Tuossa hetki sitten kerroin että minua kysyttiin piirtelemään Kalevala Korulle MySAAGA-heloja ja lähdin iloisella mielellä mukaan. Nämä minun helani eivät mene tuotantoon, ne ovat ihan vain tätä kisaa varten, mutta joku teidän piirtämistänne heloista saattaisi mennäkin!

1.6. lanseerattuun MySAAGA suunnittelukisaan saa ladata niin monta kisatyötä kuin haluaa 30.8. mennessä ja tyyli on vapaa:

"Voit piirtää, maalata, valokuvata muotoilemasi esineen tai käyttää suunnittelu- ja mallinnusohjelmia. Ajatus ja luovuus ovat etusijalla – lataamasi kuvan ei siis tarvitse esittää viimeisteltyä, sellaisenaan toteutettavissa olevaa helaa.

Otathan kuitenkin suunnittelutyössäsi huomioon, että helan tulee olla perusmuodoltaan putkimainen ja mittasuhteiltaan sellainen, että se koruksi toteutettuna on pujotettavissa MySAAGA -malliston nahkanauhoihin (helan sisähalkaisija 7-8 mm) ja pituudeltaan korkeintaan 15 mm. MySAAGA –keräilykorut valmistetaan hopeasta. Suunnittelemassasi helassa voi olla kohokuvioita, kaiverruksia, reikiä, kivi-istutuksia ja helan runkoon liitettyjä liikkuvia osia"

Syksyllä muutama kisan hela viedään tuotantoon ja 10 yleisöäänestyksen parasta saavat 500 euron korvauksen. Lisäohjeet KLIK! Päästäkää sisäinen taiteilijanne irti, jos minäkin uskalsin, uskallatte tekin :)

mysaaga
mysaaga

Arvonta:

Jos minä olisin korusuunnittelija, loisin ilmeisesti aika synkkää mallistoa. En ole koskaan aikaisemmin piirrellyt koruja, joten en etukäteen tiennyt yhtään mihin suuntaan kynä vie. (En ylipäänsä ole piirrellyt mitään sataan vuoteen, joten ei saa nauraa :D) Ilmeisesti goottiromantiikka on tyylisuuntani. Piirsin täysin fiiliksellä, koska minun ei tarvinnut miettiä korujen käytännön toteutusta lainkaan.

Lopputuloksena sydämellinen avainkoru, rönsyinen kameekoru, sydänriipus ja sormus, jossa yhdistävä ketju rannekoruun.

kalevalakoru42
kalevalakoru42

Säännöt:

1. tehtävänä on valita koruista oma suosikki. Mikä neljästä korusta on mielestäsi paras ja miksi.

2. jätä vastaukseesi nimimerkki ja sähköposti (sähköpostisi ei näy muille kuin minulle).

3. vastausaikaa on viikko, 21.6. klo 12:00 asti.

4. arvottu voittaja saa MySAAGA -korun viidellä (5) vapaavalintaisella hopeahelalla. Helavalikoima löytyy täältä KLIK. Palkinnon arvo on valituista heloista riippuen n. +/- 200 euroa.

Onnea arvontaan!

- Arvonta on sponsoroitu -

Kommentit (631)

Jonsu

Ehdottomasti vaihtoehto 3! Kalevalalta ei löydy yhtäkään vastaavaan laista luomusta ja varmasti tuo erottuu edukseen. 2 ja 4 vaihtoehdot ovat mielestäni kovinkin samantyylistä matskua kuin kalevalalla yleensäkin on.

Tämä 3 vaihtoehto toisi kalevalankin nykyaikaan. Itse olen etsinyt sormus-rannekoru yhdistelmää jo jonkun aikaa, enkä ole mieleistä löytänyt, mutta tämä voisi erittäin todennäköisesti olla sellainen joka tulevaisuudessa löytyy korulippaastani! Ihana!! Todella toivon, että tämä voittaa.

plaahplaah

Ehdottomasti numero 2. Se on kauniin mallinen ja olenkin toivonut jotain tuon tyyppistä:) Hienoa työtä!

Maria

Ykkönen, koska siinä on pikkulintuja. Linnut vaan ovat niin hienoja ja kauniita, sekä samalla friikkejä ja pelottavia!

Milka

Numero 3 tai 1.

Kolmonen edustaisi enemmän Kalevalan linjaa ja enemmän näitä moderneja aina havittelen heidän liikkeissään. Näin siis jos hankkisin keräilykorujutun kalevalan liikkeestä.

Sekoan aina kameekoruista jostain syystä ja valitsisin sen kolmosta mieluummin. Vielä nuo linnut tuolla häkissä! En ehkä kestäisi. Voisin myös hankkia jonkun tämän tyylisen tatuoinnin.

rikke

numero 2. ihan siitä syystä, että se tuo mieleeni kauan sitten käyttämäni aitan avaimen ja sitä myötä kauniit, lämpimät lapsuuteni kesät :)

Numero 2 on todella hieno. Voin kuvitella sen niiiiiin hyvin itselleni. Mä tykkään hirveästi Tiffany & Co:n avaimista, mutta just se minkä sieltä haluan on ihan hirveän hintainen. :(

-Suvi-

Ehdottomasti numero 2. Voisi mennä suoraan tuotantoon. Avaimella on monta merkitystä, joten menisi varmasti hyvin kaupaksi.

Taru

Ykkönen ja kolmonen kilpailevat minulla. Kamee-koru olisi aivan upea, vaikken sellaisia normaalisti käytä kamalasti. Se kuitenkin vetää puoleensa eniten. Kolmosessa taas idea on erilainen kuin Kalevalla yleensä, joten se olisi siltä kannalta oikein mainio ratkaisu. Ja siinä oleva sormus olisi toooodella kaunis! :)

heeka

Ehdottomasti tuo kamee! Se olis niin nykyaikaa! Hiukan erilaista kalevalaa ku yleensä. Toki noi muut olis sellasia varmoja kalevalan tyylisiä, mutta kyllä oon ite modernisoinnin kannalla!:)

Sanspa

Tuo kolmonen (3) on ehdottomasti paras! Rakastan sormuksien ja rannekorujen yhdistelmiä. :)

Jossuv

Äärettömän vaikea valinta, kun haluaisin valita noista kaikki! Kuitenkin yksi on pakko päättää, ja se onkin numero 1 eli tuo kameekoru. Joku siinä viehättää vaikka en tuollasisita normaalisti pidä :)

A

Suosikkini on avain eli nro 2. Tämä siksi, että avain symboloi tietyllä tavalla salaperäisyyttä ja toisaalta luottamusta. Ja on tottakai kaunis :)

keksi

Numero yksi, vaikken muitakaan todellakaan vastustaisi, goottiromantikko kun olen. Olen kuitenkin myös kameekoruhullu, ja perinteisten lisäksi erilaiset vaihtoehtoaiheiset kameet ovat kiehtovia (mm. KookyGems). Lintuhäkki sopii aihepiirin henkeen mutta sitä ei siltu yleensä näe koruissa, ja tuollainen olisi ihanan siro. Kalevala-kamee olisikin jo unelmien täyttymys.

salla

2. ja 3. ovat molemmat upeita. Kolmonen pisti ensin silmään, koska rakastan violettia ja idea siinä on hauska, kaunis ja moderni. Mutta kakkonen on taas yksinkertaisuudessaan aivan upea.

Mutta ehkä tuo 3. kuitenkin on enemmän mua, joten sanotaan että se on paras. :)

miia

1, koska se on kaikista nätein! nuo linnut on niin suloisia ja tykkään kaikesta suloisesta :D

Lotta

Onpa vaikea tehtävä valita ykkösen ja kakkosen välillä! Molempia voisin ja haluaisin ehdottomasti käyttää, joten aikamoinen korusuunnittelija sinusta kuoriutui! :) Ehkä kuitenkin pidän piirun verran ykkösestä eli kameekorusta enemmän. Kameet on rakkautta <3

SaraJana

Tiukan karsinnan jälkeen valitsen suosikikseni numeron 2 eli tuon avaimen. Se olisi mielestäni paitsi itsessään kaunis koru koukeroineen, myös kaunis symboliikkansa vuoksi. Olen muutenkin viime aikoina ollut ihastunut avainaiheisiin koruihin ja helyihin. :)

Niukasti toiseksi jäi tuo linnunhäkki-kameekoru. Siinä viehättäisi uusi aihe kameekorussa, eli tuo linnunhäkki naisen profiilin sijaan. Lisäksi olen viime aikoina maalaillut lintuja kotimme sisustukseen, joten nekin ovat juuri nyt lähellä sydäntäni.

Noora

1. on paras :) Jotenkin se on vaan ihana ja henkii vanhan ajan tyyliä. RAkastuin heti kun näin sen :)

Riitta

Suosikkini on 1 eli lintuhälli. Ihanan erikoinen - en kyllä tiedä miten käytännössä toimisi:)

DG

Ykkönen (1), ehdottomasti. Tuo mieleen sen kaikista silmänkääntäjä-tempuista tutun... jutun (:D), jonka toisella puolen on häkki, toisella lintu. Ja sit pyöritetään. Kyseinen ajatus on aina kiehtonut, samoin muukin "taikuus", jossa pohjimmiltaan on kyse vain ihmismielen huijauksesta.

Ja onhan se myös visuaalisesti kaunis.

anni

Nro 2 on suosikkini. Tykkään vanhoista avaimista ja olen metsästänyt sopivaa kaulakoruksi. Toimisi hyvin myös MySaaga koruissa.

Katriina

Kakkonen eli avain. Avain on aina kiehtova ja sopiva aihe koruun. Piirroksen avain on kaunis ja sitä kautta minusta sopivin.

Peikkotyttö

Paras on ehdottomasti numero 3, sormuksen ja rannekorun yhdistelmä on epäkäytännöllisyydestään huolimatta varsin lumoava koru.

santra

Ykkönen on paras, koska olen jotenkin viehättynyt kamee-koruista. En tosin omista yhtään, enkä tiedä osaisinko edes käyttää, mut ne jotenkin vetoaa. Ja sit siinä on se ihana lintuhäkki, niissäkin on jotain mua kovasti viehättävää.

Aatu

Suosikkini on 1, riittävän simppeli kameekoruksi mutta silti joku ihana piilo-viba joka saa kattelemaan korua tarkemmin :)

Roosaa

Ehdottomasti toi 1, lintuhäkit on lähellä sydäntä, ne on jotenkin niin lumoavia. Tuo koru on aivan mielettömän ihana!

MP

Paras koruista on mielestäni numero 2.

Tykkään avainkoruista todella paljon, sillä avaimet ovat yksikertaisen kauniita, ja soveltuvat siksi hyvin koruksi!

Avaimia on myös monen kokoisia ja muotoisia, joten kaikille löytyy varmasti itseään miellyttävä malli!

hheinihh

Oi, ehdottomasti 4! Näin kesän tullen sitä alkaa kaipaamaan rakkautta, vaikkakin sitten korun muodossa jos ei muuten.. :)

Mirka

Ehdottomasti numero 3. Vaikka en itse olekaan sormuksien yleisin ystävä voisin niin mielellään ottaa kyseisen korun omaan käyttööni! Ehkä suurin viehättyvyys on juurikin siinä, että se on kiinni siinä rannekorussa joka vie pois hieman sitä, että kyseessä on sormus - minun yksi pahimmista vihollisista. ;) Ja sinänsä mielenkiintoista että tämmöinenkin joka oikeastaan välttelee sormuksia löytää suosikikseen juuri semmoisen jossa on sormus!

Tuo avain riipus sattui ensimmäisenä silmääni, mutta ihastuin kuitenkin tuohon kameekoruun !! Pitsimäiset reunat ja lintuja, tuitui mie tykkään =)

Dina

Tykkään avainkorusta eniten, koska siinä on ihanat yksityiskohdat ja se on muutenkin jotenkin selkein. :)

Agatha

Kakkonen eli avainkoru. Siinä on sopivasti sellaista maalaisromantiikkaa taustalla mutta se ei ole liian tyttömäinen :)

Agatha

Ja jos sitten sen sähköpostinkin laittaisi vielä mukaan :-) Eli kakkonen on paras edellä esitetyillä perusteluilla :-)

Anu

Kakkonen on paras. Se olisi ehkä parhaiten myös totetettavaksi sopiva. Avain- ja sydänsymboliikka on klassista ja ajatonta ja sopii siten loistavasti Kalevalakorun mallistoon. P:S. Ihana kilpailu!

Jenni

Tuo kolmas on mun suosikki :) Sirous ja tuo korun väripilkku iskee silmään ja nousi sitten suosikiksi :)

Vippe

Numero kolme on ehdottomasti paras. Mahtava idea ja tuo näyttävyyttä muuten aika yksinkertaiselle rannekorulle. Ostaisin samantien!

bambam

tiukkaa vääntöä 1 ja 2 välillä, mutta kuitenkin 1 vie voiton. kerrankin tuollaisen korun kuvassa on jotain muuta kuin menneiden vuosisatojen nainen!

Erika

2. on paras mun mielestä, kun siinä on sydänkin:) se on kuin avain sydämeen ja antaisin sen poikaystävälleni hih

Vennaria

Numero 2 kolahtaa eniten, ehkä se synkkyys vetoaa myös omituisella tavalla muhun.:D Numero 3 on jotain tosi suloista ja vivahteita ehkä kalevalakoruista. Tosi kivan näköinen mallisto!

Varjosudenhetki

Ottaisin mielelläni kaikki, minäkin kun olen goottiromantiikan ystävä. :)

Suosikkini on tuo avain eli numero 2. Lintuhäkkikamee on myös ihana mutta avainfiksaation omaavana kakkonen vie voiton. Kauniin muotoinen ja samalla symbolinen. :)

Tuon parina voisi sitten olla vielä sellainen viktoriaanistyyppinen sydänlukko?

Jenni M.

Hienoin noista sinun piirtämistä heloista on numero 4 eli sydän. Se on yksinkertainen, mutta samalla äärimmäisen romanttinen. Sydän-korut ovat aina olleet heikkouteni ja parhaimpina teinivuosina niitä oli kolmekin kaulassa.... :D

Lyca

Ykkönen. En yleensä ole kiinnostunut kameekoruista, mutta häkkilintuparista tulee siihen sellainen jännä fiilis... rakkauskoru, miksei tuota voitaisi ottaa valmistukseen? <3

Laura

Avain on noista neljästä suosikkini. Rakastan avaimia koruissa. En tiedä mikä niissä viehättää, mutta aina niitä tulee haalittua :P

Hanna

Pohdin vähän aikaa ykkösen ja kakkosen välillä, mutta jotenkin viime vuosina tuo avainaihe koruissa on käytetty puhki niin valitsen numeron 1. Kameekorut ovat kauniita ja nuo linnut ovat hirveän sympaattisia :)

crazyrecordergirl

ehdottomasti nro 1 on suosikkini, suorastaan rakastan sitä. klassinen, kaunis, suloinen, varmasti monen tyyliin sopiva. muutenkin lintuhäkit ja kameekorut ovat ihania. ♥ ovathan nuo muutkin oikein sieviä, mutta tuo on ehdottomasti ihanin!

neiti-

3, koska siinä on enemmän jujua kuin noissa muissa :) Tykkään myös kaikista tommosista härpäkkeistä, missä yhdistyy eri jutut :)

Maikki

Nro. 1 miellyttää eniten: se on mukavan erilainen muihin heloihin verrattuna, yksinkertaisen tyylikäs ja lintuhäkki on hieno yksityiskohta.

Salla

Numero 1 on suosikkini, sillä rakastan kamee-koruja. Toisi myös jotain uutta Kalevala-koruihin.

tannttu

Kolmonen, koska oon jo pitkään halunnu omistaa rannekorun joka yhdistyy sormukseen :) Ja toi on kaunis.

Suosikkini on 1 eli kameekoru. Äidilläni on aina ollut kameekoruja ja ne ovat aina olleet jotenkin hirveän kiehtovia, jo ihan lapsuudesta lähtien. En ole tohtinut pyytää äidin koruja ennakkoperintönä, enkä ole hankkinut sitten itsellenikään kameekoruja. Josko nyt olisi aika...?:) Lintuhäkkiaihe on mahtava!

Fasu

Kolmonen (3) on paras. Vaikka se on kaupallisessa mielessä heikoin, koska se edustaa marginaalia ikisuosittujen sydänten ja avainten rinnalla, on se annetuista vaihtoehdoista ehdottomasti uniikein. Ja sitähän tällaisilla kilpailuilla osin haetaan: uniikkeja ideoita, jotka muokataan kaupallisiksi

Saija

Nro 4. Yksinkertainen ja kaunis. Hopeaan yhdistettynä verenpunainen pisara on hieno yksityiskohta. Kilpailevana vaihtoehtona oli kyllä tuo sormusidea. Siinä on sitä ideaa! Mutta jos yksi pitää valita, niin kesä, rakkaus ja kärpäset, eli sydän vei voiton tällä kertaa. ;)

Laura-Elina

Todella kauniita koruja olet piirtänyt. Kaunein on harkinnan jälkeen on tuo nro:1. Siinä on jotain mystiikkaa ja siroutta, mutta silti myöskin näyttävyyttä.

minea

kaunein hela on nro 2. avain on klassinen malli, sietää ajan hampaan ja symboliikkaahan siitä ei puutu: avain sydämeen, avain uuteen, talteen lukitut muistot jne.

Hanna S.

Ehdottomasti avain! Tuon tyylinen avain on ollut tarkoituksena tatuoida jalkaani jo useamman vuoden ajan, sillä selässäni on kruunu, jonka keskellä on sydän ja sydämen keskellä avaimenreikä, ja haluaisin saada omaan sydämeeni avaimen :)

lambi

Eka! Kaikki oli hauskoja, mutta toi eka on sellanen mitä ei näytä olevan muuten mallistossa ja siinä on omaperäinen idea. Tykkään lintuhäkistä. :)

Kolmonenkin on hauska, mutta en osais ite käyttää sitä.

No okei, voisin kyl ottaa nuo kaikki. :D

Laureliini

Paras koru olisi mielestäni hela numero 2, eli avain.

Avain on kaunis ja siro kaikessa tummuudessaan ja romanttisuudessaan. Koru ei kuitenkaan ole liian tumma ja synkkä. Avainhela edustaisi hyvin Kalevala korun tyyliä.

MySAAGA sarjan ideahan on kertoa oma elämäntarina korun avulla. Avain sopisi tähän tarkoitukseen parhaiten, sillä se voi kuvata montaa asiaa - kotia, salaisuuksia, rakkautta, avoimuutta, sitoutumista, ystävän tai rakkaan kanssa yhteen muuttamista... Mitä nyt kukin haluaa sen symboloivan :)

Henna

Ihanin on nro 2: selvästi avain jonkun sydämeen, enää täytyy löytää se kenen sydämeen avain sopii! :)

Henna

Ehdottomasti numero 1

Olen rakastanut kameekoruja kaasupullon kokoisesta, kun ensimmäisen kerran löysin kätkön jossa äiti piilottelu korurasiaansa. Rakastan koruja edelleen yli kaiken, perinnönjakoa odotellessa. :----)

Charisma

Nro. 2 eli avain...Kalevalakoruista tulee mieleeni useimmiten sydän..ja tuo avainhan sopisi helposti sydämeen.. ;)

laura

Eka on ihanin, koska rakastan kameekoruja. Ja linnut on aina lähellä sydäntäni. Aika täydellinen tuo koru on. :)

empu

Mielestäni kakkonen on paras. Avain on kaunis, muttei kuitenkaan ihan peruskauraa koruissa ja sitä olisi helppo yhdistellä erilaisiin asuihin ja se tuo niihin pienen jujun (:

Pippuri

Ehdottomasti vaihtoehto 2, eli sydämellinen avain. Kaunis ja koristeellinen esine. Lisäksi pidän vanhoista avaimista koska niillä on ihania tarinoita - joten symboliikka on taattu.

Lin

Vaikee valinta 1,2 ja 3:sen välillä! Muuuutta sanon nyt ykkösen. (: Sulonen kun mikä, plus että jostain syystä oon aina heikkona tirppoihin ja lintuhäkkeihin (:

Puuskitsa

Numero 2 eli avain on mielestäni paras. Avaimelle on helppo löytää monia symbolisia merkityksiä ja se on siten näistä monipuolisin. Myös sen yksinkertaisuus viehättää.

mari

Kaikki on suloisia, mutta numero 1 eli kamee on kyllä oma suosikkini, johtuen varmaankin tuosta hirmusöpöstä lintuhäkistä!

Tuuli

Suosikkini on numero 2. Jostain syystä mua viehättää aina avainkorut, niillä on sellanen oma merkityksensä: oman onnen avaimet löytyy itseltä :)

Ameleontti

Numero 2 eli avain! Olis varmaan ihan hyvä olla esim. ranteessa muistuttamassa, et otappas muuten ne avaimet mukaan. Eilen meinasin autuaasti lähteä yövuoroon ilman näitä ihanuuksia ja olisihan se toki ollut virkistävää huomata aamulla kotiovella, että mies se ei muuten oo kotona, ulkona on 10 astetta lämmintä, väsyttää armottomasti ja AVAIMET JÄI KOTIIN! Nimim. viime kesänä piti murtautua omaan kotiin kylppärin ikkunasta.

lahtiska

Alkuvuodesta syntynyt tyttäreni sai ristiäislahjaksi MySAAGA-korun ja täydentäisin sitä mielelläni tuollaisella avainhelalla. Suosikkini on siis hela nro 2. Perustelut: avaimen symboliikka puhuttelee, se on vaihtoehdoista eniten "kalevalainen" ja sopii hyvin jo tuotannossa olevien helojen rinnalle.

eltsu

numero 1 olisi sellainen, jonka mielellään itse ottaisin. Tarpeeksi omaperäinen, mutta silti tunnistettavissa kalevalan vaikutusta. Ja nuo linnut!! Niin suloisia. Tosin, jos ottaisin tuollaisen koruuni, haluaisin siinä olevan häkin oven avoin=))

Täytyypä käydä äänestämässä tuota jos vaan pistätä sen sinne vaihtoehdoksi!

Mau

2. eli avain on mun lemppari. Näyttää siltä, että se sopisi mun tyyliin & tuohon my saga -koruun yleensäkin tosi hyvin :)

(Vähänkö olisi ihana voittaa, koska mulla on ollut joulusta asti tuolainen MySaga -koru yhdellä helalla - vähän surullinen on se.)

julia

ihania noi sun suunnittelemat! tosi vaikeeta valita lempparia, mutta ehkä toi avain on kuitenkin ihanin :) 3 on myös tosi kiva!

Hanna

Numero 1 eli kameekoru. Rakastan kameekoruja ylipäänsäkin ja tässä on kaunis ja erilainen kuva-aihe kuin kameekoruissa yleensä.

Lola

Paras on nro.3. Helavalikoimasta en pongannu vastaavaa. Erilainen ja hauska idea, voisi pujottaa sormeen tai antaa roikkua vapaana riippuen ketjun pituudesta. Tykkään myös kiven väristä.

Männynkäpy

Mielestäni nro 3 on mielenkiintoisin koru/hela. Numerot 2 ja 4 toistavat aika paljon jo aiemmin nähtyä muotoilua ja mielestäni kamee ei okein tunnu Kalevala Korulta.

Rannekoru/sormus yhdistelmä on siro ja luultavasti toteutettavissa erilaisilla ketjuilla ja sormuksilla, joten siinä on vielä varaa kehittää ideaa pidemmälle. Samalla se yhdistää modernia ja klassista korumaailmaa. Itse olisin todella valmis ostamaan tuollaisen rannekoru-sormus-yhdistelmän! (Tulisi muuuten aika jännä koru, kun olisi tuollainen sormus jokaiseen sormeen...)

Sini

Tykkään kyllä ite eniten numero kolmesta. Sormus on kaunis ja koru kokonaisuudessaan tarpeeksi erikoinen.

Mietin ykkösen ja kolmosen välillä kauan, mutta kyllä linnut veivät voiton.<3 Rakastan kaikenlaisia kameekoruja, varsinkin epätavallisilla kuvilla koristettuja moisia. :)

miumou

Ykkönen. En tiedä miksi, mutta lintuhäkit kiehtovat minua. Niissä on jotain kaunista ja surullista samaan aikaan. Vaikka lintuhäkeistä olisi tehty kuinka kauniista, ne ovat silti häkkejä. Kolmosen idea on myös ihana. Tykkään yhdistetyistä käsisormuskoruista. Mutta ehkä ykkönen on kuitenkin ykkönen.

Ava

Kyllä tuo 3. vaihtoehto miellyttää mua eniten, muut mallit olivat jotenkin raskaan oloisia ja tuossa on ihanaa keveyttä:)

Paula

Ehdottomasti koru nro 2 on mielestäni paras! Vanhat avaimet saavat jostain syystä jonkin lukon sisälläni aina loksahtamaan :)

Nuppens

Numero kolme on ihanan keveä mutta samalla herkkä. sopii erilaisiin tyyleihin ilman ongelmaa, sillä tavalla neutraali.

MistyMood

Helamalli no.2 osui ja upposi! Avaimessa olevat sydän-muodot tuovat siihen herkkyyttä ja Kalevala koru- fanina silmää miellyttää myös sen "traditionaalinen"muoto. Avain on symbolina sellainen, joka saa allekirjoittaneen kädet kurottumaan kohti ja lompakon aukeamaan =D

Iia

tykkään kaikkein eniten kolmosvaihtoehdosta, sormus-ketju systeemi toimii ja on tosi juhlavan ja elegantin näköinen, varmasti toteutettuna vielä upeampi

Kaffe

Sydämellinen avain eli numero kaksi. Vain yhdellä ihmisellä on avain mun sydämeen, siksi. : )

bubbs

1, linnut, lintuhäkki ja kameekoru ovat kolmen itsessäänkin hienon elementin mainio kombinaatio. :)

Salla-sammakko

Ihastuin heti ensimmäiseen vaihtoehtoon, sillä olen ihaillut kameekoruja Emmerdalen Ednalla ja ajatellut hankkivani sellaisen, jos vain näkisin sellaisen jossain.

Kesäorava

Numero 3 on ehdottomasti paras. Olen aina tykännyt näistä ns. orjankoruista ja on virkistävää nähdä jonkun muunkin pitävän niistä. Ostaisin kyllä, jos olisi tuotannossa.

iins

Kolmosvaihtoehto on ehdottomasti eniten mun mieleen! Sopivan erilainen ja samalla yksinkertainen sisältäen kuitenkin jonkun "jujun" :) Ja oishan tollanen nyt yleisestikin ihan mielettömän nätti.

Hemma

Tuo 2, eli avainkoru on aivan ihana! Voi jos olisi mahdollista tuollanen saada omaan koruun, sille olisi jo keksittynä aivan täydellinen oma merkityksensäkin :).

Olga

Ah, rakastan Kalevala koruja! Suosikkihelani on numero 2, siinä on ihanaa, romanttista symboliikkaa ja sitä kalevalaista tyyliä, jota rakastan.

(Myös numero 1 on ihastuttava, mutta toimisi mielestäni parhaiten yksinään, ei helojen seurassa. :))

Nina

Kauniita kaikki! Sinähän osaat piirtää. Eniten silmä lepäsi kameessa. Niin lepäsi vain - eniten.

mary

Ehdottomasti paras on tuo kameekoru koska siinä on sellaista vanhanajan romantiikkaa eniten. Veikkaisin myös, että se olisi nuista helpoin toteuttaa ja pysys parhaiten kiinni.

anonyyymi

Kakkonen ihan ehdottomasti, koska mielestäni siinä on piilomerkitys! Avain sydämeen, i-h-a-n-a! :)

tiij

Kakkonen on älyttömän söpö ja suhteellisen yksinkertainen mutta toimii hyvin, voisin käyttää:)

laura

Sormus-rannekoru eli nro 3. Hyvä yhdistelmä ja kuvassa siro ja kaunis. No mutt,kai sitä on alettava piirrustamaan. Kiitos innoituksesta!

lammastelija

Mielstäni paras on vaihtoehto 3. Vaihtoehto nro 3 olisi paras koska, se on sopivan kokoinen ja herkkä. Roikkuvat korust ovat myös suosikkejani. Toivottavasti tällainen hela pääsee tuotantoon. Mielestäni hela vastaa myös Kavelava Korun tyyliä.

mmm

Paras on ehdottomasti numero kakkonen! Se on tarpeeksi yksinkertainen, mutta silti siinä on jotain jujua. Tykkään avaimista (nytkin kaulassa riippuu avaimia oikein kaksin kappalein) ja sydämetkin on ihan mukavia, kunhan niitä ei ole liikaa. Ja tässä niitä on juuri sopivasti:)

Athelas

Arvoin pitkään ykkösen ja kakkosen välillä, mutta kyllä taidan taipua ykkösen suuntaan. Kameekorut viehättävät, mutta samalla en kuitenkaan ole sen perinteisen naishahmon suurin ystävä, niinpä tässä on juuri sopivasti jotain erilaista. Lintuhäkki on minulle surullinen symboli, mutta koska lintuja on tässä kaksi, se ei olekaan synkkä vaan saa semmoisen "me kaksi yhdessä maailman loppuun asti" -fiiliksen =).

vrau

Suosikkini on numero 3. Pidän ajatuksesta jossa korut yhdistyvät toisiinsa ja tuovat kämmenselällekin ilmettä. Ja kun ketjun ja sormuksen saa irroitettua toisistaan, niin kumpaakin voi käyttää erikseen eikä tarvitse huolehtia korun tarttumisesta mihinkään.

Kakkonen on eniten meikäläisen mieleen, rakastanhan juuri tuollaisia vanhoja avaimia muutenkin, lisäksi miniavaimella voisi vaikka kuvitella avaavansa tiensä jonkun sieluun - mulle tuli heti jotkut tuollaiset mystiset vibat koko korusta :D

Lisäksi vaikka tuo onkin kuin jonkun ikivanhan kirkon oven avaimen pienoismalli (montako genetiiviä onkaan mahdollista suomessa tunkea yhteen pötköön..?) niin se on kuitenkin muotoilultaan sopivan tyttömäinen meikäläisenkin ranteeseen - ei mikään umpigootti muttei taas mikään hienohelman hempeäkään ;)

Ehdottomasti tuo numero kolmonen! Yksinkertaisuus sopii joillekin, mutta oma tyyli tuppaa aina menemään överin puolelle :D siksipä näistä neljästäkin valitsin sen jossa on eniten kaikkea.

Sanni

Ottaisin helan nro. 1. Rakastan kameekoruja ja lintuja ja tuo on ihan täydellisen söpö! Se on myös erilainen verratuna muihin vaihtoehtoihin!

Minna

Oi, tuo ensimmäinen on niiiin kaunis <3 En aikaisemmin ollut näitä MySAAGA-koruista innostunut, mutta pirhana vieköön, pakkohan tuollainen on hankkia jos onni ei omalle kohdalle osu :)

Tiina

Suosikkini on 2. eli avain. Kaikki olivat tosi kivoja ja mietin lintuhäkin ja avaimen väliltä suosikkiani. Päädyin avaimeen, koska se avaa kaikki lukot jne kun taas lintuhäkissä linnut ovat kiinni olevien lukkojen takana.

Jennu

Ensimmäinen vaihtoehto on suosikkini, vaikka valinta olikin vaikea. Ensimmäisestä korusta erikoisen teki se, että siinä oli niin sanottu etuala eli itse koru ja taka-ala eli kuva korussa. Ihanan romanttinen ja minun tyyliseni koru. :)

mille

Toinen on ehdottomasti nätein, vanhat avaimet tuo sitä jotain! Ja juurikin sopivan tummanpuhuva :D

Mimmu

4. olisi toimivin, mutta se ei ole suosikkini.

Minun suosikkini olisi - pitkän pohdiskelun jälkeen - numero 2. Ja syynä olisi se, että se on kaikista symbolisoivin ja arvuuttavin. Ja hienosti tehty. Sekä se, että kakkonen voisi toimia ihan todellisuudessa, toisin kuin ykkönen, joka oli muuten minun lempparini.

pömpeli

2. Sillä itse rakastan avainkoruja. Se on nätti ja kivoja yksityisköhtia vaikka simppeli onkin.

Numero 3! Muut vaikuttavat makuuni hieman epäkäytännöllisiltä. Saattaisivat jäädä koko ajan kiinni joka paikkaan. Lisäksi kolmosen värivalinta miellyttää silmää. Ei olisi monella samanlaista :D

anni

Eniten kolahtaa numero 4 eli sydän, sydänheloja valitsisin muutenkin, lienen niin sydämellinen :)

heidua

2. eli avain. Ensinnäkin kuva oli todella kaunis ja minusta avaimeen liittyy tietynlaista symboliikkaa, kun voi ajatella, että "avain kaikkiin oviin, unelmiin, sydämiin". :)

päivänkakkara

Numero 1 on ehdoton suosikkini! Vaikka kamee on melko suuri, niin ihanan herkkä kuva-aihe tasapainottaa sitä, me like!

Olipas vaikea valinta, kun noista piirroksista voisin ottaa kaikki omakseni, ja aivan turhaan haukuit omia piirrustuksiasi! Valitsisin kuitenkin vaihtoehdon 3, koska siinä on jotain aivan erilaista mitä ollaan Mu SAAGAssa totuttu näkemään ja idea on todella hieno!

Toinen. Avaimet ovat kauniita, samalla herkkiä ja voimakkaita, niillä voi avata salaisuuksia. Lukko tulee olemaan seuraava tatuointiaiheeni joten avaimet ovat symboleina minulle mieluisia.

piipukka

Nro 1 on mielestäni ihanin. Perustelu: Vanhanaikaisen romanttinen, ja lintuhäkki lintupariskuntineen on kaunis ja erikoinen kuva-aihe - en ole vaastaavaa nähnyt missään valikoimissa. Medaljonki muotona ihastuttaa minua aina vaan (vanhaa kiiltokuvatyttöä:) ja suosinkin sitä omissa koruissani. Ja haaveilen tekstiileihin :)

Oijoi, MySAAGA -koru on ainoo keräilykoru mistä tähän mennessä oon oikeasti tykännyt! ♥

Näistä 1. on oma lemppari. Rakastan kameekoruja ja tämä tässä olisi aivan erityisen ihana ja kaunis tapaus. Toisaalta 3. koru on hieman Kalevalamainen ja rakastan myöskin tuollaisia koruja, joissa sormus ja rannekoru yhdistyy ketjuilla. Jos tyylini olisi yhtään hienostuneempi, käyttäisin niitä varmasti lähes päivittäin. :D Mutta ei, kyllä tuo ykkönen on upein. :)

Jenu

Ehdottomasti 2. Avaimet ja sydämet = rakkaus! Toi on vaan niin kaunis. Kyllä susta korusuunnittelija nainen saadaan!

Suosikki helani on ehdottomasti 2. eli avain

Ihanan vanhanaikainen ja romanttinen. Jokainen voi miettiä itse missä on juuri sen avaimen lukko. Onko se sydämeen, kodin oveen, oveen tulevaisuuteen tai menneeseen.

Muunica

... "Avaa sydämesi mulle, tahdon pelkkää hyvää sulle"...

Ehdottomasti siis tuo romanttinen avain sydämeen.

Muunica

... "Avaa sydämesi mulle, tahdon pelkkää hyvää sulle"...

Ehdottomasti siis tuo sydämen avaava romanttinen avain.

neila

Ykkönen on kivoin! Se on tosi kaunis ja sopii tosi hyvin just tohon korusarjaan, mutta ei ole samanlainen kuin mikään aiempi valikoimassa oleva riipus. Tykkään myös tommoisesta kamee-tyyppisestä ratkaisusta ja lintuhäkki tuo siihen jotain tosi kaunista.

sari-62

Tovin jahkaamisen jälkeen se on nro2!Kantaa mukanaan menneisyyttä nykyaikaisen naisen kaulalla,ranteessa-sydämet vinkkaavat,että sillä saattaa voida avata oven sydämeen tai salaiseen puutarhaan...

smes

1.

Vaikka kameekoru on suhteellisen yksinkertainen, siinä on kuitenkin koristeelliset reunat. Huomioni kiinnitti erityisesti häkissä olevat linnut, jotka ovat mukavaa vaihtelua, koska yleensä monissa kameekoruissa (joita olen nähnyt) on kuvattuna ihmishahmo.

Santtu

Numero 2 on paras, koska vanhat (ja vanhan näköiset) avaimet ovat kauniita ja suunnitelmasi avainriipus on kovin kaunis ja sopivan koukeroinen. :)

Rsa

Omasta mielestäni paras idea on sydänavain, koska se olisi eniten omanlaiseni :) Yksinkertainen ja kaunis, mutta silti siinä on se joku "juju". Saisipa tollasen oikeastikin niin tää tyttö olis hymyä täynnä ;)

sofia_

Mun suosikki on toi avain (2). Aiheena siinä on jotain ihana salaperäistä ja ehkä vähän romanttistakin..pistää miettimään, että minnekköhän tolla pääsee:)

Paula

Numero 2 on ehdoton suosikki. Tykkään sen muodosta ja pidän avaimen symboliikasta. Sydämistä en yleensä niin hirveästi välitä, mutta sekin toimii tässä hyvin. (Ei niin päälletuleva kuin numerossa 4.) Jotenkin kiva, että tuossa on "piilotettuna" tuommoista extraa, jota ei välttämättä huomaa ensimmäisellä vilkaisulla.

silja

Kaikki ovat upeita mutta sanon että nro 3 sillä idea on mukavan erilainen ja koru muutenkin ihastuttava :)

Kakkonen on tosi kaunis! Ykkösestä pidän hirveästi myös mutta avain on kiehtovampi ja itseasiassa itsellenikin jollain asteella merkityksellinen symboli.

Annna

Numero 3 on suosikki. Tuo lila pallo kiinnitti heti huomioni. Sormus-rannekoru-yhdistelmä kuulostaa erittäin mielenkiintoiseltakin!

Laziness

Vaihtoehdot 1 ja 2 on ne, joiden välillä mietin, mutta kyllä ykkönen on suosikki, lintuhäkit on aina hyvä asia <3

angelika

numero 2 on oma suosikkini; jos roikkuisi avain kaulassa, niin olisi kiva tietää kuinka moni miettisi mitä se avaa...

Cerp

Kakkonen eli avain on kyllä kaikista parhain! Sen lisäksi että se näyttää hienolta, se tuo mieleen lapsuudenkodin piharakennuksen, jonka ovessa oli vanhanaikainen lukko, joka avattiin samantyyppisellä avaimella.

Lottis

Ehdottomasti kakkonen (2)! Avaimet ovat ihania koruja, ja jo yläasteella näpertelin niistä itselleni korvakoruja. Moni kyseli, että mistä sain sellaiset :)

SannaSofia

Valitsisin itse kakkosen. Klassinen ja Kalevalakorulle sopiva malli. Käytössä noista varmasti toimivin.

medley

Numero 1. Ai että, tuollainen lintuhäkki-aihe on ikisuosikkini. Ostaisin tuollaisen ensimmäisenä, jos sellaisen jostain saisi ja jos tuollaisen korun omistaisin.

x-ray

Ehdottomasti tuo kameekoru (1)! Tällä hetkellä rakkauselämääni täydellisesti kuvaava kyyhkypari häkissä olisi loistava valinta jopa ihan arkikoruksi. <3

iia

Vaikka tykkäänkin hurjasti helasta numero kaksi (avaimet ovat jotenkin klassinen aihe ja mielestäni älyttömän kauniita koruina), niin kyllä tuo numero 3 nousee suosikikseni - mielenkiintoinen, tuore idea, jollaista en ole aiemmin missään nähnyt! Olet taitava piirtäjä :)

Ulriika

1 ehdottomasti! Rakastan kameekoruja ja lintuja, joten on muuten melkoisen "kuin nappi silmään" -yhdistelmä! :) Jee!

Henna

Lempparini noista on ehdottomasti ensimmäinen. Kameekorut ovat lähes poikkeuksetta aina upeita! Hyvin onnistut suunnitelmissasi, sillä voisin kelpuuttaa noista jokaisen:D

Johanna

Ehdottomasti kakkonen! Tyylikäs, avain ja sydän sopivat hyvin yhdistettynä ja täydentävät toisiaan.

Niina

Koru nro.2 on kaunein. Avainkoru muistuttaa lapsuudentavastani, jolloin keräsin kaikki mahdolliset avaimet ja piilotin ne tyynyni alle, ja välillä muihinkin paikkoihin. Niitä sitten etsittiin kotona kissojen ja koirien kanssa :)

sonjasusanna

Numero 1 ehdottomasti! Siinä on aivan ihana tuo lintuhäkki-kuva ja yksinkertainen kaunis muoto. Hieno idea!!

LauraL

2. avain on yksinkertainen, mutta lisänä sydämellisiä yksityiskohtia. Ei liian tyttömäinen.

Henriikka

Toinen on koruista paras. Pidän jotenki yleensäkin avaimista, koska niissä on oma mystiikkansa. Niistä ei koskaan tiedä minne kyseinen yksilö johtaa.. Niin ei tästä sinunkaan avaimesta tiedä.

Nelly

Avain on kaikista nätein ja sopii omaan silmään parhaiten, kun ei ole niin krumeluuri kuin muut. :)

Alva

Ehdottomasti kolmonen, siis tuo sormus-rannekoru -kombo!

Se on mun mielestä Kalevala Koru -henkinen, menis siis hyvin edeltäjien jatkoksi. Lisäksi se on riittävän yksinkertainen toimiakseen helana eikä riitelis tyylillisesti muiden kanssa. Ja okei, goottiromantiikka ei ole ihan mun tyyliä, mutta tuo menis kevyesti sekä juhlassa että arjessa!

Harmi, ettei nämä mene tuotantoon (ellei joku nyysi ideaa ja piirrä samanlaista ehdotusta ja voita sillä...), koska tuollaisesta voisin tykätäkin :)

MinnaE

Numero 3. Hieno koru, harvemmin näkee yhdistelmäkoruja, eikä itselläni juurikaan käsikoruja ole, joten tuollaisen ottaisin mieluusti.

skye

Ehdottomasti paras on sormushelayhdistelmä, eli nro 3! Ja koska enempi on aina parempi :) Korut, erityisesti Kalevala korut, on heikkouteni :)

emmeline

Voittaja on ehdottomasti tummanpuhuva ja vangitsevan kiehtova kameekoru nro 1. Siinä on suorastaan Edgar Allan Poemaista synkkyyttä! Kalevalan on aika uudistua ja tarjota perinteisen rinnalla myös näitä erikoisempia vaihtoehtoja.

Ex-Miehelleen Keikistellyt

Ehottomasti numero 3. Se vain kolahti. Kaunis. Naisellinen. Mutta kuitenkin siinä on jotain särmää.

Milli

Ottaisin ehdottomasti kolmosen! Sormus olisi kaunis jo yksinään, mutta vitja tuo siihen hauskan yksityiskohdan:) Mielestäni 'helmiosa' voisi olla koristellisempi, mutta muuten hela olisi jo valmista kauraa!

nannneih

Kolmonen on ehdottomasti paras, koska se olisi jotenkin vähä erilainen, ja tuo violetti väi siinä on aivan ihana! Tuo on myös siitä kiva, että se on roikkuva, ja muutenkin, siinä on sitä jotain.:> Tuollaista käyttäisin ainakin itse tosi mielelläni omassa korussa! (jos sellainen olis...)

anuleena

Numero 3, sillä se on näistä toteutuskelpoisin, tosin varmasti noista jokaisesta saisi tehtyä helan :) Ketju tuo kolmoseen keveyttä ja sormuksen kiveksi sopisi ihanasti ametisti! Lempikorukiveni on ametisti ja jos löytäisin tuollaisen yksinkertaisen kivisormuksen hopeisena niin se olisi pakko saada :)

Minttu

Kerrankin helppo valinta näissä tämmösissä arvonnoissa! :D Ehdottomasti ykkönen on mun suosikki! Linnuilla ja lintuhäkeillä on mulle henkilökohtaista merkitystä ja olen harkinnut vastaavantyylistä tatuointiakin. Kaikki on kauniita, mutta tuo koskettaa mua eniten.

neuku

Hmm.. Valitsisin varmasti ehdokkaan nro 2. Mielestäni MySAAGA korut edustavat mennyttä ja "vanhaa aikaa" sekä sellaista mystistä salaperäisyyttä. Omaan Saagaani sellainen pääsisi varmasti, vaikka edustamaan, montako ovea olen vaikka kovalla työllä saanut avattua :)

sikke

3 on ehdottomasti paras. Itse pidän kaikesta tuollaisesta, mikä reilusti roikkuu, joten se on mieleen :)

karoliina

Kaikki ovat hienoja, mutta ykkönen nousi lemppariksi. Pidän kameekoruista noin yleensä, mutta tuo piirtämäsi on ensimmäinen, jonka osaisin kuvitella itselleni käyttöön. Ne perinteiset naisenpäät eivät vaan omaan arkipukeutumiseen oikein istu. :)

Miia

3, sydänriipus on mielestäni hienoin! Olen tällä hetkellä hieman hurahtanut sydämiin, joten valinta oli helppo :) Ja punainen pisaran mallinen alaosa tuo hienon lisän!

Indien

3 vaihtoehto on aivan upea :)

Se on söpön ja romanttisen näköinen, eikä ole liian goottityylinen :) Ja on ihanan juhlava :)

Katja

tuo avain ehdottomasti - sellanen olis kiva saada lahjaksi omalta rakkaalta -->avain sydämeen :)

Anna

Mä diggaan tosta ekasta koska se on saman tyyppinen kuin brasiliasta ostamani rakas lintuhäkkikoru <3

NiinaK

Mielestäni paras on sydämellinen avainkoru eli numero 2. Avain huokuu mystiikkaa ja vanhan ajan romantiikkaa. Ensimmäisenä mieleeni avainkorusta tuli salaisuudet ja kielletty rakkaus.

Jenni

Numero 3 on suosikkini. Jos se olisi myynnissä, tuntisin suurta houkutusta hankkia sen itselleni. :) Muutkin ovat hienoja, mutta pidän ideasta yhdistää sormus rannekoruun - ja tuo sormus on itsessään ihana!

aino

Ehdottomasti ykkönen, lintuhäkki on hieno ja mielenkiintoinen idea ja kameekorut nyt vaan ovat upeita:D

Heli

Ehdoton suosikkinu on tuo toinen, sillä avain on jotenkin vaan niin kiva : ) Ja toi sydän tuossa on ihana, vähän niinkuin rakkauden avain.

Tiinai

Suosikkini on nro. 2, eli avainkoru. Tykkään sen dramaattisesta ulkoasusta valtavasti! Olisipa omakin kotiavaimeni tuon näköinen!

Soni

Avainkoru on minun mieleeni. Siinä on omanlaistaan mystiikkaa ja sisältää aina mahdollisuuden avata jotain.

Mammy

Kaikki ovat ihania, mutta numero yksi on jollain tavalla ihanan tunnelmallinen ja nätti, vetoaa minun makuuni ainakin :)

Keiju

Valinta ykkösen ja kakkosen välillä on hankala. Ykkönen on periaatteessa kauniimpi, mutta en usko että se olisi toimiva. Siksi valitsen kakkosen eli avaimen.

Salamander

Nro 3 on paras, koska pitkä ketju on innovatiivinen idea ja varmasti näyttävä itse korussa!

rekkis

Ehdottomasti no. 1 !!! Kameekorut ovat heikkouteni, ja ihastuin erityisesti suloiseen lintuhäkkiin.

Jonna Kiiskinen

Nro 1 on ehdottomasti kaunein. Vierastan camee (vai-miten-se-nyt-kirjoitetaankaan) -koruja, mutta tämä on kyllä jotain aivan muuta! Koru kävisi varmasti vaikka millaisen asun kanssa, joten monipuolisuus voisi olla vastaus kysymykseen miksi. JA suuret korut on parhautta! :)

Tiina

Avain, ehdottomasti! Kauniisti toteutettu ja avain usein myös symboloi jotain syvempää kuin pelkkä sydän, vaikka sekin avaimestasi löytyy :)

Elma

Eniten minua viehättää nro 1, eli "rönsyinen" kameekoru. Lintuteema on jotenkin hurjan herkkä ja sopisi kaltaiselleni romantikolle, sopivasti lintusia on kaksi ja iiih... <3 :) Tällainen tuotantoon!

heisi

Kakkonen. Pidän oikeastaan kaikista tosi paljon ja nuo saisi tuotantoon niin huolisin koruuni ainakin 1, 2 ja 3. Kuitenkin eniten ehkä silti pidän 2:sta. Avain yhdistettynä sydämeen symboloi monia asioita ja keräilykorussa mun mielestä palikoilla pitääkin olla ainakin itselle jokin muukin pointti, kuin että se on nätti. Lisäksi pelkäisin rikkovani 1 ja 3:n jos niissä on jotain ohutta ketjua kuten kuvissa :D

mju

Numero 2. Pohdiskelin ykkösen ja kakkosen välillä, mutta avain vei voiton. Ajattelin häkkilinnut liian symbolisesti. :)

paula

Omaa silmää mieluutti eniten numero 1. Kaunis, persoonallinen, ei turhan "pramea", mutta kuitenkin siinä on jujunsa. Plussaa linnuista!

Jojo

Voisin ihan hyvin ostaa kakkonen ja kolmonen, mutta mielestäni kakkonen sopii vallan mainiosti MySaaga sarjaan (toivottavasti osallistut sillä itse), sillä uskon että siitä voisi tulla tosi suosittu! :D

(oli se kolmonenkin tosi mahtava!!) :D

Nöf

Kakkonen! Kaunis, suht yksinkertainen ja kuitenkin siinä on söpöinä yksityiskohtina sydämet. Sopisi myös noihin oikeisiin kalevalan heloihin.

Berry

Kameekoru on mun lempparini eli 1! Goottiromantiikka on tosi paljon mun mieleeni ja etenkin kameekorut ovat mielestäni erittäin kauniita. Lintu aihe tuo mieleeni Tim Burtonin ja Päättömässä ratsumiehessä olevan optisen harhan linnusta joka on häkissä.

Maijahei

Kolmonen tai ykkönen ovat suosikkejani, mutta niistä ehkä kuitenkin valitsen kolmosen hienon sormushässäkän takia :) Olen vasta ihan lähiaikoina innostunut sormuksista, ja jotenkin tämäntyylinen sormusjuttu olisi aika mahtava!

hensku

Nro 5 on paras :) koska se muistuttaa, että pitää rakastaa itseään voidakseen rakastaa muita <3

Snout

Pidän erityisesti tuosta 4. vaihtoehdosta. Se on tyyliltään samanlainen kuin Kalevala korut yleensäkin. Siinä on sellaista vanhan aikaista ja perintökorun tyyliä.

Coral

2! Hieno vanhanaikainen avain sopii hyvin kalevalakorujen henkeen ja ripustettavaksi tuontyyppiseen rannekoruun. :) Tykkäsin kyllä kameekorustakin, mutta avain olisi mielestäni parempi "saagaan". :)

Miiu

ehdottomasti nro 2, koska siinä on kuitenkin jotain, mutta ei liikaa. sopivan yksinkertainen ja kaunis :)

hanna-mari

2. avain olisi eniten kalevala tyyliä.

oma suosikkini olisi1. kamee, häkkilintu teema on mielestäni sopivalla tavalla synkkä.

Magda

Tykkäsin itse kameekorusta eli vaihtoehto nro 1. Se oli erilainen kuin muut ja linnut on aina kivoja. Lisäksi kameekorut iskee muhun tällä hetkellä.

Iida Liina

Ensimmäisessä oli kaunis kuva lintuhäkistä, mutta avain eli nro 2 olisi enemmän tyyliäni :)

ninni

Avain sopii hyvin Kalevalan mytologiaan. Kamee on liian ei-suomalainen, sydän lähellä jo olemassa olevaa mallia ja tuo kolmonen tuo mieleen vanamon...

Aurora

Pidän 2sta eniten, koska sen symbolinen merkitys on minulle niin monialainen ja tärkeä. Sydän avaimessa on mainio idea !

Ida

Lempparini on numero 3. Se muistuttaa eräästä lapsuuden kaveristani: meillä oli ystävyyskoruina (niiden ainaisten puolikkaiden sydänten sijaan) rannekorut, joissa roikkui todella samankaltaiset helyt kuin mitä tuossa kolmosessa. Hyvän korun tunnistaa siitä, kun se herättää ajatuksia ja tunteita!

noppura

Suosikkini ehdottomasti tuo "rönsyilevä kameekoru"! Olin viikonloppuna ihanissa häissä eikä häähumu ole vieläkään laskenut! Heti korun luonnoksen nähtyäni ajattelin että tuohan sopisi upeasti esim. huomenlahjaksi! Sirkuttavat pikku lintuset omassa pikku häkkyräpesässään!

Lenniina

1 ja 3 ovat parhaita. Ensimmäisen riipuksen avain on todella kaunis ja tuo mieleeni monia muistoja mökiltä ja mummolasta jossa käytössä on tuon tyyppisiä, ei kuitenkaan ihan noin hienoja avaimia. Kolmas riipus on myös aivan ihana,sillä kalevalalla ei samantyyppistä ole ja olisi aivan mahtavaa saada kestävä sormus-ranneketjuyhdistelmä, sillä ainoa vastaantullut oli hyvin heikkolaatuinen ja tahri joka käyttökerralla kädet.

Näytä kaikki kommentit (631)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, kolmevuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Syyskuu