american diner
american diner
a13
a13
a9
a9
a4
a4
a5
a5
a10
a10
a7
a7
a11
a11
a3
a3
a6
a6
a8
a8
a1
a1
niina tapojärvi nelliinan vaatehuone
niina tapojärvi nelliinan vaatehuone

Olivia Rougen malliston kuvaukset @ American diner.

Kommentit (17)

Ooih. Näyttää ihanalta! Missäs muuten tommonen american diner oikeen on? :D mageelta mestalta näyttää joo...

ella

Nyt on ihana mallisto löytänyt tyylisensä puitteet! Oi, oi <3 Viimeisessä kuvassa päälläsi oleva mekko olisi niiiin täydellinen malliltaan, paitsi kaltaiselleni kanantaluttajalle tietenkin liian pitkä :D

salvia

Upeita mekkoja! Kai mallisto on tulossa myyntiin nettiputiikkiin? Tällä siunaamalla nämä Olivia Rougen mekot kiirivät ostoslistassani Vivien of Hollowayn edelle, ja se on aika paljon se!

Martina

AAAAA ihana ja maailman paras Americab Diner!! <3 Ja sinä, nuo mekot, nuo kampaukset, se leopardikuvioinen mekko..!! Speechless.

Panda

Huhhuh miten ihania mekkoja ja Minna Parikan kenkiä, omnom ♥ Tuosta valkoisesta mekosta punaisilla kirsikoilla tuli juuri pakkomielteeni :D

Kukkis

Voi luoja että mä rakastan tätä tyyliä. Voisin pukeutua näin aina hamaan loppuun asti <3 Ihanaa, että oot päässyt tuollaiseen juttuun mukaan!

nell

Awww, olet niin suloinen! Pari viikkoa sitten löysin tämän blogin ja onhan tämä melkein läpi tullut selattua! Upea blogi!

Ihana! Täytyy ehdottomasti hankkia pallomekko omaankin vaatekaappiini :) Äitini oli eilen eksynyt blogiisi suosittelujeni perusteella, ja teimmekin innoittamanasi ex tempore- reissun Viialan kirppikselle. Kirpparilta ei löytynyt tällä kertaa muuta kuin Veltto Virtanen ( kyllä vain! :D ), mutta kirpparipostauksestasi saimme hyviä vinkkejä tulevia kirppariretkiä varten :)

kiitos Napoli-kommentista, vastasinkin sulle, mutta tajusin, että sä et välttämättä tuu enää takasin :( :D

dinerin mustikkapannarit on iha törkeen hyvii, mutta taitaapi jäädä kakkoseks noille herrkullisille tytsyille!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, kolmevuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012