Yksi lukijani mainitsi kommenttiboxissa Sonia Rykielin yhteistyömalliston H&M:n kanssa ja minulle tuli heti sellainen olo että pakko saada vähän raitaa ylle. Poikettiin pappalassa Annin kanssa visiitillä ja puin ylleni raitapaidan punaisen hameen kaveriksi. Rykiel on ihan ehdottomasti yksi lempi suunnittelijoistani, pidän aina silmällä kaikki mahdolliset alennusmyynnit jos vaikka sattuisi käymään säkä. Normihinnat ovat luonnollisesti hiuksia nostattavia, mutta -70% saattaa asettaa hintalapun jo siedettävälle tasolle.


Hiuksien nostattamisesta puheenollen, tämä kosteus nostattaa hiukseni ihan käsittämättömiin pörrösfääreihin, tuhannet pikkukarvat eivät onneksi näy valokuvista. Mörrimöykkylaulu sopii vallan mainiosti teemabiisiksi tänään(kin).Halloween-kurpitsa sai jatkoaikaa pihakaivon vartijana. Minun oli tarkoitus kokeilla tehdä siitä jotain leipomuksen tynkää, mutta en ehtinyt missään välissä aloittaa kaiverrusta. En tiedä miten nopeasti tällainen iso kurpitsa homehtuu, mutta kun se reilun kuukauden nökötti puuhellan päällä niin ajattelin että parempi kun en ota riskiä.

Kommentit (8)

Henna
6/8 | 

Kaunis on kyllä tämä paitakin! Pirteältä näyttää yhdistettynä punaiseen, kiva asu :)

nukka
7/8 | 

Kurpitsa(sose)keitto paahdetusta kurpitsasta ja valko- ja tavan sipulista on hyvä ja helppo :)

8/8 | 

Ihanan pirtsakka asu! :> Mulla on tuosta mallistosta se pitkä, iso neule. Jostain syystä käytän sitä kuitenkin tosi harvoin, mutten kuitenkaan raaski myydäkään sitä. Ehkä vielä jonakin päivänä kulutan sen puhki! :P

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011