kivaa itselle tai hankkia upea joululahja läheiselle.

Säännöt:

1. keksi nimimerkki ja kirjoittele sähköposti sille varattuun kenttään, se ei näy muille kuin minulle.

2. kerro kommenttiboxissa mikä kolmesta korukokonaisuudesta on suosikkisi ja miksi? Alla kuvat muistin virkistämiseksi.

3. vastausaikaa on marraskuun loppuun asti 30.11.2014 klo 24:00.


Onnea arvontaan!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (1086)

Elina

Suosikkini on numero 1. Ajaton kokonaisuus, pidän hopeisista ja simppeleistä koruista :)

sarppana

Toinen asu iskee eniten, ihana vintage ja herkkä vanamo menee hyvin yhteen! Kolmannessa kuitenkin pronssi materiaalina uppoa hopeaa paremmin!

hampuli

Noi kokonaisuuden kolme käädyt on aivan ihanat ja vielä nimenomaan pronssisena. Ja tuo lapinsormus on ihan to die for! Meni kyllä nyt vakavasti harkintaan..

Jonsku

Numero 2 ehdottomasti, minulla on itselläni Vanamo -koruja ja nyt olisi ihanaa päästä hankkimaan niitä myös kummitytölleni :)

Luonnotar

Suosikkini näistä ehdottomasti kakkonen, nuo helmet ovat vaan niin herkät <3 Vanamo <3

Gammelfaster

Kolmossetti ehdottomasti paras. Sopii meille varttuneillekin. Siinä on hillittyä arvokkuutta.

Riikka

Vanamo setti on ehdoton lemppari. Itsellä vanamoa kerättynä rippijuhlista (8vuotta) asti. Se on vaan aina yhtä kaunis. <3

Tummi

Setti 1 vei sittenkin hopeisena voiton, vaikka pronssilook 3 on kaikkein yllätyksellisin !

Maisi

Numero 3 on suosikkini. Tässä asu-/korukokonaisuudessa ja kuvassa on saatu 'old school' korut modernin yllätyksellisesti yhdistettyä inspiroivaan glitteriin. Sekä korujen että tekstiilin muotokieli ja värimaailma tukee toinen toisiaan. Onnistunut stailaus!

Henu

Suosikkityylini oli nro 1! Ihanan yksinkertainen ja niin kaunis! Ei aina tarvitse paljon krumeluuria... ;)

kukkaisunelmia

Hempeät värisävyt ovat aina olleet mieleeni kuten kukkaisetkin, joten valintani on ehdottomasti numero 2 ja vanamot!

M'ria

3. Pronssi on minulle rakkain. Siinä on jotain alkukantaista ja maanläheistä. Nykyään en juuri muita koruja pidäkään. Minulla on ollut onni saada lahjaksi useampiakin KalevalaKoruja, pronssisia kaikki. Muutama äidin vanhakin koru on meillä tyttärillä tallessa ja käytössä.
Myös korujen nimillä on merkitystä. Esikoisen nimisiä koruja minulla jo on perinnöksi tyttärelleni, kuopukselle ei vielä liene omaansa, mutta toivossa elellään.

Pyörähdys

Ensimmäisellä lookilla varustettu ilmestys pysäyttäisi katseeni ja rohkaisisi vilkaisemaan toistekin ja vielä kerran: punainen, musta ja hopea - ah, miten voivatkaan värit samaan aikaan taistella keskenään, mutta silti olla yhdessä niin sopusointuiset ja toisilleen tilaa antavat. Olen himoinnut Sisar-sormuksen perään tovin, pidän niin siihen liitetystä tarinasta. Siksi olikin ilahduttavaa nähdä, että valitsit juuri sen ykkösasuun: kyseinen sormus sopii sulavasti yhteen monien Kalevala-korujen kanssa.

Leppoisaa joulun odotusta!

Jenni

Setti numero 1 hivelee silmää! Hopea materiaalina, ei liikaa piperrystä, mutta kuitenkin näyttävät. Rikas mies jos oisin jne. :)

RipRap

Kolmas oli paras ja suorastaan upea. Vetosi varmaan erilaisuudellaan, koska pronssi on kyllä juhlakaudella aivan alikäytetty metalli. Ihana lämmin hehku, josta tulee mieleen takkatuli. Plus se Lapinsormus on upea. Ihana arvonta.

Viimeinen, pelkästään jo Lapin sormuksen vuoksi. Aina vain, että ko.setti pitäisi olla hopea, ollakseen minulle täydellinen, olen niin kalpea ja vaalea, ettei pronssi tai kulta pue minua ollenkaan :)

ElinaEmilia

Suosikkini on Vanamo. Rakastan helmiä ja korusetin tyttömäisyys ja vanhanaikainen tunnelma viehättävät erityisesti.

Tintto

Kallistuin ykkösen puoleen. Joku siinä vaan vetoaa, etenkin tuo sormus joka oli itselle uusi tuttavuus. Päätin heti hankkia sellaisen joululahjaksi sisarelleni. Kaiken kaikkiaan sopivan krouvia meininkiä ja kirkasta hopeaa, toimii aina.

Hanski

Valitsen keskimmäisen korusarjan eli Vanamon. Minä pidän helmikoruista, ne ovat herkkiä ja kauniita. Ottaisin mielelläni itsellekin sen korusarjan.

-Leenu-

Setti numero 2, koska Vanamo-korusarja on niin herkkä ja kaunis, lisäksi tuollainen lempeän romanttinen tyyli sopii minuun.

Nipsuu

Oma lemppari on 1! Siinä on yhdistelty kivasti erilaisia koruja, aina kun ei kaikkien tarvi olla samaa sarjaa.

Annuli

Vanamo on minunkin suosikkini, tosin ensimmainen asuyhdistelma oli aivan ihana seka kaulakoru. Valinta oli vaikea. Pysyttelen kuitenkin Vanamossa.

Niiskuneiti

Ehoton suosikkini on setti nro 3. "Lapinhulluna" pronssikorujen fanittajana kääty ja sormus miellyttävät eniten omaa silimääni. Omistan entuudestaan jo tuon Lapinsormuksen ja olenkin haaveillut tuosta käädystä sen pariksi. Ulkonäöltään sopivan ronski, mutta sisältää myös jotakin taijanomaista, ehkäpä juuri se tarina korun historian taustalla.

Nelli

3.lookki on ehdoton suosikki! Näyttävä ja kaunis. Tuollaista käätyä himoitsen aina vain, pitää varmaan panostaa ellei arpaonni suosi :-)

vellari

Oon aina ollut kullan puoleen kääntyvä korujen osalta, mutta näistä kyllä tuo ensimmäinen hopeinen kiinnostaa eniten. Taidan omistaa ennestään vain yhden Kalevala-korun, pitääkin tutkia tarkemmin mitä kaikkea uutta on luotu sen jälkeen! :)

kissaniina

Tämän harakan silmää miellytti eniten tuo viimeinen setti! Ja ehkä tuo ovella koputteleva pikkujoulukausi myös vaikuttaa valintaan. :)

kowy

2. miellyttää omaa silmääni näistä eniten! Ei ehkä sekään ihan ominta tyyliäni vaaleanpunaisine helmineen, mutta kuvissa näyttää ihastuttavalta. Ehkä toimisi minullakin yksi koru tää sarjaa ja muut pelkkää hopeaa :)

Varjosudenhetki

Lempparini on tuo eka lookki. Sopivan dramaattista muttei yliampuvaa, tämä goottineiti arvostaa. :)
Tuo sormus on melkeinpä täydellinen! Pelkistetty geometrinen rannerengas ei ole yhtään minua mutta tossa kokonaisuudessa se toimii. Vähäsen kaikkee.

Nuuna

Ehdttomasti 2, vaikka 1 houkuttaa myös kovasti. Helmet ja hennot värit sopivat vaalealle, niinkuin itsekin totesit (: Käyvät niin arkeen kuin juhlaan!

Elisa

Paras on 2! Vanamoa olen himoinnut pitkään mutta hintavuuden takia jäännyt ostamatta.
Ps. Kuvat ovat ihankuin suoraan Kalevalan mainoksesta. :D

miss Magica

Kakkonen eli Vanamo. Aivan ihana tunnelma kuvissa, korut sopii töydellisesti asuun ja meikkiin. Vanamot ei olis itselle ykkösvalinta Kalevala koruista, mutta kuvassa ne näyttävät niin kauniilta ylläsi, että voisin melkein harkita ostavani.

Kyllikki

Kyllä toi kolmas yhdistelmä on paras. Asennetta ja blingiä olematta silti mauton tai liian yliampuva :) ja toi pronssi värinä on myös hauskaa vaihtelua perinteisen hopean ja kulllan välillä. Varsinkin kun tuntuu että näin vaaleahipiäiselle ei se kulta oikeen sovi..

Niki

Valitsisin kakkos kokonaisuuden yllätyksekseni. En juurikaan pukeudu hentoihin sävyihin, etenkään vaaleanpunaiseen. Mutta nyt nuo pastellisävyt vain iskivät! Tekisi heti itsekin mieli kääriytyä vaaleisiin sävyihin :)

Sudenmarja

Oi! Kyllä ehdottomasti tuo viimeinen. Ihastuin tuohon hämäläiseen juhlakäätyyn aika palavasti! Olen aina suosinut koruissa pelkkää hopeaa, mutta pikkuhiljaa alan lämmetä muillekin sävyille, tuo pronssi ainakin miellyttää omaa silmää. Tuo sormuskin kelpaisi, vaikka yleensä en sormuksia tykkää pitää (tuntuu että lyhyissä sormissä ne näyttää vähän hölmöltä).

Saarakoo

Kolmanteen settiin tykästyin! Sormus on upea, tuollaisen haluaisin ehdottomasti sormeani koristavan ja kaula- ja rannekorut ihastuttavat yksinkertaisuudellaan. Kertakaikkisen kaunista!

Evestiina

Ääh..! Ykkösessä sormus ja kaulakoru ovat ihania, kun taas lapinsormus on omakin suosikkini - tosin hopeisena. Vierastan jostain syystä vähän tota pronssia.. Äänestän siis molempia! Joku edempänä kommentoi vanamon olevan jo "liian nähty", itsekin olen ehkä hiukan samoilla linjoilla, vaikka sekin toki on kaunis.

Domppa

2! Vanamo-sarja on suosikkini, ja toisekseen etenkin tuohon rannekoruun liittyy pikkujouluisia muistoja: Venäjä-teemaisissa pikkujouluissa puin _kaikki_ koruni kerralla päälle, mutta juuri tuo rannekoru ei enää aamulla löytynytkään sängyn vierestä samasta läjästä muiden kanssa... Kannattiko kemuttaa? -Kyllä, mutta kalleimmat korut olisi silti voinut jättää kotiin turvaan :/

Immu

Suosikkini on numero 2 eli Vanamojen juhlalook. Taidanpa ottaa inspiraatiota tuosta omaan pikkujoululookiini ja toivon että onni suosii arvonnassa, tuo rannekoru puuttuu kokoelmastani ja sen hankkisin jos lahjakortin voittaisin :)

Marikki

Suosikkini on kokonaisuus nro 3. Korut ovat yksinkertaisen kauniita ja sopivat todella hyvin muuhun asuun. Ihanat syksyiset värit.

mirkkusirkku

numero 3 on ihanan rouhea ja rohkea. itse en ole pienten korujen ystävä, mitä isompi sitä parempi! :D

hannna

Ensimmäinen on paras, sillä se on sopivan tyttömäinen, mutta ei kuitenkaan liian prinsessa kuten vaihtoehto 2. Vaihtoehto kolmosen asukokonaisuus koruineen oli lempparini, mutta jos pelkästään koruista on valittava, kolmosen korut ovat pelkästään liian raskaita. Ensimmäinen on samaan aikaan herkkä, mutta järeä, tykkään erityisesti sormuksesta!

jonna

Äänestän ehdottomasti kakkosta eli Vanamoa. Siihen on pari syytä: Mun tytär ja minä käytetään samoja koruja ja hänellä on juuri riparilahjaksi saatu Vanamosormus. Ja toiseksi: Mulla on vaaleanpunainen pitkä uniikkihelmikaulakoru, jonka kanssa se setti todella toimis. Tee keski-ikäisestä ja sen teinarista onnellinen korukaksikko!

Hannam

Suosikkini on tuo Vanamo-setti eli kakkonen! Myös kolmosesta tykkään kyllä paljon, mutta Vanamo on kauan ollut suosikki!

rosa

Oih, olin jo tulossa hehkuttamaan koruja ja sitten huomasin että tässä on arvontakin, yki syy lisää!

Mutta nuo 2. ryhmän korut on ihan älyttömän kauniita! Ja koko look niiden ympärillä, voisin helposti ottaa koko asukokonaisuuden itseni päälle. Rakastan vaaleita värejä ja nuo korut ovat söpösti erilaisia, kun niissä on vähän väriäkin, ettei vain yksinkertaissta kultaista tai hopeaa. Nam nam ja nam.

Suopursu

Suosikkini on ehdottomasti kokonaisuus numero 3. Mummilla oli ainakin tuo Lapinsormus kokoelmissaan ja muutenkin setti muistuttaa peräpohjalaisesta isöäidistä. Ja jaan kyllä Nelliinan ihastuksen pronssia kohtaan! Kynttiläillalliselle minäkin tuon setin veisin.

Viuhti

Numero kaksi oli ihanin kaikessa hempeydessään. Vanamo-sarjaa olen monesti kaupassa ihastellut ja se on yksi suosikeistani.

Lilli

Ottaisin kaikki! Enkä edes vitsaile, rakastan noita kaikkia kokonaisuuksia! Ensimmäisessä tuo koukeroinen sormus, toisessa Vanamot <3 joita iteltäkin löytyy sormus sekä hopeinen kääty ja kolmannessa tuo pronssin kaunis hohde. Oon vasta löytänyt pronssikorut ja kaksi Kalevalaa niitä oon saanu hankittua (Heporisti sekä Karjalainen nauhapunos), mutta lisää tekisi mieli... Jos lahjakortti osuisi kohdalle, tulisi ongelmaksi lähinnä se etten osaisi päättää mitä sillä hankin :D Liikaa ihania vaihtoehtoja!

Kaiku

Ensimmäinen look ehdottomasti! Ihana tyyli. Kaikki korut ovat upeita mutta ykköslookin korut ovat eniten minun tyylisiäni. Pidän hopeasta ja kaulakorun yksinkertaisesta mallista. Ja erityisesti tuo eka sormus on superihana <3

Setti nro 3, Hämäläinen juhlakääty iskee ja kovaa. Ittelläni on Vanamoa, mutta tykkään tuosta Hämäläisen ns. "kovuudesta", jota Vanamossa ei ole. Siinä on asennetta. :D

Ykkösen korut on oma suosikkini, vaikkakin pakko sanoa, että kolmosen loikki eniten mun pikkujoulumakuun. Ja hei miten upea mama ootkaan, niin seesteisen ja hehkuvan näköinen! :)

MNM

Eniten pidin kolmannesta lookista. Tähän yksinkertainen syy on Lapinsormus, johon ihastuin jo vuosia sitten.

miss kitty cat

Oma lemppari on ehdottomasti 2, sen herkkyyden ja kauneuden takia ja ehdottomasti lähimpänä sydäntäni ja persoonaani.

linda

Mun piti harkita tarkkaan 2. ja 3. välillä, mutta päädyin sitten kuitenkin kokonaisuuteen nro 2! :) Se on vaan kaikista kaunein, herkin ja pehmein. Ja olen myös haaveillut tuosta sormuksesta pitkään, mutta vielä en ole raskinut hommata. Se olis ihana!

PS

Kolmonen. Pronssikorut saattavat tuntua hopeaa ja kultaa arkisimmilta, mutta tässä onnistuit ainakin stailaamaan ne tosi juhlaviksi.

Stindeytys

Kyä mun on hämäläisenä valittava toi numero kolme -torella komeet kääryt! Ja kolmoslook on ihan täyrellinen pikkujoululuukki kaikin tavoin. Pakko hankkia vanhojen pronssisten Kalevaloiden seuraksi!

rilla

Hmm kyllä lemppariksi on pakko valita tuo nro 3! Vanamon sormuksen omistan itse ja se on ikuisuus lemppari, mutta tuo kolmonen kokonaisuutena oli kyllä niin kaunis, että alkoi himottaan nuo kaikki sormus+kaulakoru+käsikoru :)

Heintsu

Kaikki korut näistä on niin kivoja että voisi päällään pitää mutta setti numero 2 on ihanin. Tosi hempee, söpö ja tyttömäinen :)
Mukana arvonnassa, aiettä olisi mahtava palkinto!

Sanli

Suosikkini on tuo ensimmäinen setti, koska se on niin tyyliseni. Heti näin mielessäni, miten yhdistäisin korut erääseen vaatekaapistani löytyvään mekkoon (jota en ollut hoksannutkaan laskea vaihtoehtoihin mukaan, kun jo aiemmin pähkäilin pikkujouluasua).

Adelee

3. setti on suosikkini. Normaalisti pronssi ei kolahda muhun, mutta tuo setti oli todella kaunis :)

Vanilja

Kaikki korut ovat hienoja mutta omaan makuuni sopisivat parhaiten ykkösen selkeät ja ajattomat hopeakorut. Kakkosen kuvat ja tunnelma ovat upeita! Yksittäisistä koruista ihastuin myös Lapinsormukseen, kun sitä näyttää saavan myös hopeisena.

Kailime

3. Kalevalakorut pronssisina ovat edelleen vastustamattomia, tykkään myös sarjan 3 rouhean simppelistä tyylistä.

Päivi

Vanamo-sarja on suosikkini jo ennestään, ja koko sen ympärille luomasi lookki on kaunis!

Ykkösvaihtoehto on eniten mieleeni; siinä on kaikki kohdallaan ja hyväksyisin minkä tahansa noista kolmesta korusta omaan korurasiaani!

Milena

Ehdottomasti numero 2. Vanamot ovat vaan niin hempeitä, ajattomia ja naisellisia, että iskee kyllä täysillä :)

Mira

Kaikki korut ovat todella kauniita! Kuitenkin oma suosikkini on numero 1. Varsinkin kaulakoru on erittäin kaunis.

Eve

Suosikkini on 3. korusetti.

Pronssiset korut sopivat omiin väreihini, ja muutenkin noiden klassisen tyylikäs, mutta kuitenkin näyttävä, lookki puhuttelee.

Suosikkini koruseteistä on nro.3. Kaikki korut tulevat todella kauniisti esille eri lookeista, ja normaalisti itse suosinkin hopeisia koruja niin arjessa kuin juhlassakin, mutta näistä eri ideoista tuo paljettien ja pronssin hauska sekä yllättäväkin yhdistelmä on tosi kiva! Siksi nro. 3 :)

evetti

Aivan selvä voittaja on pronssinen juhlakääty! Se on yhtä aikaa arvokas ja moderni, juhlava ja silti rennon tyylikäs. Onneksi mulla sattuu olemaan koko sarja, nyt vain mekko-ostoksille!!

Johanna

Ehdottomasti asu 3 on paras! Sekä vaatteista että koruista on jätetty pois turha monimutkaisuus, eikä tyylissä ole liiaksi kikkailua. Pidän erityisesti selkeiden ja runsaiden korujen käytöstä niin juhlassa kuin arjessakin!

Britte

2. on paras naisellisen näyttävän ja toisaalta siron viehättävän kokonaisvaikutelman vuoksi.

Hannis

Suosikkini nro 2, hempeän romanttinen.
Ennen käytin massiivisia ja erottuvia koruja. Nykyään pidän kevyemmistä ja yksinkertaisemmista.

Riina L

Käytän itsekin pelkästään Suomalaisia koruja, kalevalaa kärkipäässä, ja näistä yhdistelmistä suosikkini on ehdottomasti nro 1. Kaulakoru on omalla toivelistallani jouluksi :)

Ellu

Mun suosikki oli nro 3. Jotenkin tuo pronssi vaan miellyttää silmää tällä hetkellä eniten. Koruissa on myös sopivaa rouheutta, mutta eivät kuitenkaan ole turhan raskaan näköisiä. :)

Tarde

Kaikki ovat kauniita, mutta kuitenkin Vanamo vailla vertaistaan. Vaaleanpunaiset helmet niin hempeän suloisia hopean kanssa. Nämä Kalevalan uudemman tuotannon korut miellyttävät:)

eevua

Ehdottomasti 2.! Helmiä ja hopeaa. <3 Vanamo-sarja on aina ollut yksi lemppareistani Kalevalalta.

JaKa

En ole erityisemmin pitänyt Kalevala Korun Vanamo-sarjasta, mutta jotenkin näissä kuvissa korut ovat aivan ihastuttavat! Äänestän siis nroa 2. <3

Mytty

Kokonaisuus nro. 2, koska helmiä ja vaaleanpunaista <3 Vanamo-sarja on kyllä aina viehättänyt, ei vaan muka raaski itse ostaa noin "kalliita" koruja.

muisku

Ehdottomasti suosikkini on Vanamo. Vanamo-korut on ihania, kauniita ja herkkiä. Samaan aikaan jotenkin tyttömäisiä sekä naisellisia. Ja niin sopii kyllä hyvin juhlaan kuin juhlaan ja ihan vaan arkeenkin. :) Nättimys!

Mirde

Asuista kivoin kolmas. Mutta koruista ihanimmaksi on pakko valita toisena olevat ihanat karkit, olis just sopivan tyttömäiset juuri äidiksi tulleelle mammalle joka pelkää kasvaa aikuiseksi :)

Sannah

Vaikea valita 1. ja 2. väliltä, mutta lopulta pisteet menevät 1. kokonaisuudelle - romanttisuus ja selkeys yhdistyvät sopivassa suhteessa.

Kristiina

Suosikkini on nro 2. Herkkä ja kaunis korusarja. Ja vaaleanpunainen + hopea väriyhdistelmänä niin mikäs sen parempaa.;)

ykkönen ehdottomasti! Ihastelin juuri tuota Rotunda sarjaa stockmannilla! Ihan älyttömän kauniit ja elegantit! Ihania kuvia :)

Emmu

Ehdoton lemppari on kokonaisuus 2. Rakastan vaaleanpunaista ja tykkään käyttään runsaita koruja, olen vähän more is more-tyyppi. Jos voittaisin lahjakortin, Vanamo kaulakoru sieltä lähtisi itselle joululahjaksi!

Naturellielli

Pronssinen kokonaisuus on suosikkini!
Todella ihanasti sopii juhlakauden tunnelmaan ja pehmeä, lämmin pronssi tuo kaunista hehkua iltaan. nolottaa myöntää, etten ole tajunnut sormuksen sopivan noin hyvin juhlakäädyn kanssa, mutta toisaalta, eikös tuo ole rouvan sormus, joten ehkä sinkun ei kannatakaan suunnata se päällä pikkujouluihin ;)

Katikris

rohkea kokonaisuus numero 1 on ehdottomasti suosikki ! Siinä on asennetta ja poweria, ynnä mitkä kengät korujen lisäksi. Vau ! Taitaa mennä hankintalistalle ja eikun juhlimaan. Kiitos vinkistä :)

HEIPI

valitsen lookin 2., sillä tällä hetkellä minua miellyttää hempeät, vaaleat värit ja tyyli.

Pichup

Mun suosikki on ehdottomasti setti numero 2. Rakastan hopeaa ja tykkään käyttää hempeän pastellisävyisiä ja valkoisia vaatteita, joten ei ole mikään yllätys että hempeän hopeaiset vanamokorut kuumottelee.. Tykkään erityisesti noista sun kakkossetin kuvista, ihanan pehmeitä! <3

Ensa

2. stailaus on ehdoton lempparini! Vanamo-korut ovat ikisuosikkejani - kauniita, tyttömäisiä, elegantteja.

Mirja

Suosikkini on nro.2 eli Vanamon- hopeakorut.
Itse keräilin aikasemmin pronssikoruja, mutta mieheni osti hääpäivälähjaksi Vanamon rannekorun ja siitä lähti hopeakorujen keräys.
Nyt minulla on koko Vanamo-sarja ja se on kauneinta mitä tiedän!

Heiiid

Suosikkini on 2. Olen aina pitänyt tuosta kauniista vanamo-sarjasta, ja siitä voisi tulla seuraava keräilyjeni kohde :)

Vive

Rakastan Vanamo-koruja, joten Vanamot on tietenkin suosikkini noista kolmesta. Itseltä löytyy sormus, kaulaketju ja rannekoru, ja etenkin juhlissa niitä tulee pidettyä. Mielenkiintoinen muuten se uusi, valkohelminen Vanamo; omani ovat vaaleanpunaisia. Herkkiä ja naisellisia koruja, omalle kalpealle iholleni sopivia.

Helmi

Ihania kaikki! Ykkössuosikkini ja valintani on ehdottomasti kuvasarja nro. 2. Kalevala Korun Vanamo korusarja on ehdoton lempikorusarjani, se on elegantti, konstailematon, ajattoman tyylikäs...todella kaunis! Aina varma valinta sillä se sopii niin arkeen kuin juhlaankin. Vanamo <3 äidiltä tyttärelle <3

ailukka

Olen selkeästi hopeaihminen, mutta kalevalakorulta minulla on kuitenkin paljon myös pronssisettejä. Tuo hämäläinen setti, 3., on suosikkini, itselläni on osa hopeisina.

Zarame

1. setti on paras! Selkeä, yksinkertainen rannekoru. Sormuksessa ja kaulakorussa vähän enemmän särmää.

Thea

kokonaisuus 3. hehkuvan tunnelmallinen ja silti voimakas. Antaa Lapin sormuksellekin uuden säväyksen

Tiina

Kuva 3 on suosikkini. Yksinkertaista, ajanpatinaa saanutta pronssia, ei turhia hienosteluja esim. rannekorussa.

Kirsi

Ehdottomasti 2. Sain riipuksen ja rannekorun hopeahääpäivälahjaksi, joten se on suosikkini. Palkinnolla ostaisin vanamoa lisää :)

Hellä28
Liittynyt14.4.2014

Vanamo eli nr 2 on minun suosikkini. Se on naisellinen ja ajaton ja sopii kaikenikäisille. Ihanaa että se on Kalevala Korujen valikoimissa vieläkin. Itse omistan Vanamo-sormuksen, mutta toiveena on joskus saada kaulakorut ym. Vanamosarjasta.

Kirsi

Ensimmäinen on suosikki, korut on sellaiset joita toivon itselleni, kengät ja punaiset huulet ovat pop. Kakkonen on ihanan herkkä, mutta ei sovi itselleni. Vanamot toki omistan itsekin, mutta yhdistelen erilaiseen asuun. Kolmosesta paljetit eivät ole oma juttuni, mutta koruista tykkään. Korut olisi sellaiset, että olisi helppo yhdistellä moneen asuun ja pronssi on mukavan lämmin.

Netteriina

Suosikkini on ehdottomasti korukokonaisuus nro 1. Korut ovat kauniita ja jollain tavalla moderneja, varsinkin kaulakoru on ihana :)

Susanna

Ehdoton suosikkini on numero 2. Olen ihaillut Kalevalan Vanamo-korua niin kauan kuin muistan. Se on ihanan herkkä ja kauniin elegantti koru, kaikki mitä korulta voikaan toivoa.

Lilium

Numero 1 kokonaisuutena on suosikkini. Juhlava ja näyttävä look, johon voisin pukeutua itsekin juuri sellaisenaan.

kirsikka

ehdottomasti vaihtoehto 2.. kaunis ja monikäyttöinen ratkaisu..

Mukavaa alkavaa joulunaikaa...

Leena

Vaihtoehto 1 on paras. Pidän kovasti Elegant rannekorusta. Tyylikäs ja ajaton. Itse haaveilen Elegant rannekorusta. Kaikki korut sopivat hyvin yhteen tässä kokonaisuudessa. Vaihtoehto2 on myöskin ihanan romanttinen.

Pirtsi

Suosikkini on Vanamo - pidän Vanamon kerroksellisuudesta ja oli hauska idea laittaa kaksi kaulakorua päällekäin. Helmet ja hopea ovat lempiyhdistelmäni koruissa.

Tuulasaskia

Ehdottomasti nro 1. Naisellista ja tyylikästä. Olet kyllä kehitellyt hienot kokonaisuudet näistä kaikista.

Anni

Suosikkini on ehdottomasti pronssinen kokonaisuus, koska sitä en olisi itse tajunnut edes kasata. Upealta näyttää.

Tartsu

Eniten pidin vaihtoehdosta B) vaikka vaihtoehto A kuumottikin, toisesta lookista sain ideoita omaankin juhlapukeutumiseen, kun Vanamoa on omastakin takaa :) Pidin siitä, miten pikkujoulukautena ei ole pakko olla kultaa ja kimalletta, eikä sitä mustaakaan. Tämä oli varsinainen piristysruiske!!!

Laur

Ykkösestä tykkäsin eniten, sillä se oli uudenlaista Kalevala Korua! Itseltäni löytyy kyllä Kalevala Koruja niin kakkos, kuin kolmos lookkiinkin. :)

pampula

Minulle parhaiten sopii ehdottomasti kakkos setti. Käytän aina sormuksia sekä tyylini on muutenkin hyvin naisellinen ja siro. Omistan jo Kalevala korujen lähde sarjan ranne- ja kaulakorun. Vanamot olisivat hyvä jatko kokoelmaani.

maatuska-katjuska

Nro 3 on ehdoton suosikkini. Koruissa on sellaista särmää ja tyyliä, joista minä tykkään valtavasti (vaikka ovatkin nimiltään lappaliasten ja härmälaisten koruja, t. savolainen). Hankkisin, jos lahjakortin saisin ;)

Lily-Rosie

Kolmas kokonaisuus! Pronssi miellyttää silmää aina, ja ihanan näyttävä & täynnä mahdollisuuksia nuo korut :)

Jenni K

Suosikkini on ehdottomasti kuva nron 2 Vanamokorut. Kauniita, naisellisia ja upeita luomuksia. Kelpais!

Tia

Setti nro 2! Olen ihaillut Vanamo-sarjan koruja jo pidempään, jotenkin niiden herkkyys ja kauneus iskee, mutta samalla ne eivät kuitenkaan ole mitenkään yltiöromanttisia.

jonna l

Nro 2 eli Vanamo. Koska se on kaunis/klassinen/prinsessamainen/juhlallinen. :) Omistan itse muutaman Vanamo-korun, tarkoitus on ostaa koko sarja.

Anne

Suosikkini on Vanamo ... olen ihaillut hopean ja helmien yhdistelmää ihan niin kauan kuin Vanamosarja on ollut myynnissä.

Päivi

Korusetti nro 1.

Kaunis, ajaton ja juhlava.
En olleenkaan pahastuisi, jos lahjakortti osuisi kohdalleni ja voisin käyttää sen tuon kauniin korusetin hankkimiseen.

violetty

Ehdottomasti 1. setti! Korut ovat monikäyttöisiä yhdessä ja erikseen ja lookki on muutenkin varsin onnistunut. Tuo Sisar-sormus minulla jo onkin.

Mummo

Kolmonen on paras. Selkeää ja simppeliä, pienillä mausteilla.
Kalevala korut ovat ihania. Sormissa kahdeksan sormusta ja viisi niistä on kalevala korun.

pihka

Toinen setti ehdottomasti. Korut niin kauniita ja kuvissa niin ihanan hempeä ja vaalea tunnelma että saivat kaipaamaan kevättä ja kesää.

marialovesmikki

Ehdottomasti 3! Pronssi on kauneista kaunein korumateriaali ja kolmosen korut ovat modernin rouheita mutta myös tarpeeksi simppeleitä!

AmmiK

Suosikkina tuo hämäläinen juhlakääty ja lapin sormus. Oih, mitö rosoa ja säihkyvyyttä yhdessä lookissa!

mia

Kolmas! Vitsi että sait pronssin näyttämään hyvältä ja ajankohtaiselta! Mulla oli joskus lukiossa "pronssikausi" ja nyt alkoi kyllä taas houkuttaa..

Elina

Suosikkini on ehdottomasti numero 3! Pidän korujen väristä ja mallista. Kääty näyttää ehkä kaikista parhaimmalta. Aiemmin en ole ollut Kalevalakorujen ystävä, mutta nykyään mallit ovat kivoja.

Sinituuli

Ykkönen olisi eniten tyyliäni, mutta siun Vanamosta tehty setti ja kuvat oli niin kauniit, että se vie nyt kyllä voiton.
Kolmosen käädyt ovatkin tuttuja, jotenkin unohduksiin jääneitä ihanuuksia.

LiisaTe

Kaikki setit ovat tosi kauniita, mutta itse ihastuin ensimmäiseen. Ellei arpaonni suosi, täytyy vihjaista joulupukille.

Mytyty

Näistä mieleeni oli eniten Vanamo - koskaan en ole sille korusarjalle kovasti lämmennyt, mutta nämä kuvasi olivat niin kauniita ja sensuelleja, että ihan ihastuin Vanamoihin. Wau!

tinnipi

Kaikki ovat upeita mutta ehkä kokonaisuus nro 3 voitti tällä kertaa.. Jotenkin ihanan ronski!

Viliina

Aivan uskomattoman lumoava ja kaunis tuo kakkonen. Minulle ei sopisi tuollainen hempeily, mutta sinun kutreillesi ja ihollesi tuo on minusta passelein. Aivan ihanaa vintagehenkeä ja herkyyttä.

Onpa kauniita koruja ja upea sinä!
Kolmonen on minun valintani, koska pikkujoululookki sisältää jo valmiiksi pronssin väriset kengät :)

Viimeinen on ehdottomasti suosikki, sopivan särmikkäitä nuo korut omaan makuun! En osaa käyttää pieniä ja hempeitä koruja niin paljoa:-D Kalevala on kyllä ihana.

Johki

Kakkosen ja kolmosen välilta supervaikea valita. Tosin Vanamot vie kokonaisuutena voiton hempeydellään tällä kertaa, vaikkakin kuolaan tuon Lapinsormuksen perään :D Mutta romanttisen vintagetyylin liputtajana käännyn kyllä Vanamon puoleen :---)

Suvi K

Ehdoton suosikkini on keskimmäinen eli numero 2. Vanamo-korusarja on kiehtonut minua aina. Se on samalla kertaa romanttisen herkkä, näyttävä ja arvokas. Tulee mieleen suomalainen keväinen keijumetsä.

Kolmonen suosikkini, sekä asu että korut olivat mieleisimpiä, outoa sinänsä että en oikeastaan kauheasti välitä pronssin ja kullan sävyistä :). Ehkäpä se tosiaan on tämä syksy kun vaikutti mielipiteeseen!

Karo

Ihastuin 3. lookiin! Pronssi on viimeaikoina alkanut viehättää ja tyyli on muutenkin kivan rokahtava :)

Heitu

Kalevalakoruista huolisin itselleni oikeastaan minkä tahansa, ovat ajattoman kauniita kaikki. Näistä seteistä mieluisin on tuo nro 2. Ihanan hempeät :)

JennaE.

Rakastuin korusarjaan nro. 2. Oikeastaan rakastuminen tapahtui jo muutamia vuosia sitten, mutta en ole vieläkään saanut ainuttakaa vanamoa kokoelmiini.. erityisesti vanamokorujen ympärille rakentamasi asu on romanttinen ja kauniin herkkä; vaaleaa vaalealla! ihan mahtava yhdistelmä jota en olisi itse ikinä keksinyt!! :)

Noora

Valinta ensimmäisen ja kolmannen välillä oli vaikea. Toinen jäi pois kisasta, koska ovat liian hempeitä minun makuuni. Molemmat sopisivat vähän eri tilaisuuksiin, mutta koska käytän hopeaa niin usein, taidan kallistua kolmannen yhdistelmän puoleen tällä kertaa. Upeat, näyttävät korut ja sopivat sekä hiusteni väriin, että synkkään talveen.

Indien

Tuo vanamo on aina ihan klassikko :) kolmoisasu olisi liian ennalta-arvattava, ykkönen ei sykähdytä ja vanamon herkkyyttä ja juhlavuutta ei voi olla huomaamatta :)

susaruu

Pidin eniten kakkoskokoelmastasi kokonaisuudessaan, ihanan herkkää.
Omaan tyyliini istuisi kuitenkin parhaiten ykköskokoelman korut, tuo vaaleanpunainen kun ei ole yhtään tehty mulle. :)

Suvilainen

Pohdin pitkään 2 ja 3 välillä, mutta kyllä suosikkini taitaa olla 2. Rakastan Vanamo-sarjaa (vaikka onkin kärsinyt hivenen inflaatiota siinä mielessä, että se löytyy lähes kaikilta kavereiltani), ja ottamasi kuvat ovat kuin mistä tahansa muotilehdestä. Upeaa! Vanamo sopii mielestäni hyvin arkeen ja juhlaan, ja siksi olen alkanut nyt vakavasti harkita sen lisäämistä kokoelmiini. ^^

miipeliii

Vau! Kalevalan korut on aina ihan huippu-upeita ja olet kyllä onnistunut luomaan niin upeat lookit niiden ympärille, että yhden valitseminen on ihan mahdotonta! Pidin kaikista älyttömästi! Kokonaisuutena onnistunein look, jossa korut pääsevät mielestäni parhaiten oikeuksiinsa, on numero 2. Pehmeää puuteria, hurmaavaa herkkyyttä! Pidin myös kolmosesta, mutta kyllä Vanamot istuvat valitsemaasi lookkiin niin täydellisen hyvin, että kallistun kakkoseen. :)

Paahtis

Omaksi suosikikseni kolmesta ihanasta vaihtoehdosta nousi kokonaisuus nro 3! Vaikka käytän itsekin enimmäkseen hopeakoruja, niin himmeämpi pronssi näyttää tyylikkäältä ja kiinnostavalta yksityskohdalta esim. mustan pikkujoulumekon kanssa. Lisäksi näyttävyydestään huolimatta pronssiset korut eivät ole liian "blingejä" (vastaavanlaiset korut hopeisina tuntuisivat jopa liian juhlavilta, ainakin omaan makuuni).

tazz

Itse tykästyin 1. Vaihtoehtoon,vaikka vanamoa löytyy itseltä. Pidän ehkä voimakkaammista väreistä ja selkeämmistä muodoista enemmän

Ani

Vanamot on aina olleet minunkin suosikkejani, joten näistäkin ne miellyttävät silmää eniten... tosin tuo ensimmäisen setin sormuskin on mahdottoman sievä! Päätin jo vuosia sitten että jos ikinä pääsen naimisiin, vihkisormukseni tulee olemaan eräs tietty Kalevala :) ja jokapäiväisessä käytössä on ystävältä saatu talon sydän-riipus. Vaikka Kalevalan korut jakavat mielipiteitä välistä aika rankastikin, minusta valtaosa niistä ob oikein onnistuneita. Rakkaimpiin koruihini kuuluu äidiltä 18-vuotislahjaksi saatu Vellamo <3

inneJ

Ehdottomasti tuo viimeinen yhdistelmä on se mun juttu. Itseltäni löytyy samaa henkeä oleva Kalevala-korun rannekoru (vanha jo, joten nimeä en muista), joka on ollut kovassa käytössä, joten tokihan tuo pronssinen setti heti pisti silmään.

Heltu

Lookki 2 on ehdottomasti paras! Itselläni on Vanamoa korva-, kaula- ja rannekorujen muodossa ja himoitsen vielä tuota sormusta..:) Hiukan katkera olen kuitenkin siitä Sydämeni helmi-sarjasta, sehän on melkein samanlainen paitsi siinä olisi sydämiä. Ja nyt kun omistan jo melkein koko sarjan Vanamoa! Pöh:(

Leena kirjoitti 23.11.2014 Kel...

Setti nro 3 oli mielestäni paras, vaikka kaikki korut olivat kauniita.

Noora

Ai siinä pitikin koruja eikä koko lookkia arvostella. No mennään sillä silti :D

sänna

Omaa silmääni miellitty eniten kokonaisuus numero 2 raikkaassa vaaleudessaan ja onhan nuo Vanamo-korut upeita! Jos voittaisin, hankintalistalle taitaisi silti lähteä hopeinen versio Hämäläisestä juhlakäädystä :)

Fiia

Suosikkini on setti numero 3! Käytän itse paljon kulta- ja pronssikoruja, hopea on liian kylmä väri minulle. Tuo Hämäläinen juhlakäääty on kerrassaan upea, ja ''upgreidaa'' minkä tahansa asun astetta huolitellummaksi.

liinah

Koruvaihtoehdoista nro. kolme tuntuu heti omimmalta. Turhan harvoin asustan itseäni koruilla, mutta sille päälle sattuessani tykkään laittaa jotain näyttävää, mitä nuo pronssiset ehdottomasti edustavat!

Lola

Vanamossa joku vaan vetää puoleensa vuodesta toiseen.. Varsinkin tuota sormusta on monesti tullut ihailtua, mutta kun kädet on pienemmät kuin keskiverto 5 vuotiaalla joutuu yhtään isommat sormukst suosiolla jättämään muille

Tuya

En ole yleisesti ottaen ollenkaan hempeiden pastellisävyjen ystävä, mutta jokin Vanamo-sarjan herkkyydessä silti viehättää kovasti - se on siis näistä ehdoton suosikkini.

emmmie

Toisen sarjan korut ovat suosikkeja. Vanamo-koruja olen halunnut jo pitkään. Ovat tosi kauniita, selkeitä ja minun makuuni. Ehkä nyt voisin viimeinkin muistan vihjata myös joulutontuille :)

lilies

Suosikkini on numero kaksi, Vanamo-kokonaisuus! Onnistui hurmaamaan henkilön, joka ei yleensä "herkistele"!

Suosikkini on nro 3. Tämä tyyli siitä syystä, että olet saanut vanhan sekä perinteikkään sarjan freesiksi ja nuorekkaaksi jälleen. Paljettimekko on nappivalinta korujen kaveriksi!

LM

Setti numero 2 on suosikkini. Olen pitkään ihaillut Vanamo-sarjaa. Harmikseni en omista yhtään korua tästä sarjasta. Ehkä sitten joskus.

Johanna

Tiukka paikka, mutta valinta menee lopulta vanamo-settiin, nro. 2. Kokonaisuus on niin herkkä ja naisellinen. Tyyliltänsä hyvin saman oloinen kuin minä. Siksi se omaa silmää miellyttää eniten.

Kati

Ensimmäinen hivelee miun silmää eniten, ehkä siksi kun passaisisvat niin somasti kihlasormuksen kaveriksi ;)

Annami

Tykkään todella paljon Vanamo -koruista. Itselläni on sormus ja ranneketju, olisi ihanaa kasvattaa kokoelmaa!

Annan ääneni ensimmäiselle kokonaisuudelle, hopea on mun juttu. Oon metsästänyt tuota Sisar-sormusta paikalliset koruliikkeet läpi, mutta kaikkialta se on aina loppunut.

Outi

Suosikkini on kokonaisuus nro 2 eli Vanamo-korut. Aivan ihastuttava, romattinen ja herkkä tyyli, mutta samalla freesi! Kiva että olit keksinyt tällaisen vähän erilaisen pikkujoulutyylin! :)

Noita nokinenä

Ihania kuvia<3 korut ovat kaikki nättejä, mutta kakkonen on suosikkini! Se on niin hento ja kaunis!

Helluliini

Ykkönen oli ehdottomasti oma suosikkini. Savukvartsi on aivan ihanan näköinen Rotunda-kaulakorussa ja sisar-sormus on poltellut nyt sen verran mielessä että se pitää ehdottomasti hankkia. Kokonaisuus mustan fiftarimekon kanssa oli myös mieleiseni, että luulenpa sen olevan tänä vuonna oma pikkujoululookini :)

Nina

Ykkössetissä kaulakoru on aivan ihana mutta korukokonaisuutena ja tunnelmakuvasarjana onnistuit loihtimaan Vanamosta jotain aivan satumaista! Vastaukseni on siis Vanamo ;) Siihen tuli nyt himo!!!

katjis.

Hämmentävää, kuinka hyvin tuo Vanamo-kokonaisuus kolahti, koska en ole pitänyt itseäni kauhean hempeänä ihmisenä. :D 3. kokonaisuuden kääty on kyllä myös upea.

Valintani kohdistuu kuitenkin pronssirakkaudestani huolimatta kokonaisuuteen 2. Hempeä romantikko minussa otti vallan. ^^,

Nellah

Kyllä noista vaihtoehdoista 2 on tällä hetkellä se joka iski kaikkein eniten. Se on kaunis ja kevyen näköinen, ja on tullut jo pitkään Vanamosta haaveiltua.. :) Kauniita on kyllä muutkin vaihtoehdot, mutta 2 vaihtoehto nousi heti ykkössijalle. :)

Iitres

Hempeä kakkonen on suosikkini! Kuvastaa omaa tyyliäni parhaiten ja olen aina ihaillut vanamosarjan koruja :)

Sannikka

Herkkä, tyttömäinen ja juhlava Vanamo on ehdottomasti suosikkini, sitä olen saanut lahjaksi vanhemmiltani ja ainakin sarjan korvakorut puuttuvat vielä kokoelmastani.

SariAnne

Ehdottomasti Vanamo-korut ! Minusta niistä olet saanut aikaan kauneimman kokonaisuuden, herkän ja juhlavan. Toisenlaisilla vaatteilla Vanamon ilme kuitenkin muuttuu ja se sopiikin käytettäväksi niin arjessa kuin juhlassakin.

Monsku

Vaikka tuo kolmonen, pronssinen lookki onkin aivan tyrmäävän upea, kyllä ikuinen pikku romantikko sisälläni silti kallistuu vaaleanpunaisten helmien ja puuteristen vintage-pitsien puolelle. :) Eli kakkonen, Vanamo- sarja on suosikkini.

Laku

Kokonaisuus nro 2 on mun lemppari. Tykkään todella paljon tuosta vaaleasta kokonaisuudesta.
Sain Vanamo-sarjan käsikorun joskus aikanaan rippilahjaksi enkä todella pitkään aikaan osannut käyttää ko. korua, koska se ei tuntunut jostain syystä "omalta" kun silloin korujen piti olla aina vain mahdollisimman suuria ja näyttäviä. Viimeisen vuoden aikana koru on kuitenkin löytänyt oman paikkansa korurotaatiostani :)

heartbeat

Tuo viimeinen tyyli iskee kuin tuhat salamaa! Tunnistin heti oman tyylini. Nuo hempeämmät on myös kauniita, mutta en voisi kuvitellakaan koristavani itseäni niillä. Hopea on viime aikoina kyllästyttänyt pahasti, joten olisi kiva saada vaihtelua noilla pronssisilla korukokoelmaan:) Ihastuin tuohon sormukseen ikihyviksi... <3

Epuzki

Numero yksi <3 Kaunis,nuorekas,lämmin,herkkä.Tiettyä salaperäisyyttä ja seksikkyyttä,itsevarmuutta.Upea ja vielä upeampi kantajansa päällä.

Satumainen

Vanamo! Vintagetyyli, hempeä vaaleanpunainen, hopea + pitsivaatteet = paras yhdistelmä ikinä! <3

Minkaky

Vaikea päätös!
Olen ensikesän morsian ja haaveilen morsiuspuvun kanssa vanamo koruja, MUTTA rakastan pronssisia koruja niiiiiin paljon ja etenkin tuo sinun valitsemasi setti iski suoraan sydämeen. Valitsen siis kolmosen <3

Aino

Kakkonen on suosikkini! Ihanan raikas ja hento kokonaisuus. Mielestäni pikkujoulukaudet on viime vuosina olleet muutenkin niin lumettomia ja pimeitä että en kaipaa sen lisäksi vielä synkkiä vaatteita ja koruja :)

Outi H.

Mun suosikki on kokonaisuus nro 2. Vaaleanpunaiset helmet hopean kanssa ovat vaan niin yksinkertaisen kauniit. Sain poikaystävältäni syntymäpäivälahjaksi Sydämeni helmi -rannekorun. Olisi kiva päästä täydentämään sarjaa sormuksella. Vaihtoehtoisesti voisin myös täydentää Talon sydän -sarjaani, jota multa löytyy sekä pronssisena että hopeisena.

heahea

Suosikkinni on 2. Rakastan Vanamo-korujen hempeyttä ja tyttömäisyyttä. Helmet ja ketjut sopivat todella hyvin yhteen ja saavat aikaan upean korun! Itsellänikin on sormus, rannekoru ja kaulakoru, enkä kyllä hetkeäkään ole katunut niiden ostamista :)

Heidi

Miten tuo pronssi nyt kolaahtaakin näin kovaa! Vuosiin en ole käyttänyt muuta kuin hopeaa tai valkokultaa, mutta nyt taitaa olla pakko kaivaa kätköistä vanhat pronssiset Kalevala-korut. Tuon viimeisen korusetin kaulaketju on I-H-A-N-A ja keksin saman tien kymmenen asua, joiden kanssa sitä käyttäisin.

Eveliina

Aiii tuo kokonaisuus 3 on ihaninta ikinä! Korut jotka on helppo yhdistää tosi arkiseen ja myös tosi juhlavaan kokonaisuuteen. Niiiin mun näköiset :)

Jossu78-

2. Vaihtoehto mieluisin, herkkää ja romanttista. Sopii niin arkeen kuin juhlaan, tyylikästä ja näyttävää. Näissä on juhlien kuningatar :)

hheidi

Kakkosen kuvat on kauneimpia. Niin ihania tunnelmaltaan. Itselle kuitenkin valitsisin ekan kuvan korut, koska passaa parhaiten omaan tyyliin.

Suvi-Johanna

Korukokonaisuuksista paras on mielestäni nro 3, voisin käyttää kokonaisuuden jokaista korua. Yksityiskohdiltaan mielenkiintoisin kaikista on Lapinsormus hauskoine renkuloineen. :) Sen sijaan muodostamistasi asukokonaisuuksista nro 2 oli hempeydessään kaunein, ja tästäkin korusetistä suosikikseni valikoitui Vanamo-sormus kiinnostavan muotoilunsa ja yksityiskohtiensa takia.

Tiotao

Kolmas kerta toden sanoo tässäkin tapauksessa, pronssiset rykelmät veivät sydämen! Vanamo on visuaalisesti yksi Kalevalan kauneimpia sarjoja mutta valitettavasti turhan hempeä omaan rouheampaan makuun ;) Tyydyn siis ihastelemaan sitä tuttavien yllä ja keskityn itse noihin TUHIMPII JUTTUIHI <3

Silja

Vanamo on suosikkini. Herkkä, yksinkertainen, Juuri minun tyyliäni. Kaulakorusta olen haaveillut jo monta vuotta, joten lahjakortti tulisi tarpeeseen

Yenney

Kylläpäs sait pronssit näyttämään hyvältä! Paras näistä kokonaisuuksista ehdottomasti tuo kolmonen siis. Rotunda-koru on erittäin hurmaava uutuus kyllä myös, täytyy käydä livenä kurkkaamassa joku päivä.

keksi

Oijoi tuo Vanamo-look! Olen arkaillut omieni yhdistämistä vaaleaan, mutta sen voi näköjään tehdä myös näyttämättä mummolta.

cotton

Suosikkini on ehdottomasti 1. Hopea on suosikkivärini koruissa ja riipuksen kivi on yksinkertaisuudessaan upea!

Anna

Ehdottomasti ykkönen, mä vain satun useimmiten olemaan simppelin ja yksinkertaistetun kannalla... yst terv nimim mikään ylimääräinen liehuke ei pysy tallessa :D

mariamaria

Setti nro 2 eli Vanamo miellyttää eniten. Se on herkkä ja kaunis - ihan niinkuin Vanamon hento kukkanenkin luonnossa.

Ninnannoo

Minusta koruyhdistelmistä numero 1 on ehdottamasti parhain! Siinä on yhdistelty useampaa eri sarjaa, jotka muodostavat yhdessä upean ja pikkujouluihin sopivan kokonaisuuden. Minusta on mielenkiintoista nähdä, miten ihmiset yhdistelevät eri sarjoja keskenään. Helpointa on valita kaikki korut samaa sarjaa, mutta vaatii rohkeutta yhdistellä eri sarjoja toisiinsa.

Annikki

Paras pikkujoululook tulee mielestäni koruilla nro 1. Hopea on tyylikäs massiivisenakin koruna ja sopii monenlaiseen tyyliin, vaatetukseen ja väriin.

KarkkiKaro

Suosikkini on ehdottomasti Vanamo-kokonaisuus, olen haaveillut, että jos joskus pääsen naimisiin, saisin sanoa tahdon nuo korut ylläni. Ihanan herkät ja kauniit korut!

Marre

Lempparini on korukokonaisuus nro 2. Vanamon korut ovat ihanan naiselliset ja hempeät, kevyen oloiset keijukaiskorut!

SoulMama

Kaikki ovat ehdottomasti kauniita ja Hämäläinen juhlakääty etenkin tuntuu elävän uutta tulemista. Mutta suosikkini on kuitenkin vaihtoehto 2 - yhtäaikaisesti kepeä ja runsas, romanttinen ja moderni, kaulakorut muuntautuvat asun mukaan ja muuttavat ilmettä. Sormukset tyylikkään yksinkertaiset.

Mamil

Vaikka Kalevalakeräilijänä pidän myös savukvartsikoruista ja vanamosta, suosikkini on look numero 3. Pronssikorut ovat olleet jo jonkin aikaa vähän poissa muodista, mutta ihan turhaan, sillä oikein yhdistämällä niistä saa tosi raikkaita asukokonaisuuksia. Varsinkin juhlakauteen pronssi sopii todella hyvin! Moneen korumalliin pronssi myös ulkonäöllisesti soveltuu hopeaa paremmin.

Minria

Setti nro.2 pesi kyllä muut sata-nolla!!
Olit sitten 16-vuotias teinityllerö, tai 86-vuotias köyryselkäinen mummeli, setti sopii ikään katsomatta! Sen takia se valkkautui ehdottomasti omaksi suosikiksi :)

ludisia

Paha! Ykkösessä pidän rannekorusta ja sormuksesta, mutta kaulakoru tökkii ja kolmonen taas on muuten ihana, mutta pronssi ei vain miellytä (eikä sovi minulle). Kakkosen taas olisin valinnut asukokonaisuuksista suosikikseni, vaikken itse ikinä noin hempeänä osaisi ollakaan. Hmmm. Mennään kolmosella!

Elämän Roihu

Romanttinen 2 eli vanamot on näistä ehdottomasti lempparein. Kauniita kuvia ja sopii hienosti asuun :)

Näytä kaikki kommentit (1086)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu