Monen neitokaisen päivää piristää suomalaisen Kooky Gemsin värikkäät korut, mutta aina lienee tilaa sieville sormuksille. Tällä kertaa kolme onnekasta saa itselleen sormusparin, vaihtoehdot ovat tässä:
Vastauksessa voi toivoa suosikkisettiään, mutta toteutan toiveet arvontajärjestyksessä. Kaikki sormukset ovat melko suuria, joten näyttävyys on taattu :)

Säännöt:

1. Keksi nimimerkki ja jätä sähköposti sille varattuun kentään (mailisi ei näy muille kuin minulle).

2. Käy visiitillä korufriikin taivaassa eli Kooky Gemsin värikkäässä nettikaupassa ja linkkaa tämän postauksen  kommenttiboxiin hienoin koru mitä löydät + kerro miksi juuri se.

3. Vastausaikaa tiistaihin 14.8. klo 12:00 asti.

Onnea!

-Arvonta on sponsoroitu by Kooky Gems -

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (317)

paimentyttö
17/317 | 

Hei, suosikkini Kookyn sivuilta: Disco Star hair clip grey.

Suosikkini sivusi seteistä on nro 1, koska olen totaalisen teeihminen.

Kiitos kivasta sivuvinkistä, Kookystä löytyy sopivia lajhaideoita.

suklaamanteli
19/317 | 

http://www.kookygems.com/rainy-days-ketju-p-1961.html

Tämä koru viehätti minua. Se on tarpeeksi yksinkertainen ja helposti yhdisteltävissä, mutta silti näyttävä ja piristävä, vaikka onkin väriltään musta. LP materiaalina on mielestäni ihana, sillä musiikki on aina lähellä sydäntäni.

Sormusseteissä valintani olisi ykkönen.

iviivi
21/317 | 

http://www.kookygems.com/maxmilliam-chain-p-1962.html
Tää kaulakoru on kaikista paras sillä mulla on ihan järkyttävä koirakuume ja oon jo jonkun aikaa himoinnut nimenomaan mäyräkoiraa tassuttelemaan meidän lattialle... Onneksi multa löytyy ees tämä mäyriskaulakoru kahdessa eri värissä :))

Sormusseteistä kaikki kelpaa, mutta suosikkini on setti numero 3, koska minulla on jo tuo samainen punainen ruusu ja lähes vastaava kameesormus :)

Marikki
28/317 | 

http://www.kookygems.com/graham-bracelet-red-p-1949.html

Lapsuudessani Lego-ukot olivat juuri tuonlaisia. Lempparini oli sellainen merikapteeni mursu jonka sinisessä "paidassa" oli punainen ankkuri, siskollani taas oli monien monien muiden lisäksi juuri tuollainen kuvassa oleva hiiri. Kaikki legomme tuhoutuivat tulipalossa kuten muutkin lapsuuden lelumme (mun rakas pikkuponi kokoelmani NYYH!!!!) jo reilu viisitoista vuotta sitten enkä sen koommin noita vanhan mallin legoja ole nähnyt, siksi juuri tuo kyseinen koru herätti tunteita.

Ykkös ja kolmos setti kivoimpia noista sormuksista.

30/317 | 

Oon ollut aivan hulluna kaikkiin Alice in Wonderland juttuihin jo ikuisuuden ja siksi rakastuinkin tähän
http://www.kookygems.com/bunny-who-takes-his-time-necklace-black-p-1000....
pupukaulakoruun. Tosin oli vaikea valita avaimen ja lukon kanssa, mutta sellaisia mulla jo on, joten tällä kertaa jotain uutta. Lempparein noista seteistä on tuo ykkönen, koska siitäkin tulee hullun hatuntekijän syntymättömyyspäivän teekutsut mieleen <3

Monsku
50/317 | 

http://www.kookygems.com/pico-ketju-turkoosi-p-1682.html

Sanomattakin on selvää, että tuolta voisi ottaa melkein minkä korun tahansa, kaikki ovat niin herkkuja!. Mutta siilit ovat maailman suloisimpia otuksia, joten oman tuhisijan puuttuessa tämä kaulakoru toimisi korvikkeena. Turkoosina se on sekä näyttävä, että leikkisä. ;D

Kolmossetin ottaisin, jos saisin valita. :)

Kaloriina
51/317 | 

Valinta oli aivan mielettömän vaikea, niin paljon kaikkea upeaa tuolta löytyi. Pitkällisen harkinnan jälkeen lempparini on tämä: http://www.kookygems.com/fair-lady-rose-bracelet-ivory-and-black-p-2351....

Olen aina halunnut camé korun, jossa tausta olisi vihreä tai musta. Tässä korussa olisi sekä unelmieni musta camé että ihana ruusu, joita myös rakastan. Tuolla korulla muuttaisi selkeän perusasun tunnelmaa naisellisen romanttiseen suuntaan kuin huomaamatta.

TaoTao
58/317 | 

http://www.kookygems.com/plume-black-chain-p-2736.html

Valinta oli tosi vaikea, mutta päädyin tällaiseen mustaan sulkaan, koska sulat vaan on aina mun mieleen :) Ne on ihania, en osaa sen paremmin perustella valintaani. "Tuli vaan sellanen olo" on usein mun perustelu ja se olo oli myös tän korun kohdalla.. :)
Ja setti nro 1 oli mun mielestä hienoin noista.

SuskiV
60/317 | 

http://www.kookygems.com/knot-ring-black-p-2065.html

Musta rusettisormus viehätti kaikessa söpöydessään ja yksinkertaisuudessaan. Tämä olisi hyvin helppo yhdistää mihin vain niin kesällä kuin talvellakin. Sanomattakin lienee selvää, että tykkään muutenkin ruseteista. Ah.

Mikäli voitto osuu kohdille, niin kolmossetti olisi lemppari!

Polixenia
62/317 | 

Voi ompa kyllä kaikkea kivaa ja ihanaa tuolla saitilla! Valintani osui tähän hiuskoristeeseen:

http://www.kookygems.com/julia-hair-clip-red-p-1991.html

Valitsin tuon siksi, koska jokanaisen tyypilliset badhairdayt tuntuvat olevan arkipäivää tämän taipuisan joka-suuntaan-harottavan tukkani kanssa ja tämä toisi helposti näyttävyyttä hiuksiin. Ylipäätäänkin tuolla oli mahtavia sulkahärpäkkeitä!

Palkintoseteistä omaan sydämeen kolahti kolmonen jossa on suloinen vaaleanpunainen kyyhkysormus!

Alias
66/317 | 

http://www.kookygems.com/rubiini-earrings-pink-p-1619.html
Nämä nähdessäni tulvahti mieleen niin paljon muistoja lapsuudesta :) Silloin lemppari lautapelini oli Afrikan tähti, jossa ehkä suurimpana ja tärkeimpänä tavoitteenani oli löytää pinkkejä rubiineja :D En olekaan varmaan kymmeneen vuoteen pelannut Afrikan tähteä, joten tuli palava halu päästä pelaamaan :)

Suosikki noista seteistä on varmaankin tuo kolmas, mutta pakko myöntää, että noi banaanitkin houkuttelee ;D

maaretta

Ja olisi tietysti kätevää jättää tietonsa arvontaan osallistuessa. Seteistä kaikki on ihania.

Monsku
81/317 | 

http://www.kookygems.com/bandido-korvikset-p-1622.html
Voi, mitä muistoja vyöryikään mieleen kun näin nämä korvikset... Se kylmä tunne vatsan pohjassa kun käännät pelinappulan ja sieltä ilmestyy tämä veijari. Afrikantähden pelaaminen on vakava asia tai sille se ainakin joskus tuntui. :D

Kelpuuttaisin oikein mielelläni minkä tahansa noista seteistä.

ankisan
83/317 | 

http://www.kookygems.com/roxey-bracelet-black-p-2261.html
Oisko mikään mitään siistimpää kun oma pikku Cthulhu roikkumassa ranteessa? No ei. Tämä oli se koru jonka kohdalla sydän läpätti tuhatta ja sataa, sisäinen nörttini huusi hoosiannaa, ja hiiren valui uhkaavasti kohti tilaa-nappia.

Sormusseteistä nro. 2 on ehdoton suosikkini. En oikeastaan edes pidä banaaneista (niistä jää hassu tunne hampaiden pinnalle), mutta onhan toi nyt ihan törkeen kolee.

Saikku
86/317 | 

Oi mikä ihana arvonta!! Olen jo useamman kerran kuolannut näiden perään, mutta ei ole tullut vielä hankittua. Ihania ja herkullisia väriläiskiä! Näistä seteistä nro. 3 miellyttää silmää eniten, mutta minkä vaan huolisin ilomielin!

Saikku

Niin, ja siis hienoin koko valikoimasta on myös juurikin tuo lintu mikä 3. setissä on tarjolla - eri väreissä ja sekä sormuksena että kaulakoruna istuisi minulle kuin nenä päähän :)

Jenu
103/317 | 

Ja pöljä joka unohti perustelut: Oon metsästänyt tollasta jo niiiin kauan, mutta nyt kun vihdoin löysin tuon, rahatilanne ei anna periksi ostaa, mutta ehkä vielä joku pvä... Itse askarteleminen ei tulis mieleenkään tälläasena poropeukalona. :)

Tuijja
112/317 | 

Haha kiitti vaan! :D tehtävähän oliki ihan helppo. En tajua miten kukaan voi valita tuolta YHTÄ hienointa. (Ja kiitos tän arvonnan, löysin ihmisille joululahjoja!) Lopulta päädyin kahteen (sorry) kun en vaan osannut valita. 1. http://www.kookygems.com/rondine-ahoyka-double-ear-cuff-silver-p-2746.html . Korvis on aivan ihana! Rokki, mutta silti sievä._. Toinen herätti minun sisäisen merirosvoni http://www.kookygems.com/roxey-bracelet-white-p-2262.html . Tuo kädessä voisin kuvitella hallitsevani Krakenia ^^ Tuolta on kyllä pakko tilailla nuita koruja! Olin nimittäin unohtanut ko. verkkokaupan :<

Kibs
117/317 | 

Hirvittävän vaikea valinta, kun tuntui ettei sivuilta löydy yhtään mitään persoonallista tai muovimassan ulkopuolista korua.
Noista on lähes kaikki nähty jo regretsyn sivuilla ja kouluaikoina :D

Sitten tuli eteeni nämä: http://www.kookygems.com/rubiini-korvikset-pinkki-p-1619.html

Kuka voi vastustaa korviksia legendaarisesta Afrikan tähdestä, jossa sisko usutettiin aina rosvosektoreihin (koska huijattiin) ja itse kerättiin kaikki smaragdionit! Lapsuuden reilu kerho!

118/317 | 

http://www.kookygems.com/catrina-rose-bracelet-black-and-white-p-2343.html

Tuo rannekoru vei muista koruista voiton pitkän pohdinnan jälkeen. Rannekoruja löytyy koruvalikoimastani aivan liian vähän ja olen jämähtänyt yhteen ja samaan rannekoruun. Tuota tulisi varmasti käytettyä paljon! Etenkin kun kaapista löytyisi tuollaiset valkeat ruusunappikorvikset rannekorun seuraksi. :)
Ja jos valita saisi, niin sormusseteistä nro 3 olis suosikki. Sielläkin tuo valkea ruusu. ;P

Shakiira
140/317 | 

http://www.kookygems.com/augusta-necklace-lilac-p-2686.html

Valitsin pyöräkorun, koska siinä on aidosti isketty luovuus peliin. Banaaneja, papukaijoja, ruusuja ja avaimia on jo nähty vaikka millä mitalla, mutta tässä korussa on hauska ja tuore idea. Toki tapa, jolla Pyörä kiinnittyy ketjuun, ei ole uusi, mutta se on silti yllättävä, koska koru on myös hivenen abstrakti, vaikka esittääkin pyörää. Korusta tulee myös nostalginen fiilis. Minusta tämä erottuu joukosta ja saa hyvälle tuulelle. Tuollainen koru kaulassa ei välttämättä tarvitsisi muuta koristusta. Tietäisin heti, mihin vaatteisiin tämän yhdistäisin!

Sormusseteistä pidän eniten numerosta 1.

santtu
142/317 | 

http://www.kookygems.com/pico-chain-red-p-1584.html

Pienestä pitäen on siiliksi (tai sammakoksi mutta mitäs pienistä) kutsuttu perhepiirissä ja tämä on vielä punainen - maailman paras väri. Samaa löytyi toki myös sormuksena sun muuna, mutta kaulakoru kaulassa voi hypellä ympäriinsä vanhan siili-biisin sanoja vain vähän muunnellen. "Santtu menee kaupoille siili kaulassansa..."

rallimarsu
146/317 | 

http://www.kookygems.com/bombilla-necklace-grey-p-1262.html Tämän lamppukorun perään itkeskelin sisäisesti viimeksi silloin kun Kooky Gemsin myyntikojua pidettiin Keskustorilla. Koru on kekseliäisyydestään huolimatta kivan yksinkertainen, eli sitä olisi helppo yhdistellä. Se on kuitenkin edelleen kriittisesti yli budjettini, mutta rahojen pitäisi olla koossa ensi kuuhun mennessä. :)

Suosikkisettini on kolmonen!

Viiden lapsen äiti
151/317 | 

Harmaa Keynotes kaulakoru, jossa hopeanvärinen avain. Lasihelmistä tehty lukollinen helminauha on noin 60cm pitkä ja riipus on noin 6cm korkea. Koru on nikkelivapaa. Tämä on paras! Hienoin koru ikinä koska yksinkertaisen tyylikäs, avaimetr on minusta tosi kiehtovia , tykkään kovasti. Ajaton!

160/317 | 

Tuon kaulakorun haluisin, koska olen aina tykännyt ommella ja olen tehnyt jo housuja, paitoja ja mekonkin(: Noista seteistä kaikista ihanin olisi tuo 3 vaihtoehto. ((:

Ninneri
163/317 | 

Hienoin koru on tällä hetkellä tämä: http://www.kookygems.com/salty-dog-rose-necklace-black-p-2005.html siksi, että aion tilata sen itselleni synttärilahjaksi syyskuussa. Se tulee sopimaan synttärimekkoon kuin nenä päähän!

Muutenkin tämä arvonta on just kun mulle tehty, ostin nimittäin viime syksynä synttärilahjakseni kakkossetin "luurankosormuksen" mutta joku inhottava waras vei sen jo kuukauden päästä. Laskin sormuksen lavuaarin reunalle leffateatterin vessassa käsinpesun ajaksi, käänsin selkäni kun höpötin jotain kaverille ja kas -sormus oli kadonnut. Ja mulla on sitä edelleen ikävä. Banaanisormuksen antaisin siskolleni, se kun on sellanen pikkuapina<3

Ninneri

Ups, innostuin liikaa. Eihän se ollutkaan se luurankosormus vaan se sivistyneempi versio.

No, kakkossetin ottaisin jokatapauksessa :)

Nipsutin
168/317 | 

Setti nro 1 aivan ihana. Minulla on pieni kahvila joiden kuppeja koristaan tuollainen punainen ruusu. Aivan täydelliset!
Sivuinen eivät jotenkin päivittyneet uudestaan joten en saanut linkattua mutta kierrätyskoruista huippuja olivat legokorvakorut. Pikkuinen poikani tykkäisi jos äidillä olisi vihreät sellaiset korvissa. Sopisi myös jokaiselle päiväkotitädille hienosti nuo kierrätysaiheiset korut!

MariVee
170/317 | 

Ihania koruja niin paljon... en vaan osaa valita suosikkia. Afrikan tähti korut (mm. jalokivi- tai rosvokorvakorut) tai dominopelin kaulakoru ovat ihania samoin kuin hedelmäaiheiset sormukset. En vaan osaa valita. Itselläni tällä hetkellä kivoja lakukoruja (kaula- ja korvakorunapit sekä sormus ja ovat niitä aidonnäköisiä enkkulakukoruja eli värit ovat kuin oikeasta pussista) ja ovat herkullisen näköisiä. Lisäksi tilaan varmaan jossain vaiheessa juustokakkupalakorvakorut (nam). Mutta jos siis arpajaisonnea meitsille suodaan, niin ehdottomasti setti 2 on tällä hetkellä minua varten.

171/317 | 

http://www.kookygems.com/ahoyka-double-ear-cuff-silver-p-2744.html
Tuossapa oiva kaunokainen! Olen jo pari vuotta etsinyt täydellistä kaksoiskorvakorua ja nyt se tuli sitten vastaan. Simppeli muotoilu takaisi että koru kävisi niin arkeen kuin jahlaankin, siis täydellinen:) Pointsit vielä Kooky Gemsille kierrätyskoruista, oikein!

Jos onni on myötä joko 1. tai 2. setti olisi semmoinen joille voisin ilomielin antaa uuden rakastavan kodin^^

Annie

Nuo eivät itseasiassa ole maatuskoja. Ne ovat jonkin sortin japanilaisia nukkeja. Aikoinaan saatu tuliaisiksi Japanista, niin tunnistin. Maatuskat näyttvät erilaisilta ja ovat eri muotoisiakin.

Kaisu
179/317 | 

Vaikka en oikein osaakaan käyttää kaulakoruja, nuo Kooky Gemsin mustekalakorut veivät sydämeni heti (mustekalat ovat jotain todella mielenkiintoista)! Korut olivat kaikissa väreissä ja ketjuissa aivan ihania, mutta tämä turkoosein palloin 'koristeltu' kaulakoru oli niistä sitten se paras (vaikka mieluusti ottaisin ne kaikki!); http://www.kookygems.com/roxey-necklace-teal-p-2283.html Ehkä voisin tuon kaunokaisen myötä jopa oppia kaulakoruja pitämään, jos siis joskus tuollaisen tilaisin. (:

Ja henkilökohtaisesti jokainen sormussetti on ihana. <3

Vea
182/317 | 

Kaikki noista miellyttää kyllä silmää. Ehkä eniten tuo valkoinen ruusu kiehtoo! Ah miten hieno :)

http://www.kookygems.com/ethel-earrings-p-2738.html Meikäläisen silmää tosi paljon miellytti noi pupukorvikset. Ehkä siksi, että mulla on aivan jäätävä kanikuume, kun oon elänyt nyt kaksi vuotta ilman pitkäkorvaa. Asettuisinpa pian aloilleni niin saisin puppelin!

Ketttu
185/317 | 

http://www.kookygems.com/deer-ring-white-p-1062.html

Nokun! Bongasin heti söpöt bambit, mutta tää on niin mahtava etten kestä. Se on söpö, näyttää negatiivilta, on kauniin värinen ja varsin merkillinen. Söpö ja kumma, täydellinen kombo.

Ja seteistä kolmonen on ihanin, tai ykkönen. Ja kakkonen kans. Juu siis hitto kaikki on ihania!

Mira
189/317 | 

Heippa! :) Lempparikseni valikoituivat nämä: http://www.kookygems.com/wing-earrings-silver-p-782.html. Ihanan yksinkertaiset mutta kauniit! Omistan jo entuudestaan noita siipikoruja, mutta niihin ei vain kyllästy ikinä.
Noita voisi käyttää sekä juhlissa että arkena. Voisin ehkä jopa harkita hankkivani kyseiset korvakorut.. ;)

Jos voitan, haluaisin 3.setin!

Teresita
190/317 | 

Moikkis! Olen suuri suurten korvakorujen fanittaja, sillä näyttävät ja kookkaat korvakorut tuovat asuun kuin asuun väriä ja näyttävyyttä ja helpottavat asusteiden valintaa kun kookkaiden korvakorujen seuraksi ei yleensä tarvitse lisätä kaulakorua. Asuin vielä keväällä Lontoossa ja siellä näkyi siipiaiheisia koruja joka puolella. Sen lisäksi että pidän siipikoruista niiden muodon vuoksi, pidän erityisesti tuosta ketjusta jonka saa kiinnitettyä korvan yläkulmaan. Ketju tuo pientä rock'n rollia koko systeemiin: http://www.kookygems.com/wing-paloma-double-ear-cuff-silver-p-2749.html

Kolmesta setistä eniten pidin setti 3:sta (sielläkin siipiä mukana ;D )

ninnuzki.
219/317 | 

http://www.kookygems.com/keep-calm-bracelet-red-p-2370.html
päädyin (hermojaraastavan valinnanvaikeuden ja pähkäilyn jälkeen) tähän yksilöön! jotenkin pidän tuosta tekstistä, enkä ole nähnyt sitä aikaisemmin korun muodossa! ois kivan persoonallinen lisä korulippaaseen(:

ja noista sormusseteistä suosikkini on kyllä nro2. ja nimenomaan tuon fair lady -sormuksen takia. aivan ihana!<3

222/317 | 

http://www.kookygems.com/catrina-chain-white-p-1680.html

Tästä ei pääse yli eikä ympäri. Vaikka korut yleisesti (varsinkin nämä ihanat kookygemsit) houkuttelevat, niin kaulaketju pitkänä on jotain aivan vastustamatonta. Näistäkin oli lähes mahdotonta valita suosikkiaan-siksi tilaus lähteekin eteenpäin tulee se voitto tähän osoitteeseen tahi ei! Eihän näitä vaan voi vastustaa! Päädyin siis tuohon mahtavaan camee-look-alike-n :).

Murmiina
224/317 | 

http://www.kookygems.com/keep-calm-bracelet-red-p-2370.html
Tämä oli ihastuttavin, koska oma motto kulkisi aina ranteessa, vielä erittäin tyylikkäässä muodossa.

Seteistä parhain on ykkönen, koska juuri tätä köyhä, ylityöllistetty ja itkupotkuraivariväsynyt opiskelija kaipaa. Kuppi kuumaa ja ruusukimppu saisivat ehkä minut tuntemaan itseni ihmiseksi jälleen.

lLaura
227/317 | 

Herkku! Muistuttaa siitä yhdestä vuodenajasta mikä ei aina ole näin sateinen ja harmaa :D

Lullis

aah. anteeksi surkea päätöksentekokykyni. Suosikkini onkin setti1. Teekuppi sormessa voiko olla ihanampaa:

Taru
242/317 | 

http://www.kookygems.com/plume-bracelet-neon-yellow-p-2334.html
Olen hurahtanut kesän aikana täysin neonväreihin ja tämä rannekoru jäi mieleeni ykkösenä koruja selailtuani. Aivan ihana väriläiskä piemeneviin syksyisiin päiviin! Muistuttaisi ihanasti auringon säteistä ja loistaisi kilpaa syksyn värikkäiden lehtien kanssa! Aivan ihana!

Kolmossetti on suosikkini voitoista, mutta kaikki ovat oikein kivoja vaihtoehtoja!

Iinu
255/317 | 

http://www.kookygems.com/bovino-necklace-ivory-p-2576.html

Ainainen ongelmahan se on että miten yhditää oma ja poikaystävän asu ilman, että tarvitsee saman värisiä tuulipukuja hommata. Tällaisilla pikkujutuilla ei homma mene kuitenkaan överiksi ja kullallani on vanha bulgariasta ostettu vyö, joka on samaa mallia. Toisin sanottuna pelaistaisit maailmaa mauttojuudelta jos me saisimme tämän korun :DD

niina
263/317 | 

Saanko kysyä, että mikä osa sormuksista on suomalaista? Nuohan ovat valmiita made in china-osia liimattuna halpissormusosaan -sekin luultavasti kiinalaisten tekemänä. Suomalaista muotoilua nähnytkään... Ja tuskinpa osat kovin eettisesti ovat valmistuneet. Oletko kysynyt tuotteiden alkuperää?

Innkkuw
272/317 | 

http://www.kookygems.com/pulpito-ring-pink-p-2561.html ahh, järkyttävää mutta totta, tänään on mustekala-olo ! tavallisesti varmaan valitsisin jotain missä on kukkia, mutta nyt on lonkeroinen fiilis, ehkä se johtuu huomisesta koululle raahautumisesta..

tosin noista yllä olevista seteistä ottaisin mieluiten hmmmmn.. kolmosen !

ps. tää kommenttiosion fontti on hirmuisen kiva, kivan kursivoitu tai jotain sellaista.

Laura
275/317 | 

Korvakorut on yleensä se mun juttu, joten ihan tarkotuksella halusin tutkia vähän muita vaihtoehtoja. Ja ei muuten ollut ihan helppo tehtävä valita hienointa!

Iso musta kissa -kaulakoru vetosi kyllä kissaihmiseen, mutta valitsin hienoimmaksi kuitenkin tämän:
http://www.kookygems.com/sweet-tooth-chain-p-1866.html

Kukapa ei nallekarkeista pitäisi? Tuollaisella värikkäällä korulla saa hyvin piristystä synkeäänkin asuun - minulla kun aika usein on päällä mustaa tai tummaa sinistä. Värikäs luonne kaipaa väriä sitten asusteissa ja tuo on kyllä syötävän suloinen ;)

Noista sormusseteistä ehkäpä kakkonen on eniten tyyliäni, mutta eipä kahdessa muussakaan mitään vikaa ole.

Hekku
281/317 | 

Voihan valinnan vaikeus!

Niin paljon hienoja, idealtaan uniikkeja koruja. Pidin erityisesti lego-palikoista kootuista rannekoruista, Afrikan tähti -pelin timanteista tehdyistä korvakoruista sekä rintaneuloista, joissa hakaneulassa roikkui erilaisia pikkumaskotteja. Kuitenkin lemppariksi valikoitui seuraava:

http://www.kookygems.com/augusta-necklace-lime-p-2687.html

Tuo pyörä riipuksena on vaan niin erilainen. Vihreä on lempivärini, joten lime oli värivaihtoehdoista paras.

Täytyy kyllä pistää kyseinen korusivusto muistiin joulua ajatellen. Sain jo monta lahjaideaa, joista siskontyttöni varmasti pitäisi!

muisku
285/317 | 

http://www.kookygems.com/deers-its-going-rain-kaulakoru-pinkki-p-1180.html

Vai, että hienoin koru?!? Tehtävänanto oli kyllä kinkkinen, ja päädyin valitsemaan hellyyttävimmän kaulakorun. Söpöjä bambeja kehtaisi kyllä käyttää, varsinkin kun korusta tulee mieleen eräs hyvinkin rakas ystävistäni, jonka kanssa olimme kämppiksejä kaksi vuotta, nyt hän asuu jo toisella paikkakunnalla 200 kilmometrin päässä. Tiedän, ettei se ole matka eikä mikään, mutta snif. Ihku bambi. <3

291/317 | 

Oi, olen ollut tykästynyt Kookygems-koruihin jo pitkään. Tykkään erityisesti helmikoruista, joista roikkuu joku hauska esine, mutta tällä hetkellä, kun olen pienen vauvan kanssa kotona, joka on keksinyt tarttua esineisiin, en voi enää pitää kovin isoja koruja. Siksi olenkin viime aikoina ostanut nappikorviksia ja rintakoruja, joissa on joku juttu. Valitsenkin suosikikseni suloisen pupun:
http://www.kookygems.com/ethel-brooch-pink-p-2227.html

Seteistä kotiin ottaisin mieluusti ykkösen!

Näytä kaikki kommentit (317)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla