Tämä kahden viikon takainen Suomi-Ruotsi asu meinasi jäädä julkaisematta, mutta nyt kun se osui silmään valokuvakansiota peratessani niin laitetaas näkyville. Ihan erityisesti siksi, että punaiset kengät ansaitsevat näkyä. Swedish Hasbeensin punaiset Clumsyt ovat yhdet lempinilkkureistani sekä värin että tyylin puolesta. Kengät ovat nimensä mukaisesti kömpelöt eli kaukana siroista.

Kotimaisen Ivana Helsingin Rotterdam-malliston taskumekko on ihan hauska pari ruotsalaisille kengille. Molemmat ovat tyyliltään ja väreiltään retroa.

Ps. tätä postausta kirjoittaessa piti linkata Swedish Hasbeensin sivuille ja linkkiä googlatessani osuin suoraan merkin loppualeihin, ai jestas mitä ihania värejä -70%! Olen pahoillani jos tämä aiheuttaa teille ylimääräisiä kenkähimotuksia, mutta linkkaan silti ;) 

Kommentit (3)

Paular
1/3 | 

Miten koot menee Swedish Hasbeenseissä? Siis vastaavatko kokoaan vai kannattaako ottaa pienepi tai suurempi kuin normaalisti? :) Kiitos :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010