Kerroin pari postausta taaksepäin että nyt on Monalla teettämäni mekot valmiina. Päädyin teettämiseen koska itse en tällä hetkellä yksinkertaisesti ehdi paneutumaan ompeluhommiin sisustussysteemejä enempää, ei riitä vuorokaudessa tunnit. Lisäksi olen pantannut noita kankaita kaapissani nyt jo niin kauan, että oli aika saada ne käyttöön.

Tämä rakkaista rakkain Tampellan sydänkangas on ehtaa vintagea, löysin sen joskus kirppikseltä ja mittailin että siitä saa juuri ja juuri aikaan olkainmekon, mutta varaa säätämiseen (lue: sössimiseen) ei ole senttiäkään. Sikälikin oli hyvä juttu antaa kangas ammattilaisen käsiin. Tästä tuli yhdellä sanalla sanoen täydellinen:


Toinen kangas on jostain Eurokankaan palalaarista nappaamani omenakangas, joka on niin minua kun olla voi. Halusin tästä kankaasta päivämekon vähän pidemmillä hihoilla, sellaisen arjen käyttömekon. Jotenkin tuo omenaprintti kuuluu asiaan meikäläisen kohdalla, sitä viime syksyn megasatoa muistellessa :D


Viimeinen kangas on kulkeutunut minulle jostain, en tähän hätään muista että mistä olen sen hankkinut. Vanhahtava ruusukangas on niin upea että tästä ei ruusuprintti enää kauniimmaksi voi muuttua. Kuosi on romanttinen mutta ei liian, sillä värimaailma on niin hillitty.No niin, kevät saa tulla, mekkomuija on valmiina!

Kommentit (33)

-SeLma-
4/33 | 

On kyllä todella kauniit kankaat ja niin ihanan malliset.... ai että! Kelpaisi kyllä tännekin! :)

lusene
5/33 | 

Ovatpa kauniita! Aivan täydellisen mallisia ja erityisesti tuo ruusukangas on tosiaan upea.

AmmiK
7/33 | 

Aivan ihania! Mekkofriikin mieltä lämmittää. Saako udella paljon suurin piirtein maksaa mekon teettäminen ompelijalla? :)

Haiha
8/33 | 

Annatko hintahaarukkaa, mitä tuollaisen mekon teettäminen suunnilleen maksaa? Asun tosin nyt Helsingissä, joten eipä taida olla reissua sinne Tampereelle. Itse olen aikoinaan teettänyt yhden mekon, mutta en muista hintaa (ja siinä oli vuorikin, mikä vaikutti kai hintaan).

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Suosittelen kysymään suoraan ompelijalta tarjousta jos on joku tietty malli mielessä, hinta on suoraan riippuvainen juuri noista asioista onko vuorta jne. En uskalla heittää arvausta edes, koska minun tapauksessani ompelijalla oli jo valmiina minun kaavatietoni eli tilanne ihan eri kuin alusta asti asiakastyötä tehdessä.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Haiha
9/33 | 

Ai niin, jatkoa: osaisitko sinä tai kyseinen ompelijakaverisi vinkata täältä Helsingistä ompelijaa, joka voisi tehdä vastaavia mekkoja ja/tai muokata vanhoja mekkoja sopiviksi?

11/33 | 

Oi miten ihania kaikki! Onko tällä Monelta nettisivuja tai muuta keinoa ottaa yhteyttä? Kiinnostaisi itsekin teettää joku kaunis tuon tyylinen mekko, kun itsellä ei ole niin paljon taitoa vielä ompelussa :)

Lou

Cherise tekee myös mekkoja tilauksesta toiveiden mukaan. Tampereella on myös putiikki ja omat retromallistot (en ole ihan varma montako kertaa vuodessa uusi mallisto ilmestyy, keväisin ja syksyisin?).

Jenni-ompelija
13/33 | 

Ootko itse tehnyt jos oot iosko mahdollista saada kuvaa tai jotain kaavasta. T:

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012