Sininen, punainen ja valkoinen tuo mieleen montakin eri asiaa. Ranskan, seilorityylin, Jean-Paul Gaultierin ja erityisen hyvät juustot. Eli taas kerran Ranskan. Tämä värikolmikko on yksi ikisuosikkejani, se on aina yhtä raikas ja toimiva. Kun tähän väriyhdistelmään lisää vielä raitapaidan, se oikeastaan korostaa kaikkia mielleyhtymiäni.Hame - H&M / Laukku - matkamuisto Italiasta / Paita - Seppälä / Huopatossut - Töysän Kenkätehdas.Sasu oli sitä mieltä että nyt riitti kuvien räpsiminen ja hälle rapsutuksia. Olin samaa mieltä.

Seuraavaksi ohjelmassa juhannuksen ruokalistan suunnittelu ja kauppareissu muiden viime tinkaan ostokset jättävien keskelle. Luvassa on todennäköisesti tyhjiä hyllyjä ja paniikkia kuinka ruoka loppuu nyt siis täysin kesken, vaikka todellisuudessa kärryllisellä ruokkisi pienen armeijan. Nuorena likkana juhannus oli yhtä kuin festarit, sen jälkeen tuli kaveriporukan remumökkireissut ja nykyään se on kotona rentoutumista ja äärimmäistä ruokahifistelyä. I`m loving it! Aamusta iltaan grilli kuumana :)

Kommentit (13)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
3/13 | 

Joudun käytännön syistä pitämään sitä pitkää hihnaa melkein aina, että tarvitaessa saan laukun olalle ja kädet vapaaksi. Tuo meidän tyttö ei vielä kävele, vaan kulkee sylissä ja vaunuissa niin pitää olla käsipari vapaana :) Mutta olen kanssasi samaa mieltä että ilman pitkää narua se on parempi.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Joanna
7/13 | 

Väriyhdistelmästä voisi tulla mieleen myös USA tai Venäjä, mutta tyylisi on kyllä pariisitar! :) Hyvää juhannusta!

8/13 | 

Pidätkö tuota laukkua olalla vai onko hihna vain rekvisiittaa? Mulla on samanlainen laukku ja olkahihnan otin pois, jotenkin on outoa että tuollaisissa käsilaukkumalleissa on olkahihna mukana.

10/13 | 

Kaunis asu! :) Just tällä viikolla hurautin itselleni korkeavyötäröisen tummansinisen skater-hameen, raitojen kanssa varsinkin olisi passeli. Sähkönsininen näyttää hyvältä punaisen kanssa, kaunis on tämä siun asu. ^^

arjainen
11/13 | 

Sinisen ja punaisen yhdistelmä on raikas, tykkään itsekin. Olen tosin muuttumassa mummoksi, joka pukeutuu vain yhteen väriin - värjäsin hiukset violetiksi ja tekisi mieli pukeutua joka päivä kokosiniseen :D

12/13 | 

Mulle seilorilookki tulee vasta kun sininen on hiukan tummempaa, eli nyt päästiin vasta sinne ranskaan asti :D Juhannus on kyllä parasta silloin kun saa vain olla kotona, saunoa ja syödä - niin ja olla stressaamatta.

hanna
www.hannamariav.com

Varjosudenhetki
13/13 | 

Viimeisestä kuvasta tulin tosi hyvälle tuulelle! Ihana punahuulinen hymy. :) Ihanaa keskikesän juhlaa sinulle.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011