Kommenttiboxeissa aina jaksetaan jauhaa lukijoiden tunteista, kun paha bloggari kiusaa nyrpeillä vastauksillaan,  mutta miltä bloggarista sitten tuntuu? Jaa että ketä kiinnostaa vai.

Se riippuu ihan siitä, millainen päivä sattuu olemaan. Jos on normipäivä, vastaukseni ovat neutraaleja.  Jos olen kuin persiiseen ammuttu karhu, vastaukseni ovat ärhäkkäitä ja luen kaiken v*ttuiluksi. Jos taas olen mitä parhaimmalla tuulella ja  näen maailman vaaleanpunaisten lasien läpi, rakastan ihan kaikkia. Nyymejäkin. Eli kyllä, bloggarikin saattaa vetää tunteiden vuoristorataa vastaillessaan kommentteihin ja tunnetilasta pitkälti riippuu vastausten sisältö. Paitsi jos bloggari on erittäin zen ja tasaisen mielenlaadun omaava. Mitä minä en ole :D

Napsin huvikseni muutaman ihan oikean kommentin esimerkiksi. Millaisia vastaukseni voisivat olla huono päivä vs. hyvä päivä - jos siis kirjoittaisin alas tasan sen mitä ajattelen. Yleensä yritän huononakin päivän hieman hillitä, mutta aina ei pysty kun maailma kaatuu päälle muutenkin. Huonona päivänä pieninkin juttu kommentissa saattaa aiheuttaa turhautumisen ja räyskisvastauksen, kun taas hyvänä päivänä en edes epäilisi kommentoijan tarkoittaneen mitään pahaa, vaikka pahaa olisi tarkoitettukin. Se legendaarinen ja erittäin väsynyt lause bloggarikin on vain ihminen pitää jollain tasolla paikkansa HAH!

"Ruskeet hiukset sopii sulle niin parhaiten, jotenkin näytit ihan “haamulta” niissä vaaleissa hiuksissa."

Huono Päivä: Vai niin. Melkein positiivista kun saa kuulla olevansa perseen näköinen luonnollisella värillään.

Hyvä päivä: Kiitos kovasti, pidän itsekin ruskeasta tosi paljon.

"Voi luoja että sinä olet kaunis."

Huono Päivä: Selkeetä vittuilua.

Hyvä Päivä: Punastus ja  kiitos <3

"äh miks sun pitää joka kuvas pitää pää alhaal ja kattoo alas? raivostuttavaa"

Huono päivä: Kyynel. Mee muualle vänisemään, äläkä opeta äitiäs bloggaan.

Hyvä päivä: Harmi jollet tykkää, mutta minun tapani olla kuvissa on tämä. Ehkä voisin joskus revitelläkin :)

Itse vedän nollasta sataan milloin mistäkin asiasta, eli täältä saattaa tulla ruutia vastauksiin välillä turhaan, välillä aiheesta. Joten siinä sitä sitten ollaan lukijan kanssa ihmeissämme, että mistä toi nyt noin kärähti? Ymmärrystä pitää harjoittaa molempiin suuntiin. Etenkin netissä, kun kaikki äänensävyt ja eleet jäävät uupumaan keskustelusta. Koitetaan jaksaa toisiamme jookos?

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (23)

1/23 | 

Ja sit on myös meitä, jotka on joka päivä kärttyisiä :D Haha, no ei vaan. Kiitos että taas jälleen kerran kokosit mun pääni sisällön postaukseksi :D

nennni
2/23 | 

Musta on älyttömän huvittavaa, ettei jotkut ihan oikeasti tajua että bloggaajakin on tavallinen ihminen, jolla on niin hyviä kuin huonoja päiviä, siinä missä meillä kaikilla muillakin. Mistä sellainenkin oletus on saanut alkunsa, että bloggaaja on aina hyvällä päällä ja rakastaa kaikkia, eikä harmistu mistään, edes siitä kun joku tulee antamaan "rakentavaa" palautetta?

Ps. Tykkään blogistasi todella paljon, niin hyvinä kuin huonoina päivinä 8)

4/23 | 

Inhoan sitä "asiakaspelveluasennetta", että bloggaaja jotenkin palvelee lukijoita, joten kommentteihin pitää aina vastata ystävällisesti. Vaikka niissä lukisi mitä!

Tahtoisin kommenttiboksiini sellaisen ikkunan, joka aukeaa, kun joku kommentoi. Siinä lukisi "ennen kuin mahdollisesti herneennyt vastauksestani, tule itse tälle puolelle hetkeksi". Niin, miltäköhän lukijasta tuntuisi kuulla olevansa kamala ihan omana itsenään.

Reetta
6/23 | 

Hei!

Blogisi on mielenkiintoinen ja osaat kirjoittaa mielekkäästi.

Edustan HairPro Oy:tä, joka tuo maahan kahta kampaamotuotesarjaa ja haluaisin tehdä yhteistyötä kanssasi.

Lähetin sinulle aiheesta monipuolisemman sähköpostin. Toivottavasti itsekin kiinnostut aiheesta, sillä olisi mahtavaa tehdä yhteistyötä kanssasi!

7/23 | 

mikään muu ei ärsytä blogikirjoituksissa yleensä kun itsensävähättely sekä "huonoon palautteeseen" vastataan "huonolla palautteella". en mä kun mä oon tämmönen pipipää ja mulla on nää ihan kauheet kuteetkin päällä, mistä lie kaapin pohjilta kiireissään löydetty,rypyssäkin - kuule jos mä poseeraan näin niin poseeraan, oon tämmönen normaalistikin... -tyyliin

n
8/23 | 

Tuo ilmeiden ja eleiden ja äänensävyjen puuttuminen tosiaan heikentää kommunikaatiota. Itsekin oon joskus saanut (mielestäni) tylyn palautteen (mielestäni) asialliseen kommenttiin. Ihan ymmärrettävää puolin ja toisin käsittää toisen sävyt/motiivit väärin.

9/23 | 

"Huono Päivä: Vai niin. Melkein positiivista kun saa kuulla olevansa perseen näköinen luonnollisella värillään."

*hahahaha* en voi lopettaa nauramista tälle kommentille. pelastit ainakin minun huonon päiväni. kiitos taas kerran :)

Ferret
10/23 | 

Muuten tässä muutama pävä sitten kävin JC:llä ja näin siellä ihanan pitsihuivin ja ajattelin että sinäkin saattaisit pitää siitä :) se on mustaa pitsiä

11/23 | 

Komppaan aivan täysin. :--D Varsinki toi vainoharhaisuus vittuilun suhteen korostuu huonoina päivinä. :D

13/23 | 

Tää on hyvä aihe ja niin totta.. päivän tapahtumat vaikuttaa tosi paljon vastaamisiin ja vastaustyyliin.. Samoin kommentin tyyli vaikuttaa mulla vastaustyyliin.. Olis hienoa kun osais aina vastata samalla tavalla, mutta ihminen on inhimillinen :)

Unna
16/23 | 

Mie en voi muuta ku tykätä siun blogista. Ihan kuule siun (ja ehkä himppusen SATC:n innoittamana) ostin itselleni kaulakorun, jota jopa ajattelin pitää MELKEIN joka päivä. Olen varmaan naisellinen tätä menoa ainakin silloin kolmekymppisenä :)

Niina
17/23 | 

Asiasta kukkaruukkuun, onko kukaan sanonu ikinä että näytät ihan London Ink sarjan tatuoija Kat Von D:ltä, erityisesti ruskeissa hiuksissa.

Tässä taas näitä laadukkaita kommentteja, reagoi miten vaan :D

UuuLaLaa...
18/23 | 

*REPS* :´D Hehhee... Sä kyllä osaat kirjoittaa niin hyvin!! Tässä on kohta jo pari vuotta seurailtu tätä blogia, ja aina jaksaa ihastuttaa sun aito tapa kirjoittaa. Juu, ja olet kaunis,(aivan sama ootko blondi, punapää tai tumma. Oikeastaan mä oon varma että vihreä irokeesikin näyttäisi sulla varmaan hyvältä) selkeästi lahjakas ilm. usealla tavalla, hyvä ja ns. naseva suustasi. Mulla on yksi rakas ystävä joka muistuttaa verbaalisesti sua, ja joka muutti TRE:lta pois (siis voiko netissä näin sanoa, että muistuttaa sua? Enhän mä edes tunne sua.. hän puhuu, niinkuin sinä kirjoitat), ja suoraan sanoen saan jonkin asteista helpotusta ikävääni lukiessani sun juttuja. :DDD Outoa tai ei... Niin, ja tämä ei ole vittuilua. Vaan tuuletusta peukut pystyssä! ;D

19/23 | 

Heh, jälleen kerran hauska postaus! :) Tämä kyllä vain todistaa, että olet tavallinen suomalainen nainen...mieliala kun menee toisesta ääripäästä toiseen. ;)

ameepa
22/23 | 

shrekin kaa samaa mieltä :----D sitäpaits oot mulle isompi esikuva kun tuhkimo ollessani kakara, että juu :DD:

Milla
23/23 | 

Tätä olen miettinyt jo jonkin aikaa, koska omassa työssäni joudun vaan tiukasti puremaan huultani tiukoissakin tilanteissa.
Koetko jossain mielessä olevasi ns. asiakaspalvelija? En tosiaan tarkoita pelkästään provosoidakseni, vaan minun mielestäni se osaksi (kuitenkin vain osaksi) menee niin. Lukijat luemme blogia, josta te saatte rahaa, koska me luemme blogeja. Jos olet v*ittupää meille lukijoille, sahaat mielestäni omaa oksaasi. Kyllä minäkin myyjänä joudun ottamaan vaikka minkälaista (myös henkilökohtaista, todella syvällekin sattuvaa palautetta) palautetta vastaan, mutta joudun silti kohteliaasti vastaamaan, koska käytännössä näiltä asiakkailta minun palkkani tulee. Ja periaatteessa saat palkkaa Indiedaysiltä, koska sinulla on paljon lukijoita. Ei ihan yksi yhteen, mutta samantyyppistä työmme on.
Koetko minkäänlaista vastuuta olla ystävällinen meille lukijoille, koska periaatteessa me mahdollistamme sinun palkansaantisi tällä tavalla? :)

toivottavasti kommenttini osuu hyvään päivään, koska tarkoitukseni ei ole v*ttuilla, vaan kysyä ihan mielenkiinnosta kysymystä, joka on minua askarruttanut. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013