Toivotaan että perjantaille ei tule sadetta, koska silloin tyttäret vedetään mekko ylle, pakataan korkkarit laukkuun ja suunnistetaan Kampin Narinkkatorille Olivia-päiville ja muotikorkkarijuoksuun! Korot voivat olla joko 3-5cm tai yli 5cm, molempiin on oma sarjansa ja tyyli lyhyellä matkalla on vapaa.

"Muotijuoksulla kerätään varoja Planin Koska olen tyttö -kampanjalle. Päivän aikana muotijuostaan klo 15.15 ja 18.00. Jokaisen lähdön kolme nopeinta kruunataan muotijuoksu-kuningattariksi ja palkitaan DinSkon lahjakortilla, runsaalla Compeed-tuotepaketilla, Olivian vuosikerralla sekä yllätyslahjoilla. Olivia palkitsee upeimpia asuja ja kauneimpia kenkiä erikoispalkinnoilla ja kunniamaininnoilla."


korkkarijuoksu

korkkarijuoksu

"Ilmoittaudu mukaan kevään hauskimpaan ja näyttävimpään juoksutapahtumaan nyt! Mukaan mahtuu vain rajoitettu määrä muotikiitäjää! Ilmoittautuminen on sitova ja osallistumismaksu vain 10 euroa. Päivän tuotto lahjoitetaan suoraan Planin Koska olen tyttö -kampanjaan."

Mukaan voi ilmoittautua täällä KLIK!

Jos ei innosta hyväntekeväisyysjuokseminen, niin vähintään voi tulla tsemppaamaan muita :) Juoksuhan ei ole Olivia-päivien ainoa tapahtuma, vaan torilla voi ihastella muotinäytöksiä tai vaikkapa Erinin ja Mannan keikkoja. Ja yksi tälläinen ujo Tampereen likkakin tulee paikalle lauantaina, notta saa tulla moikkaamaan... nii. En aio missata Erinin keikkaa klo 12, olin superhyper Nylon Beat fani nuorena ja haluan tietää miten Erinin sooloprojekti rullaa.

Koko ohjelma perjantaille ja lauantaille 27.-28.5. löytyy Olivian sivulta KLIK!

Kommentit (11)

Minttu
1/11 | 

KIITOS! Kun tiedotit tästä tai lähinnä Erinistä. :D Ollaankin ihan selkeesti samaa sukupolvea kun nylonbeat oli ja on POP. Nyt tiedän missä oon pe klo 17 ja la klo 12.

elsa
2/11 | 

Hihii, mä tossa oikeasti mietin jo aiemmin et pitäskö mun osallistua :D se ois ihan hauskan näköstä, mutta mulla on kasvanut jalka niin ettei mahu kengät jalkaan, ja ehkä se olisi turvallisuusriskikin muutama viikko ennen laskettua aikaa kun en muutenkaan korkkaroi.

Osallistutko sä? Mä tuun tsemppaan jos näin oN!

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
3/11 | 

Minttu: nähdään keikalla sitten lauantaina :D me oltiin ihan umpirakastuneita nylkkyihin silloin aikoinaan ja kyllä edelleen Valehtelijan biisit saa takajalat vipattamaan! oon jopa koulun joululuhlassa esittänyt Jonnaa hahha :D Ja Linda Lampeniusta, mut ei puhuta siitä.

elsa: hei tuu lauantaina tuonne, olis tosi kiva nähdä sun masu ihan livenä! Mä en piru vieköön pääse juoksemaan, olisin ihan varmasti mennyt, mutta osui noi firman kesäjuhlat perjantaille! Oon tosin siinä Bulevardilla ihan vieressä eli mietin et pitäiskö karata katsomaan toi 18 juoksu, mut se saattaa mennä typerästi ristiin juhlien virallisen osuuden kanssa :/

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

elsa
4/11 | 

Joo, mäpä tuun jos vaan suinkin pääsen. Alkaa olemaan semmoset ajat ettei ihan uskalla luvata liikoja, ei siis räjähtämisuhkan takia vaan yleisen jaksamisen. Maha onkin nyt pinkeimmillään ikinä, en edes uskalla aatella miten on muutaman viikon päästä laita :/

Onneksi oot niin pitkä niin sut näkee jo rautatieasemalta, ei tarvi erikseen soitella paikkaa missä näkis :) Pidetään peukkusia että nähdään <3

5/11 | 

Se Erinin hittibiisi on karmiva!! Anteeksi vahva mielipiteeni joka on tosiaan vaan mun mielipide :D Mut toi juoksuhomma muuten kuulostaa huipulta ! 8)

7/11 | 

Oih, Nylon Beat oli myös mun supersuosikki. <3

Pitääpä muuten tähän kommentoida tuota Vero Moda -arvontaa. Mä en saa kommenttiani läpi sitten millään. Oon yrittäny moneen kertaan monena päivänä ja aina on tuloksena vaan Error. :/ Koitin laittaa kommenttini sulle spostilla.

8/11 | 

Mäkin pyörin viikonlopun Helsingissä! Mut huhuh, mikä kauhee juokseminen koko lauantain tiedossa :D. Ensin Maailma kylässään katsomaan heti aamusta pari bändiä, sit ehkä vilkaisemaan Erin, sit takaisin Maailma kylässä-festareille katsomaan Tuomari Nurmiota ja sit taas kahdeksi YleX Popin pressiin ja sen jälkeen koko YleX Pop. Rankkaa on :D.

Herttinen
11/11 | 

Minähän olen päässyt kuvaan edustavan polleni kanssa! Jiihaa!

Tänä vuonna en kyllä juokse, vaikka viime vuosi olikin suksee... ;) Mutta juoskaa muut, hyvällä asialla :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla