Tuossa hetki sitten kerroin että minua kysyttiin piirtelemään Kalevala Korulle MySAAGA-heloja ja lähdin iloisella mielellä mukaan. Nämä minun helani eivät mene tuotantoon, ne ovat ihan vain tätä kisaa varten, mutta joku teidän piirtämistänne heloista saattaisi mennäkin!

1.6. lanseerattuun MySAAGA suunnittelukisaan saa ladata niin monta kisatyötä kuin haluaa 30.8. mennessä ja tyyli on vapaa:

"Voit piirtää, maalata, valokuvata muotoilemasi esineen tai käyttää suunnittelu- ja mallinnusohjelmia. Ajatus ja luovuus ovat etusijalla – lataamasi kuvan ei siis tarvitse esittää viimeisteltyä, sellaisenaan toteutettavissa olevaa helaa.

Otathan kuitenkin suunnittelutyössäsi huomioon, että helan tulee olla perusmuodoltaan putkimainen ja mittasuhteiltaan sellainen, että se koruksi toteutettuna on pujotettavissa MySAAGA -malliston nahkanauhoihin (helan sisähalkaisija 7-8 mm) ja pituudeltaan korkeintaan 15 mm. MySAAGA –keräilykorut valmistetaan hopeasta. Suunnittelemassasi helassa voi olla kohokuvioita, kaiverruksia, reikiä, kivi-istutuksia ja helan runkoon liitettyjä liikkuvia osia"

Syksyllä muutama kisan hela viedään tuotantoon ja 10 yleisöäänestyksen parasta saavat 500 euron korvauksen. Lisäohjeet KLIK! Päästäkää sisäinen taiteilijanne irti, jos minäkin uskalsin, uskallatte tekin :)


mysaaga

mysaaga

Arvonta:

Jos minä olisin korusuunnittelija, loisin ilmeisesti aika synkkää mallistoa. En ole koskaan aikaisemmin piirrellyt koruja, joten en etukäteen tiennyt yhtään mihin suuntaan kynä vie. (En ylipäänsä ole piirrellyt mitään sataan vuoteen, joten ei saa nauraa :D) Ilmeisesti goottiromantiikka on tyylisuuntani. Piirsin täysin fiiliksellä, koska minun ei tarvinnut miettiä korujen käytännön toteutusta lainkaan.

Lopputuloksena sydämellinen avainkoru, rönsyinen kameekoru, sydänriipus ja sormus, jossa yhdistävä ketju rannekoruun.


kalevalakoru42

kalevalakoru42

Säännöt:

1. tehtävänä on valita koruista oma suosikki. Mikä neljästä korusta on mielestäsi paras ja miksi.

2. jätä vastaukseesi nimimerkki ja sähköposti (sähköpostisi ei näy muille kuin minulle).

3. vastausaikaa on viikko, 21.6. klo 12:00 asti.

4. arvottu voittaja saa MySAAGA -korun viidellä (5) vapaavalintaisella hopeahelalla. Helavalikoima löytyy täältä KLIK. Palkinnon arvo on valituista heloista riippuen n. +/- 200 euroa.

Onnea arvontaan!

- Arvonta on sponsoroitu -

Kommentit (631)

Jonsu
2/631 | 

Ehdottomasti vaihtoehto 3! Kalevalalta ei löydy yhtäkään vastaavaan laista luomusta ja varmasti tuo erottuu edukseen. 2 ja 4 vaihtoehdot ovat mielestäni kovinkin samantyylistä matskua kuin kalevalalla yleensäkin on.

Tämä 3 vaihtoehto toisi kalevalankin nykyaikaan. Itse olen etsinyt sormus-rannekoru yhdistelmää jo jonkun aikaa, enkä ole mieleistä löytänyt, mutta tämä voisi erittäin todennäköisesti olla sellainen joka tulevaisuudessa löytyy korulippaastani! Ihana!! Todella toivon, että tämä voittaa.

plaahplaah
5/631 | 

Ehdottomasti numero 2. Se on kauniin mallinen ja olenkin toivonut jotain tuon tyyppistä:) Hienoa työtä!

Maria
7/631 | 

Ykkönen, koska siinä on pikkulintuja. Linnut vaan ovat niin hienoja ja kauniita, sekä samalla friikkejä ja pelottavia!

Milka
8/631 | 

Numero 3 tai 1.

Kolmonen edustaisi enemmän Kalevalan linjaa ja enemmän näitä moderneja aina havittelen heidän liikkeissään. Näin siis jos hankkisin keräilykorujutun kalevalan liikkeestä.

Sekoan aina kameekoruista jostain syystä ja valitsisin sen kolmosta mieluummin. Vielä nuo linnut tuolla häkissä! En ehkä kestäisi. Voisin myös hankkia jonkun tämän tyylisen tatuoinnin.

rikke
12/631 | 

numero 2. ihan siitä syystä, että se tuo mieleeni kauan sitten käyttämäni aitan avaimen ja sitä myötä kauniit, lämpimät lapsuuteni kesät :)

15/631 | 

Numero 2 on todella hieno. Voin kuvitella sen niiiiiin hyvin itselleni. Mä tykkään hirveästi Tiffany & Co:n avaimista, mutta just se minkä sieltä haluan on ihan hirveän hintainen. :(

-Suvi-
16/631 | 

Ehdottomasti numero 2. Voisi mennä suoraan tuotantoon. Avaimella on monta merkitystä, joten menisi varmasti hyvin kaupaksi.

Taru
17/631 | 

Ykkönen ja kolmonen kilpailevat minulla. Kamee-koru olisi aivan upea, vaikken sellaisia normaalisti käytä kamalasti. Se kuitenkin vetää puoleensa eniten. Kolmosessa taas idea on erilainen kuin Kalevalla yleensä, joten se olisi siltä kannalta oikein mainio ratkaisu. Ja siinä oleva sormus olisi toooodella kaunis! :)

heeka
18/631 | 

Ehdottomasti tuo kamee! Se olis niin nykyaikaa! Hiukan erilaista kalevalaa ku yleensä. Toki noi muut olis sellasia varmoja kalevalan tyylisiä, mutta kyllä oon ite modernisoinnin kannalla!:)

Sanspa
20/631 | 

Tuo kolmonen (3) on ehdottomasti paras! Rakastan sormuksien ja rannekorujen yhdistelmiä. :)

Jossuv
22/631 | 

Äärettömän vaikea valinta, kun haluaisin valita noista kaikki! Kuitenkin yksi on pakko päättää, ja se onkin numero 1 eli tuo kameekoru. Joku siinä viehättää vaikka en tuollasisita normaalisti pidä :)

A
26/631 | 

Suosikkini on avain eli nro 2. Tämä siksi, että avain symboloi tietyllä tavalla salaperäisyyttä ja toisaalta luottamusta. Ja on tottakai kaunis :)

keksi
27/631 | 

Numero yksi, vaikken muitakaan todellakaan vastustaisi, goottiromantikko kun olen. Olen kuitenkin myös kameekoruhullu, ja perinteisten lisäksi erilaiset vaihtoehtoaiheiset kameet ovat kiehtovia (mm. KookyGems). Lintuhäkki sopii aihepiirin henkeen mutta sitä ei siltu yleensä näe koruissa, ja tuollainen olisi ihanan siro. Kalevala-kamee olisikin jo unelmien täyttymys.

salla
28/631 | 

2. ja 3. ovat molemmat upeita. Kolmonen pisti ensin silmään, koska rakastan violettia ja idea siinä on hauska, kaunis ja moderni. Mutta kakkonen on taas yksinkertaisuudessaan aivan upea.

Mutta ehkä tuo 3. kuitenkin on enemmän mua, joten sanotaan että se on paras. :)

miia
29/631 | 

1, koska se on kaikista nätein! nuo linnut on niin suloisia ja tykkään kaikesta suloisesta :D

Lotta
30/631 | 

Onpa vaikea tehtävä valita ykkösen ja kakkosen välillä! Molempia voisin ja haluaisin ehdottomasti käyttää, joten aikamoinen korusuunnittelija sinusta kuoriutui! :) Ehkä kuitenkin pidän piirun verran ykkösestä eli kameekorusta enemmän. Kameet on rakkautta <3

SaraJana
31/631 | 

Tiukan karsinnan jälkeen valitsen suosikikseni numeron 2 eli tuon avaimen. Se olisi mielestäni paitsi itsessään kaunis koru koukeroineen, myös kaunis symboliikkansa vuoksi. Olen muutenkin viime aikoina ollut ihastunut avainaiheisiin koruihin ja helyihin. :)

Niukasti toiseksi jäi tuo linnunhäkki-kameekoru. Siinä viehättäisi uusi aihe kameekorussa, eli tuo linnunhäkki naisen profiilin sijaan. Lisäksi olen viime aikoina maalaillut lintuja kotimme sisustukseen, joten nekin ovat juuri nyt lähellä sydäntäni.

Noora
32/631 | 

1. on paras :) Jotenkin se on vaan ihana ja henkii vanhan ajan tyyliä. RAkastuin heti kun näin sen :)

Riitta
33/631 | 

Suosikkini on 1 eli lintuhälli. Ihanan erikoinen - en kyllä tiedä miten käytännössä toimisi:)

DG
34/631 | 

Ykkönen (1), ehdottomasti. Tuo mieleen sen kaikista silmänkääntäjä-tempuista tutun... jutun (:D), jonka toisella puolen on häkki, toisella lintu. Ja sit pyöritetään. Kyseinen ajatus on aina kiehtonut, samoin muukin "taikuus", jossa pohjimmiltaan on kyse vain ihmismielen huijauksesta.

Ja onhan se myös visuaalisesti kaunis.

anni
37/631 | 

Nro 2 on suosikkini. Tykkään vanhoista avaimista ja olen metsästänyt sopivaa kaulakoruksi. Toimisi hyvin myös MySaaga koruissa.

Katriina
39/631 | 

Kakkonen eli avain. Avain on aina kiehtova ja sopiva aihe koruun. Piirroksen avain on kaunis ja sitä kautta minusta sopivin.

Peikkotyttö
41/631 | 

Paras on ehdottomasti numero 3, sormuksen ja rannekorun yhdistelmä on epäkäytännöllisyydestään huolimatta varsin lumoava koru.

santra
42/631 | 

Ykkönen on paras, koska olen jotenkin viehättynyt kamee-koruista. En tosin omista yhtään, enkä tiedä osaisinko edes käyttää, mut ne jotenkin vetoaa. Ja sit siinä on se ihana lintuhäkki, niissäkin on jotain mua kovasti viehättävää.

Aatu
44/631 | 

Suosikkini on 1, riittävän simppeli kameekoruksi mutta silti joku ihana piilo-viba joka saa kattelemaan korua tarkemmin :)

Roosaa
45/631 | 

Ehdottomasti toi 1, lintuhäkit on lähellä sydäntä, ne on jotenkin niin lumoavia. Tuo koru on aivan mielettömän ihana!

MP
46/631 | 

Paras koruista on mielestäni numero 2.

Tykkään avainkoruista todella paljon, sillä avaimet ovat yksikertaisen kauniita, ja soveltuvat siksi hyvin koruksi!

Avaimia on myös monen kokoisia ja muotoisia, joten kaikille löytyy varmasti itseään miellyttävä malli!

hheinihh
48/631 | 

Oi, ehdottomasti 4! Näin kesän tullen sitä alkaa kaipaamaan rakkautta, vaikkakin sitten korun muodossa jos ei muuten.. :)

Mirka
50/631 | 

Ehdottomasti numero 3. Vaikka en itse olekaan sormuksien yleisin ystävä voisin niin mielellään ottaa kyseisen korun omaan käyttööni! Ehkä suurin viehättyvyys on juurikin siinä, että se on kiinni siinä rannekorussa joka vie pois hieman sitä, että kyseessä on sormus - minun yksi pahimmista vihollisista. ;) Ja sinänsä mielenkiintoista että tämmöinenkin joka oikeastaan välttelee sormuksia löytää suosikikseen juuri semmoisen jossa on sormus!

51/631 | 

Tuo avain riipus sattui ensimmäisenä silmääni, mutta ihastuin kuitenkin tuohon kameekoruun !! Pitsimäiset reunat ja lintuja, tuitui mie tykkään =)

Dina
53/631 | 

Tykkään avainkorusta eniten, koska siinä on ihanat yksityiskohdat ja se on muutenkin jotenkin selkein. :)

Agatha
55/631 | 

Kakkonen eli avainkoru. Siinä on sopivasti sellaista maalaisromantiikkaa taustalla mutta se ei ole liian tyttömäinen :)

Agatha
56/631 | 

Ja jos sitten sen sähköpostinkin laittaisi vielä mukaan :-) Eli kakkonen on paras edellä esitetyillä perusteluilla :-)

Anu
57/631 | 

Kakkonen on paras. Se olisi ehkä parhaiten myös totetettavaksi sopiva. Avain- ja sydänsymboliikka on klassista ja ajatonta ja sopii siten loistavasti Kalevalakorun mallistoon. P:S. Ihana kilpailu!

Jenni
59/631 | 

Tuo kolmas on mun suosikki :) Sirous ja tuo korun väripilkku iskee silmään ja nousi sitten suosikiksi :)

Vippe
60/631 | 

Numero kolme on ehdottomasti paras. Mahtava idea ja tuo näyttävyyttä muuten aika yksinkertaiselle rannekorulle. Ostaisin samantien!

bambam
61/631 | 

tiukkaa vääntöä 1 ja 2 välillä, mutta kuitenkin 1 vie voiton. kerrankin tuollaisen korun kuvassa on jotain muuta kuin menneiden vuosisatojen nainen!

Erika
63/631 | 

2. on paras mun mielestä, kun siinä on sydänkin:) se on kuin avain sydämeen ja antaisin sen poikaystävälleni hih

Vennaria
64/631 | 

Numero 2 kolahtaa eniten, ehkä se synkkyys vetoaa myös omituisella tavalla muhun.:D Numero 3 on jotain tosi suloista ja vivahteita ehkä kalevalakoruista. Tosi kivan näköinen mallisto!

Varjosudenhetki
65/631 | 

Ottaisin mielelläni kaikki, minäkin kun olen goottiromantiikan ystävä. :)

Suosikkini on tuo avain eli numero 2. Lintuhäkkikamee on myös ihana mutta avainfiksaation omaavana kakkonen vie voiton. Kauniin muotoinen ja samalla symbolinen. :)

Tuon parina voisi sitten olla vielä sellainen viktoriaanistyyppinen sydänlukko?

Jenni M.
66/631 | 

Hienoin noista sinun piirtämistä heloista on numero 4 eli sydän. Se on yksinkertainen, mutta samalla äärimmäisen romanttinen. Sydän-korut ovat aina olleet heikkouteni ja parhaimpina teinivuosina niitä oli kolmekin kaulassa.... :D

Lyca
68/631 | 

Ykkönen. En yleensä ole kiinnostunut kameekoruista, mutta häkkilintuparista tulee siihen sellainen jännä fiilis... rakkauskoru, miksei tuota voitaisi ottaa valmistukseen? <3

Laura
69/631 | 

Avain on noista neljästä suosikkini. Rakastan avaimia koruissa. En tiedä mikä niissä viehättää, mutta aina niitä tulee haalittua :P

Hanna
70/631 | 

Pohdin vähän aikaa ykkösen ja kakkosen välillä, mutta jotenkin viime vuosina tuo avainaihe koruissa on käytetty puhki niin valitsen numeron 1. Kameekorut ovat kauniita ja nuo linnut ovat hirveän sympaattisia :)

crazyrecordergirl
71/631 | 

ehdottomasti nro 1 on suosikkini, suorastaan rakastan sitä. klassinen, kaunis, suloinen, varmasti monen tyyliin sopiva. muutenkin lintuhäkit ja kameekorut ovat ihania. ♥ ovathan nuo muutkin oikein sieviä, mutta tuo on ehdottomasti ihanin!

neiti-
72/631 | 

3, koska siinä on enemmän jujua kuin noissa muissa :) Tykkään myös kaikista tommosista härpäkkeistä, missä yhdistyy eri jutut :)

Maikki
74/631 | 

Nro. 1 miellyttää eniten: se on mukavan erilainen muihin heloihin verrattuna, yksinkertaisen tyylikäs ja lintuhäkki on hieno yksityiskohta.

Salla
75/631 | 

Numero 1 on suosikkini, sillä rakastan kamee-koruja. Toisi myös jotain uutta Kalevala-koruihin.

tannttu
76/631 | 

Kolmonen, koska oon jo pitkään halunnu omistaa rannekorun joka yhdistyy sormukseen :) Ja toi on kaunis.

77/631 | 

Suosikkini on 1 eli kameekoru. Äidilläni on aina ollut kameekoruja ja ne ovat aina olleet jotenkin hirveän kiehtovia, jo ihan lapsuudesta lähtien. En ole tohtinut pyytää äidin koruja ennakkoperintönä, enkä ole hankkinut sitten itsellenikään kameekoruja. Josko nyt olisi aika...?:) Lintuhäkkiaihe on mahtava!

Fasu
78/631 | 

Kolmonen (3) on paras. Vaikka se on kaupallisessa mielessä heikoin, koska se edustaa marginaalia ikisuosittujen sydänten ja avainten rinnalla, on se annetuista vaihtoehdoista ehdottomasti uniikein. Ja sitähän tällaisilla kilpailuilla osin haetaan: uniikkeja ideoita, jotka muokataan kaupallisiksi

Saija
79/631 | 

Nro 4. Yksinkertainen ja kaunis. Hopeaan yhdistettynä verenpunainen pisara on hieno yksityiskohta. Kilpailevana vaihtoehtona oli kyllä tuo sormusidea. Siinä on sitä ideaa! Mutta jos yksi pitää valita, niin kesä, rakkaus ja kärpäset, eli sydän vei voiton tällä kertaa. ;)

Laura-Elina
80/631 | 

Todella kauniita koruja olet piirtänyt. Kaunein on harkinnan jälkeen on tuo nro:1. Siinä on jotain mystiikkaa ja siroutta, mutta silti myöskin näyttävyyttä.

minea
82/631 | 

kaunein hela on nro 2. avain on klassinen malli, sietää ajan hampaan ja symboliikkaahan siitä ei puutu: avain sydämeen, avain uuteen, talteen lukitut muistot jne.

Hanna S.
83/631 | 

Ehdottomasti avain! Tuon tyylinen avain on ollut tarkoituksena tatuoida jalkaani jo useamman vuoden ajan, sillä selässäni on kruunu, jonka keskellä on sydän ja sydämen keskellä avaimenreikä, ja haluaisin saada omaan sydämeeni avaimen :)

lambi
84/631 | 

Eka! Kaikki oli hauskoja, mutta toi eka on sellanen mitä ei näytä olevan muuten mallistossa ja siinä on omaperäinen idea. Tykkään lintuhäkistä. :)

Kolmonenkin on hauska, mutta en osais ite käyttää sitä.

No okei, voisin kyl ottaa nuo kaikki. :D

mariluu
86/631 | 

Avain on suosikkini. Siinä on sellaista kaunista symboliikkaa. Avain onneen... :)

Laureliini
87/631 | 

Paras koru olisi mielestäni hela numero 2, eli avain.

Avain on kaunis ja siro kaikessa tummuudessaan ja romanttisuudessaan. Koru ei kuitenkaan ole liian tumma ja synkkä. Avainhela edustaisi hyvin Kalevala korun tyyliä.

MySAAGA sarjan ideahan on kertoa oma elämäntarina korun avulla. Avain sopisi tähän tarkoitukseen parhaiten, sillä se voi kuvata montaa asiaa - kotia, salaisuuksia, rakkautta, avoimuutta, sitoutumista, ystävän tai rakkaan kanssa yhteen muuttamista... Mitä nyt kukin haluaa sen symboloivan :)

Henna
89/631 | 

Ihanin on nro 2: selvästi avain jonkun sydämeen, enää täytyy löytää se kenen sydämeen avain sopii! :)

Henna
90/631 | 

Ehdottomasti numero 1

Olen rakastanut kameekoruja kaasupullon kokoisesta, kun ensimmäisen kerran löysin kätkön jossa äiti piilottelu korurasiaansa. Rakastan koruja edelleen yli kaiken, perinnönjakoa odotellessa. :----)

Charisma
91/631 | 

Nro. 2 eli avain...Kalevalakoruista tulee mieleeni useimmiten sydän..ja tuo avainhan sopisi helposti sydämeen.. ;)

laura
92/631 | 

Eka on ihanin, koska rakastan kameekoruja. Ja linnut on aina lähellä sydäntäni. Aika täydellinen tuo koru on. :)

empu
93/631 | 

Mielestäni kakkonen on paras. Avain on kaunis, muttei kuitenkaan ihan peruskauraa koruissa ja sitä olisi helppo yhdistellä erilaisiin asuihin ja se tuo niihin pienen jujun (:

Pippuri
94/631 | 

Ehdottomasti vaihtoehto 2, eli sydämellinen avain. Kaunis ja koristeellinen esine. Lisäksi pidän vanhoista avaimista koska niillä on ihania tarinoita - joten symboliikka on taattu.

Lin
95/631 | 

Vaikee valinta 1,2 ja 3:sen välillä! Muuuutta sanon nyt ykkösen. (: Sulonen kun mikä, plus että jostain syystä oon aina heikkona tirppoihin ja lintuhäkkeihin (:

Puuskitsa
96/631 | 

Numero 2 eli avain on mielestäni paras. Avaimelle on helppo löytää monia symbolisia merkityksiä ja se on siten näistä monipuolisin. Myös sen yksinkertaisuus viehättää.

mari
97/631 | 

Kaikki on suloisia, mutta numero 1 eli kamee on kyllä oma suosikkini, johtuen varmaankin tuosta hirmusöpöstä lintuhäkistä!

Tuuli
98/631 | 

Suosikkini on numero 2. Jostain syystä mua viehättää aina avainkorut, niillä on sellanen oma merkityksensä: oman onnen avaimet löytyy itseltä :)

Ameleontti
100/631 | 

Numero 2 eli avain! Olis varmaan ihan hyvä olla esim. ranteessa muistuttamassa, et otappas muuten ne avaimet mukaan. Eilen meinasin autuaasti lähteä yövuoroon ilman näitä ihanuuksia ja olisihan se toki ollut virkistävää huomata aamulla kotiovella, että mies se ei muuten oo kotona, ulkona on 10 astetta lämmintä, väsyttää armottomasti ja AVAIMET JÄI KOTIIN! Nimim. viime kesänä piti murtautua omaan kotiin kylppärin ikkunasta.

lahtiska
101/631 | 

Alkuvuodesta syntynyt tyttäreni sai ristiäislahjaksi MySAAGA-korun ja täydentäisin sitä mielelläni tuollaisella avainhelalla. Suosikkini on siis hela nro 2. Perustelut: avaimen symboliikka puhuttelee, se on vaihtoehdoista eniten "kalevalainen" ja sopii hyvin jo tuotannossa olevien helojen rinnalle.

eltsu
102/631 | 

numero 1 olisi sellainen, jonka mielellään itse ottaisin. Tarpeeksi omaperäinen, mutta silti tunnistettavissa kalevalan vaikutusta. Ja nuo linnut!! Niin suloisia. Tosin, jos ottaisin tuollaisen koruuni, haluaisin siinä olevan häkin oven avoin=))

Täytyypä käydä äänestämässä tuota jos vaan pistätä sen sinne vaihtoehdoksi!

Mau
103/631 | 

2. eli avain on mun lemppari. Näyttää siltä, että se sopisi mun tyyliin & tuohon my saga -koruun yleensäkin tosi hyvin :)

(Vähänkö olisi ihana voittaa, koska mulla on ollut joulusta asti tuolainen MySaga -koru yhdellä helalla - vähän surullinen on se.)

julia
104/631 | 

ihania noi sun suunnittelemat! tosi vaikeeta valita lempparia, mutta ehkä toi avain on kuitenkin ihanin :) 3 on myös tosi kiva!

Hanna
105/631 | 

Numero 1 eli kameekoru. Rakastan kameekoruja ylipäänsäkin ja tässä on kaunis ja erilainen kuva-aihe kuin kameekoruissa yleensä.

Lola
107/631 | 

Paras on nro.3. Helavalikoimasta en pongannu vastaavaa. Erilainen ja hauska idea, voisi pujottaa sormeen tai antaa roikkua vapaana riippuen ketjun pituudesta. Tykkään myös kiven väristä.

Männynkäpy
108/631 | 

Mielestäni nro 3 on mielenkiintoisin koru/hela. Numerot 2 ja 4 toistavat aika paljon jo aiemmin nähtyä muotoilua ja mielestäni kamee ei okein tunnu Kalevala Korulta.

Rannekoru/sormus yhdistelmä on siro ja luultavasti toteutettavissa erilaisilla ketjuilla ja sormuksilla, joten siinä on vielä varaa kehittää ideaa pidemmälle. Samalla se yhdistää modernia ja klassista korumaailmaa. Itse olisin todella valmis ostamaan tuollaisen rannekoru-sormus-yhdistelmän! (Tulisi muuuten aika jännä koru, kun olisi tuollainen sormus jokaiseen sormeen...)

Sini
113/631 | 

Tykkään kyllä ite eniten numero kolmesta. Sormus on kaunis ja koru kokonaisuudessaan tarpeeksi erikoinen.

Katriina
114/631 | 

Paras on nro. 3, sillä pidän sormus-rannekoru-yhdistelmästä. Ja kivestä sormuksessa.

115/631 | 

Mietin ykkösen ja kolmosen välillä kauan, mutta kyllä linnut veivät voiton.<3 Rakastan kaikenlaisia kameekoruja, varsinkin epätavallisilla kuvilla koristettuja moisia. :)

miumou
118/631 | 

Ykkönen. En tiedä miksi, mutta lintuhäkit kiehtovat minua. Niissä on jotain kaunista ja surullista samaan aikaan. Vaikka lintuhäkeistä olisi tehty kuinka kauniista, ne ovat silti häkkejä. Kolmosen idea on myös ihana. Tykkään yhdistetyistä käsisormuskoruista. Mutta ehkä ykkönen on kuitenkin ykkönen.

Ava
119/631 | 

Kyllä tuo 3. vaihtoehto miellyttää mua eniten, muut mallit olivat jotenkin raskaan oloisia ja tuossa on ihanaa keveyttä:)

Paula
120/631 | 

Ehdottomasti koru nro 2 on mielestäni paras! Vanhat avaimet saavat jostain syystä jonkin lukon sisälläni aina loksahtamaan :)

Nuppens
121/631 | 

Numero kolme on ihanan keveä mutta samalla herkkä. sopii erilaisiin tyyleihin ilman ongelmaa, sillä tavalla neutraali.

MistyMood
123/631 | 

Helamalli no.2 osui ja upposi! Avaimessa olevat sydän-muodot tuovat siihen herkkyyttä ja Kalevala koru- fanina silmää miellyttää myös sen "traditionaalinen"muoto. Avain on symbolina sellainen, joka saa allekirjoittaneen kädet kurottumaan kohti ja lompakon aukeamaan =D

Iia
125/631 | 

tykkään kaikkein eniten kolmosvaihtoehdosta, sormus-ketju systeemi toimii ja on tosi juhlavan ja elegantin näköinen, varmasti toteutettuna vielä upeampi

Minna
126/631 | 

tykkään nro. 3 kun siinä on tuollanen roikkuva pitkä juttu. kaunein vaan minusta.

Kaffe
127/631 | 

Sydämellinen avain eli numero kaksi. Vain yhdellä ihmisellä on avain mun sydämeen, siksi. : )

bubbs
128/631 | 

1, linnut, lintuhäkki ja kameekoru ovat kolmen itsessäänkin hienon elementin mainio kombinaatio. :)

Salla-sammakko
130/631 | 

Ihastuin heti ensimmäiseen vaihtoehtoon, sillä olen ihaillut kameekoruja Emmerdalen Ednalla ja ajatellut hankkivani sellaisen, jos vain näkisin sellaisen jossain.

Kesäorava
131/631 | 

Numero 3 on ehdottomasti paras. Olen aina tykännyt näistä ns. orjankoruista ja on virkistävää nähdä jonkun muunkin pitävän niistä. Ostaisin kyllä, jos olisi tuotannossa.

iins
132/631 | 

Kolmosvaihtoehto on ehdottomasti eniten mun mieleen! Sopivan erilainen ja samalla yksinkertainen sisältäen kuitenkin jonkun "jujun" :) Ja oishan tollanen nyt yleisestikin ihan mielettömän nätti.

Hemma
133/631 | 

Tuo 2, eli avainkoru on aivan ihana! Voi jos olisi mahdollista tuollanen saada omaan koruun, sille olisi jo keksittynä aivan täydellinen oma merkityksensäkin :).

vilmouu
134/631 | 

Ehdottomasti numero 3! :) tosi nätti ja kivan erilainen. Violetti on vielä lempivärini ;)

Olga
135/631 | 

Ah, rakastan Kalevala koruja! Suosikkihelani on numero 2, siinä on ihanaa, romanttista symboliikkaa ja sitä kalevalaista tyyliä, jota rakastan.

(Myös numero 1 on ihastuttava, mutta toimisi mielestäni parhaiten yksinään, ei helojen seurassa. :))

Nina
136/631 | 

Kauniita kaikki! Sinähän osaat piirtää. Eniten silmä lepäsi kameessa. Niin lepäsi vain - eniten.

mary
138/631 | 

Ehdottomasti paras on tuo kameekoru koska siinä on sellaista vanhanajan romantiikkaa eniten. Veikkaisin myös, että se olisi nuista helpoin toteuttaa ja pysys parhaiten kiinni.

anonyyymi
139/631 | 

Kakkonen ihan ehdottomasti, koska mielestäni siinä on piilomerkitys! Avain sydämeen, i-h-a-n-a! :)

tiij
140/631 | 

Kakkonen on älyttömän söpö ja suhteellisen yksinkertainen mutta toimii hyvin, voisin käyttää:)

laura
142/631 | 

Sormus-rannekoru eli nro 3. Hyvä yhdistelmä ja kuvassa siro ja kaunis. No mutt,kai sitä on alettava piirrustamaan. Kiitos innoituksesta!

Sirkku
144/631 | 

n:o 2.

Se saa mielikuvituksen liikkelle.

Alkaa pohtia, mitähän sillä voisi avata.

lammastelija
145/631 | 

Mielstäni paras on vaihtoehto 3. Vaihtoehto nro 3 olisi paras koska, se on sopivan kokoinen ja herkkä. Roikkuvat korust ovat myös suosikkejani. Toivottavasti tällainen hela pääsee tuotantoon. Mielestäni hela vastaa myös Kavelava Korun tyyliä.

mmm
146/631 | 

Paras on ehdottomasti numero kakkonen! Se on tarpeeksi yksinkertainen, mutta silti siinä on jotain jujua. Tykkään avaimista (nytkin kaulassa riippuu avaimia oikein kaksin kappalein) ja sydämetkin on ihan mukavia, kunhan niitä ei ole liikaa. Ja tässä niitä on juuri sopivasti:)

Athelas
147/631 | 

Arvoin pitkään ykkösen ja kakkosen välillä, mutta kyllä taidan taipua ykkösen suuntaan. Kameekorut viehättävät, mutta samalla en kuitenkaan ole sen perinteisen naishahmon suurin ystävä, niinpä tässä on juuri sopivasti jotain erilaista. Lintuhäkki on minulle surullinen symboli, mutta koska lintuja on tässä kaksi, se ei olekaan synkkä vaan saa semmoisen "me kaksi yhdessä maailman loppuun asti" -fiiliksen =).

vrau
149/631 | 

Suosikkini on numero 3. Pidän ajatuksesta jossa korut yhdistyvät toisiinsa ja tuovat kämmenselällekin ilmettä. Ja kun ketjun ja sormuksen saa irroitettua toisistaan, niin kumpaakin voi käyttää erikseen eikä tarvitse huolehtia korun tarttumisesta mihinkään.

152/631 | 

Kakkonen on eniten meikäläisen mieleen, rakastanhan juuri tuollaisia vanhoja avaimia muutenkin, lisäksi miniavaimella voisi vaikka kuvitella avaavansa tiensä jonkun sieluun - mulle tuli heti jotkut tuollaiset mystiset vibat koko korusta :D

Lisäksi vaikka tuo onkin kuin jonkun ikivanhan kirkon oven avaimen pienoismalli (montako genetiiviä onkaan mahdollista suomessa tunkea yhteen pötköön..?) niin se on kuitenkin muotoilultaan sopivan tyttömäinen meikäläisenkin ranteeseen - ei mikään umpigootti muttei taas mikään hienohelman hempeäkään ;)

153/631 | 

Ehdottomasti tuo numero kolmonen! Yksinkertaisuus sopii joillekin, mutta oma tyyli tuppaa aina menemään överin puolelle :D siksipä näistä neljästäkin valitsin sen jossa on eniten kaikkea.

Sanni
154/631 | 

Ottaisin helan nro. 1. Rakastan kameekoruja ja lintuja ja tuo on ihan täydellisen söpö! Se on myös erilainen verratuna muihin vaihtoehtoihin!

Minna
155/631 | 

Oi, tuo ensimmäinen on niiiin kaunis <3 En aikaisemmin ollut näitä MySAAGA-koruista innostunut, mutta pirhana vieköön, pakkohan tuollainen on hankkia jos onni ei omalle kohdalle osu :)

Tiina
156/631 | 

Suosikkini on 2. eli avain. Kaikki olivat tosi kivoja ja mietin lintuhäkin ja avaimen väliltä suosikkiani. Päädyin avaimeen, koska se avaa kaikki lukot jne kun taas lintuhäkissä linnut ovat kiinni olevien lukkojen takana.

Jennu
157/631 | 

Ensimmäinen vaihtoehto on suosikkini, vaikka valinta olikin vaikea. Ensimmäisestä korusta erikoisen teki se, että siinä oli niin sanottu etuala eli itse koru ja taka-ala eli kuva korussa. Ihanan romanttinen ja minun tyyliseni koru. :)

mille
158/631 | 

Toinen on ehdottomasti nätein, vanhat avaimet tuo sitä jotain! Ja juurikin sopivan tummanpuhuva :D

Mimmu
160/631 | 

4. olisi toimivin, mutta se ei ole suosikkini.

Minun suosikkini olisi - pitkän pohdiskelun jälkeen - numero 2. Ja syynä olisi se, että se on kaikista symbolisoivin ja arvuuttavin. Ja hienosti tehty. Sekä se, että kakkonen voisi toimia ihan todellisuudessa, toisin kuin ykkönen, joka oli muuten minun lempparini.

pömpeli
162/631 | 

2. Sillä itse rakastan avainkoruja. Se on nätti ja kivoja yksityisköhtia vaikka simppeli onkin.

163/631 | 

Numero 3! Muut vaikuttavat makuuni hieman epäkäytännöllisiltä. Saattaisivat jäädä koko ajan kiinni joka paikkaan. Lisäksi kolmosen värivalinta miellyttää silmää. Ei olisi monella samanlaista :D

anni
164/631 | 

Eniten kolahtaa numero 4 eli sydän, sydänheloja valitsisin muutenkin, lienen niin sydämellinen :)

heidua
166/631 | 

2. eli avain. Ensinnäkin kuva oli todella kaunis ja minusta avaimeen liittyy tietynlaista symboliikkaa, kun voi ajatella, että "avain kaikkiin oviin, unelmiin, sydämiin". :)

päivänkakkara
167/631 | 

Numero 1 on ehdoton suosikkini! Vaikka kamee on melko suuri, niin ihanan herkkä kuva-aihe tasapainottaa sitä, me like!

168/631 | 

Olipas vaikea valinta, kun noista piirroksista voisin ottaa kaikki omakseni, ja aivan turhaan haukuit omia piirrustuksiasi! Valitsisin kuitenkin vaihtoehdon 3, koska siinä on jotain aivan erilaista mitä ollaan Mu SAAGAssa totuttu näkemään ja idea on todella hieno!

169/631 | 

Toinen. Avaimet ovat kauniita, samalla herkkiä ja voimakkaita, niillä voi avata salaisuuksia. Lukko tulee olemaan seuraava tatuointiaiheeni joten avaimet ovat symboleina minulle mieluisia.

piipukka
170/631 | 

Nro 1 on mielestäni ihanin. Perustelu: Vanhanaikaisen romanttinen, ja lintuhäkki lintupariskuntineen on kaunis ja erikoinen kuva-aihe - en ole vaastaavaa nähnyt missään valikoimissa. Medaljonki muotona ihastuttaa minua aina vaan (vanhaa kiiltokuvatyttöä:) ja suosinkin sitä omissa koruissani. Ja haaveilen tekstiileihin :)

Krisse
171/631 | 

Ehdottomasti numero kolme! Koru on ihanan hento, mutta samalla goottimaisuudessaan vaikuttava.

172/631 | 

Oijoi, MySAAGA -koru on ainoo keräilykoru mistä tähän mennessä oon oikeasti tykännyt! ♥

Näistä 1. on oma lemppari. Rakastan kameekoruja ja tämä tässä olisi aivan erityisen ihana ja kaunis tapaus. Toisaalta 3. koru on hieman Kalevalamainen ja rakastan myöskin tuollaisia koruja, joissa sormus ja rannekoru yhdistyy ketjuilla. Jos tyylini olisi yhtään hienostuneempi, käyttäisin niitä varmasti lähes päivittäin. :D Mutta ei, kyllä tuo ykkönen on upein. :)

Jenu
175/631 | 

Ehdottomasti 2. Avaimet ja sydämet = rakkaus! Toi on vaan niin kaunis. Kyllä susta korusuunnittelija nainen saadaan!

177/631 | 

Suosikki helani on ehdottomasti 2. eli avain

Ihanan vanhanaikainen ja romanttinen. Jokainen voi miettiä itse missä on juuri sen avaimen lukko. Onko se sydämeen, kodin oveen, oveen tulevaisuuteen tai menneeseen.

Muunica
178/631 | 

... "Avaa sydämesi mulle, tahdon pelkkää hyvää sulle"...

Ehdottomasti siis tuo romanttinen avain sydämeen.

Muunica
179/631 | 

... "Avaa sydämesi mulle, tahdon pelkkää hyvää sulle"...

Ehdottomasti siis tuo sydämen avaava romanttinen avain.

neila
180/631 | 

Ykkönen on kivoin! Se on tosi kaunis ja sopii tosi hyvin just tohon korusarjaan, mutta ei ole samanlainen kuin mikään aiempi valikoimassa oleva riipus. Tykkään myös tommoisesta kamee-tyyppisestä ratkaisusta ja lintuhäkki tuo siihen jotain tosi kaunista.

sari-62
181/631 | 

Tovin jahkaamisen jälkeen se on nro2!Kantaa mukanaan menneisyyttä nykyaikaisen naisen kaulalla,ranteessa-sydämet vinkkaavat,että sillä saattaa voida avata oven sydämeen tai salaiseen puutarhaan...

smes
184/631 | 

1.

Vaikka kameekoru on suhteellisen yksinkertainen, siinä on kuitenkin koristeelliset reunat. Huomioni kiinnitti erityisesti häkissä olevat linnut, jotka ovat mukavaa vaihtelua, koska yleensä monissa kameekoruissa (joita olen nähnyt) on kuvattuna ihmishahmo.

Santtu
185/631 | 

Numero 2 on paras, koska vanhat (ja vanhan näköiset) avaimet ovat kauniita ja suunnitelmasi avainriipus on kovin kaunis ja sopivan koukeroinen. :)

Rsa
187/631 | 

Omasta mielestäni paras idea on sydänavain, koska se olisi eniten omanlaiseni :) Yksinkertainen ja kaunis, mutta silti siinä on se joku "juju". Saisipa tollasen oikeastikin niin tää tyttö olis hymyä täynnä ;)

sofia_
189/631 | 

Mun suosikki on toi avain (2). Aiheena siinä on jotain ihana salaperäistä ja ehkä vähän romanttistakin..pistää miettimään, että minnekköhän tolla pääsee:)

Paula
192/631 | 

Numero 2 on ehdoton suosikki. Tykkään sen muodosta ja pidän avaimen symboliikasta. Sydämistä en yleensä niin hirveästi välitä, mutta sekin toimii tässä hyvin. (Ei niin päälletuleva kuin numerossa 4.) Jotenkin kiva, että tuossa on "piilotettuna" tuommoista extraa, jota ei välttämättä huomaa ensimmäisellä vilkaisulla.

silja
194/631 | 

Kaikki ovat upeita mutta sanon että nro 3 sillä idea on mukavan erilainen ja koru muutenkin ihastuttava :)

195/631 | 

Kakkonen on tosi kaunis! Ykkösestä pidän hirveästi myös mutta avain on kiehtovampi ja itseasiassa itsellenikin jollain asteella merkityksellinen symboli.

Annna
196/631 | 

Numero 3 on suosikki. Tuo lila pallo kiinnitti heti huomioni. Sormus-rannekoru-yhdistelmä kuulostaa erittäin mielenkiintoiseltakin!

Laziness
197/631 | 

Vaihtoehdot 1 ja 2 on ne, joiden välillä mietin, mutta kyllä ykkönen on suosikki, lintuhäkit on aina hyvä asia <3

angelika
199/631 | 

numero 2 on oma suosikkini; jos roikkuisi avain kaulassa, niin olisi kiva tietää kuinka moni miettisi mitä se avaa...

Cerp
201/631 | 

Kakkonen eli avain on kyllä kaikista parhain! Sen lisäksi että se näyttää hienolta, se tuo mieleen lapsuudenkodin piharakennuksen, jonka ovessa oli vanhanaikainen lukko, joka avattiin samantyyppisellä avaimella.

Lottis
202/631 | 

Ehdottomasti kakkonen (2)! Avaimet ovat ihania koruja, ja jo yläasteella näpertelin niistä itselleni korvakoruja. Moni kyseli, että mistä sain sellaiset :)

SannaSofia
203/631 | 

Valitsisin itse kakkosen. Klassinen ja Kalevalakorulle sopiva malli. Käytössä noista varmasti toimivin.

medley
205/631 | 

Numero 1. Ai että, tuollainen lintuhäkki-aihe on ikisuosikkini. Ostaisin tuollaisen ensimmäisenä, jos sellaisen jostain saisi ja jos tuollaisen korun omistaisin.

x-ray
207/631 | 

Ehdottomasti tuo kameekoru (1)! Tällä hetkellä rakkauselämääni täydellisesti kuvaava kyyhkypari häkissä olisi loistava valinta jopa ihan arkikoruksi. <3

iia
208/631 | 

Vaikka tykkäänkin hurjasti helasta numero kaksi (avaimet ovat jotenkin klassinen aihe ja mielestäni älyttömän kauniita koruina), niin kyllä tuo numero 3 nousee suosikikseni - mielenkiintoinen, tuore idea, jollaista en ole aiemmin missään nähnyt! Olet taitava piirtäjä :)

Ulriika
209/631 | 

1 ehdottomasti! Rakastan kameekoruja ja lintuja, joten on muuten melkoisen "kuin nappi silmään" -yhdistelmä! :) Jee!

Henna
210/631 | 

Lempparini noista on ehdottomasti ensimmäinen. Kameekorut ovat lähes poikkeuksetta aina upeita! Hyvin onnistut suunnitelmissasi, sillä voisin kelpuuttaa noista jokaisen:D

Johanna
211/631 | 

Ehdottomasti kakkonen! Tyylikäs, avain ja sydän sopivat hyvin yhdistettynä ja täydentävät toisiaan.

Niina
213/631 | 

Koru nro.2 on kaunein. Avainkoru muistuttaa lapsuudentavastani, jolloin keräsin kaikki mahdolliset avaimet ja piilotin ne tyynyni alle, ja välillä muihinkin paikkoihin. Niitä sitten etsittiin kotona kissojen ja koirien kanssa :)

sonjasusanna
214/631 | 

Numero 1 ehdottomasti! Siinä on aivan ihana tuo lintuhäkki-kuva ja yksinkertainen kaunis muoto. Hieno idea!!

LauraL
215/631 | 

2. avain on yksinkertainen, mutta lisänä sydämellisiä yksityiskohtia. Ei liian tyttömäinen.

Henriikka
218/631 | 

Toinen on koruista paras. Pidän jotenki yleensäkin avaimista, koska niissä on oma mystiikkansa. Niistä ei koskaan tiedä minne kyseinen yksilö johtaa.. Niin ei tästä sinunkaan avaimesta tiedä.

Nelly
219/631 | 

Avain on kaikista nätein ja sopii omaan silmään parhaiten, kun ei ole niin krumeluuri kuin muut. :)

milala
222/631 | 

Äänestän cameeta, ehdottomasti :) Mä vaan yksinkertaisesti pidän niistä ja piste.

Alva
223/631 | 

Ehdottomasti kolmonen, siis tuo sormus-rannekoru -kombo!

Se on mun mielestä Kalevala Koru -henkinen, menis siis hyvin edeltäjien jatkoksi. Lisäksi se on riittävän yksinkertainen toimiakseen helana eikä riitelis tyylillisesti muiden kanssa. Ja okei, goottiromantiikka ei ole ihan mun tyyliä, mutta tuo menis kevyesti sekä juhlassa että arjessa!

Harmi, ettei nämä mene tuotantoon (ellei joku nyysi ideaa ja piirrä samanlaista ehdotusta ja voita sillä...), koska tuollaisesta voisin tykätäkin :)

MinnaE
224/631 | 

Numero 3. Hieno koru, harvemmin näkee yhdistelmäkoruja, eikä itselläni juurikaan käsikoruja ole, joten tuollaisen ottaisin mieluusti.

tabsu
225/631 | 

Paras on 2. koska se on ihan selvästi avain onneen, sillä voi avata jonkun sydämen!

skye
228/631 | 

Ehdottomasti paras on sormushelayhdistelmä, eli nro 3! Ja koska enempi on aina parempi :) Korut, erityisesti Kalevala korut, on heikkouteni :)

emmeline
229/631 | 

Voittaja on ehdottomasti tummanpuhuva ja vangitsevan kiehtova kameekoru nro 1. Siinä on suorastaan Edgar Allan Poemaista synkkyyttä! Kalevalan on aika uudistua ja tarjota perinteisen rinnalla myös näitä erikoisempia vaihtoehtoja.

Ex-Miehelleen Keikistellyt
230/631 | 

Ehottomasti numero 3. Se vain kolahti. Kaunis. Naisellinen. Mutta kuitenkin siinä on jotain särmää.

Milli
231/631 | 

Ottaisin ehdottomasti kolmosen! Sormus olisi kaunis jo yksinään, mutta vitja tuo siihen hauskan yksityiskohdan:) Mielestäni 'helmiosa' voisi olla koristellisempi, mutta muuten hela olisi jo valmista kauraa!

Lumikki
234/631 | 

Kyllä tuo 1 on kaikista hienoin, vaikka upeita ovat kaikki, hyvää työtä! :)

nannneih
235/631 | 

Kolmonen on ehdottomasti paras, koska se olisi jotenkin vähä erilainen, ja tuo violetti väi siinä on aivan ihana! Tuo on myös siitä kiva, että se on roikkuva, ja muutenkin, siinä on sitä jotain.:> Tuollaista käyttäisin ainakin itse tosi mielelläni omassa korussa! (jos sellainen olis...)

anuleena
236/631 | 

Numero 3, sillä se on näistä toteutuskelpoisin, tosin varmasti noista jokaisesta saisi tehtyä helan :) Ketju tuo kolmoseen keveyttä ja sormuksen kiveksi sopisi ihanasti ametisti! Lempikorukiveni on ametisti ja jos löytäisin tuollaisen yksinkertaisen kivisormuksen hopeisena niin se olisi pakko saada :)

katjuska
239/631 | 

Avainkoru numero 2 on kaunein ja mielestäni kertakaikkisen lumoava. Tahtooo tuollaisen! :)

Minttu
241/631 | 

Kerrankin helppo valinta näissä tämmösissä arvonnoissa! :D Ehdottomasti ykkönen on mun suosikki! Linnuilla ja lintuhäkeillä on mulle henkilökohtaista merkitystä ja olen harkinnut vastaavantyylistä tatuointiakin. Kaikki on kauniita, mutta tuo koskettaa mua eniten.

neuku
242/631 | 

Hmm.. Valitsisin varmasti ehdokkaan nro 2. Mielestäni MySAAGA korut edustavat mennyttä ja "vanhaa aikaa" sekä sellaista mystistä salaperäisyyttä. Omaan Saagaani sellainen pääsisi varmasti, vaikka edustamaan, montako ovea olen vaikka kovalla työllä saanut avattua :)

sikke
244/631 | 

3 on ehdottomasti paras. Itse pidän kaikesta tuollaisesta, mikä reilusti roikkuu, joten se on mieleen :)

karoliina
248/631 | 

Kaikki ovat hienoja, mutta ykkönen nousi lemppariksi. Pidän kameekoruista noin yleensä, mutta tuo piirtämäsi on ensimmäinen, jonka osaisin kuvitella itselleni käyttöön. Ne perinteiset naisenpäät eivät vaan omaan arkipukeutumiseen oikein istu. :)

Miia
249/631 | 

3, sydänriipus on mielestäni hienoin! Olen tällä hetkellä hieman hurahtanut sydämiin, joten valinta oli helppo :) Ja punainen pisaran mallinen alaosa tuo hienon lisän!

Indien
250/631 | 

3 vaihtoehto on aivan upea :)

Se on söpön ja romanttisen näköinen, eikä ole liian goottityylinen :) Ja on ihanan juhlava :)

Katja
252/631 | 

tuo avain ehdottomasti - sellanen olis kiva saada lahjaksi omalta rakkaalta -->avain sydämeen :)

Anne
253/631 | 

Kolmonen on myös minun suosikkini. Idea oli uusi ja kiva ja sormus kaunis. Tahtoo!

Anna
254/631 | 

Mä diggaan tosta ekasta koska se on saman tyyppinen kuin brasiliasta ostamani rakas lintuhäkkikoru <3

NiinaK
255/631 | 

Mielestäni paras on sydämellinen avainkoru eli numero 2. Avain huokuu mystiikkaa ja vanhan ajan romantiikkaa. Ensimmäisenä mieleeni avainkorusta tuli salaisuudet ja kielletty rakkaus.

Jenni
256/631 | 

Numero 3 on suosikkini. Jos se olisi myynnissä, tuntisin suurta houkutusta hankkia sen itselleni. :) Muutkin ovat hienoja, mutta pidän ideasta yhdistää sormus rannekoruun - ja tuo sormus on itsessään ihana!

käpykäppänä
257/631 | 

Kakkonen elikkäs avain onneen tai salaiseen... klassinen ja siksi niin salaperäinen.

aino
258/631 | 

Ehdottomasti ykkönen, lintuhäkki on hieno ja mielenkiintoinen idea ja kameekorut nyt vaan ovat upeita:D

Heli
259/631 | 

Ehdoton suosikkinu on tuo toinen, sillä avain on jotenkin vaan niin kiva : ) Ja toi sydän tuossa on ihana, vähän niinkuin rakkauden avain.

Tiinai
260/631 | 

Suosikkini on nro. 2, eli avainkoru. Tykkään sen dramaattisesta ulkoasusta valtavasti! Olisipa omakin kotiavaimeni tuon näköinen!

Soni
261/631 | 

Avainkoru on minun mieleeni. Siinä on omanlaistaan mystiikkaa ja sisältää aina mahdollisuuden avata jotain.

Mammy
263/631 | 

Kaikki ovat ihania, mutta numero yksi on jollain tavalla ihanan tunnelmallinen ja nätti, vetoaa minun makuuni ainakin :)

Pixie-
265/631 | 

Ehdottomasti sydän on mun mielestä ihanin, se vaan kolahtaa ihan täydellisesti <3

Keiju
266/631 | 

Valinta ykkösen ja kakkosen välillä on hankala. Ykkönen on periaatteessa kauniimpi, mutta en usko että se olisi toimiva. Siksi valitsen kakkosen eli avaimen.

Salamander
267/631 | 

Nro 3 on paras, koska pitkä ketju on innovatiivinen idea ja varmasti näyttävä itse korussa!

rekkis
268/631 | 

Ehdottomasti no. 1 !!! Kameekorut ovat heikkouteni, ja ihastuin erityisesti suloiseen lintuhäkkiin.

Jonna Kiiskinen
269/631 | 

Nro 1 on ehdottomasti kaunein. Vierastan camee (vai-miten-se-nyt-kirjoitetaankaan) -koruja, mutta tämä on kyllä jotain aivan muuta! Koru kävisi varmasti vaikka millaisen asun kanssa, joten monipuolisuus voisi olla vastaus kysymykseen miksi. JA suuret korut on parhautta! :)

Tiina
270/631 | 

Avain, ehdottomasti! Kauniisti toteutettu ja avain usein myös symboloi jotain syvempää kuin pelkkä sydän, vaikka sekin avaimestasi löytyy :)

Elma
271/631 | 

Eniten minua viehättää nro 1, eli "rönsyinen" kameekoru. Lintuteema on jotenkin hurjan herkkä ja sopisi kaltaiselleni romantikolle, sopivasti lintusia on kaksi ja iiih... <3 :) Tällainen tuotantoon!

heisi
272/631 | 

Kakkonen. Pidän oikeastaan kaikista tosi paljon ja nuo saisi tuotantoon niin huolisin koruuni ainakin 1, 2 ja 3. Kuitenkin eniten ehkä silti pidän 2:sta. Avain yhdistettynä sydämeen symboloi monia asioita ja keräilykorussa mun mielestä palikoilla pitääkin olla ainakin itselle jokin muukin pointti, kuin että se on nätti. Lisäksi pelkäisin rikkovani 1 ja 3:n jos niissä on jotain ohutta ketjua kuten kuvissa :D

mju
273/631 | 

Numero 2. Pohdiskelin ykkösen ja kakkosen välillä, mutta avain vei voiton. Ajattelin häkkilinnut liian symbolisesti. :)

paula
274/631 | 

Omaa silmää mieluutti eniten numero 1. Kaunis, persoonallinen, ei turhan "pramea", mutta kuitenkin siinä on jujunsa. Plussaa linnuista!

Jojo
276/631 | 

Voisin ihan hyvin ostaa kakkonen ja kolmonen, mutta mielestäni kakkonen sopii vallan mainiosti MySaaga sarjaan (toivottavasti osallistut sillä itse), sillä uskon että siitä voisi tulla tosi suosittu! :D

(oli se kolmonenkin tosi mahtava!!) :D

Nöf
279/631 | 

Kakkonen! Kaunis, suht yksinkertainen ja kuitenkin siinä on söpöinä yksityiskohtina sydämet. Sopisi myös noihin oikeisiin kalevalan heloihin.

Berry
280/631 | 

Kameekoru on mun lempparini eli 1! Goottiromantiikka on tosi paljon mun mieleeni ja etenkin kameekorut ovat mielestäni erittäin kauniita. Lintu aihe tuo mieleeni Tim Burtonin ja Päättömässä ratsumiehessä olevan optisen harhan linnusta joka on häkissä.

Maijahei
281/631 | 

Kolmonen tai ykkönen ovat suosikkejani, mutta niistä ehkä kuitenkin valitsen kolmosen hienon sormushässäkän takia :) Olen vasta ihan lähiaikoina innostunut sormuksista, ja jotenkin tämäntyylinen sormusjuttu olisi aika mahtava!

hensku
282/631 | 

Nro 5 on paras :) koska se muistuttaa, että pitää rakastaa itseään voidakseen rakastaa muita <3

Jeenni
283/631 | 

Numero 2. Sopisi parhaiten omaan pelkistettyyn tyyliin. Myös kolmosessa on hauska idea.

Snout
284/631 | 

Pidän erityisesti tuosta 4. vaihtoehdosta. Se on tyyliltään samanlainen kuin Kalevala korut yleensäkin. Siinä on sellaista vanhan aikaista ja perintökorun tyyliä.

Coral
286/631 | 

2! Hieno vanhanaikainen avain sopii hyvin kalevalakorujen henkeen ja ripustettavaksi tuontyyppiseen rannekoruun. :) Tykkäsin kyllä kameekorustakin, mutta avain olisi mielestäni parempi "saagaan". :)

Miiu
287/631 | 

ehdottomasti nro 2, koska siinä on kuitenkin jotain, mutta ei liikaa. sopivan yksinkertainen ja kaunis :)

hanna-mari
290/631 | 

2. avain olisi eniten kalevala tyyliä.

oma suosikkini olisi1. kamee, häkkilintu teema on mielestäni sopivalla tavalla synkkä.

Magda
291/631 | 

Tykkäsin itse kameekorusta eli vaihtoehto nro 1. Se oli erilainen kuin muut ja linnut on aina kivoja. Lisäksi kameekorut iskee muhun tällä hetkellä.

Iida Liina
292/631 | 

Ensimmäisessä oli kaunis kuva lintuhäkistä, mutta avain eli nro 2 olisi enemmän tyyliäni :)

ninni
293/631 | 

Avain sopii hyvin Kalevalan mytologiaan. Kamee on liian ei-suomalainen, sydän lähellä jo olemassa olevaa mallia ja tuo kolmonen tuo mieleen vanamon...

Aurora
294/631 | 

Pidän 2sta eniten, koska sen symbolinen merkitys on minulle niin monialainen ja tärkeä. Sydän avaimessa on mainio idea !

Ida
295/631 | 

Lempparini on numero 3. Se muistuttaa eräästä lapsuuden kaveristani: meillä oli ystävyyskoruina (niiden ainaisten puolikkaiden sydänten sijaan) rannekorut, joissa roikkui todella samankaltaiset helyt kuin mitä tuossa kolmosessa. Hyvän korun tunnistaa siitä, kun se herättää ajatuksia ja tunteita!

noppura
296/631 | 

Suosikkini ehdottomasti tuo "rönsyilevä kameekoru"! Olin viikonloppuna ihanissa häissä eikä häähumu ole vieläkään laskenut! Heti korun luonnoksen nähtyäni ajattelin että tuohan sopisi upeasti esim. huomenlahjaksi! Sirkuttavat pikku lintuset omassa pikku häkkyräpesässään!

Lenniina
299/631 | 

1 ja 3 ovat parhaita. Ensimmäisen riipuksen avain on todella kaunis ja tuo mieleeni monia muistoja mökiltä ja mummolasta jossa käytössä on tuon tyyppisiä, ei kuitenkaan ihan noin hienoja avaimia. Kolmas riipus on myös aivan ihana,sillä kalevalalla ei samantyyppistä ole ja olisi aivan mahtavaa saada kestävä sormus-ranneketjuyhdistelmä, sillä ainoa vastaantullut oli hyvin heikkolaatuinen ja tahri joka käyttökerralla kädet.

Näytä kaikki kommentit (631)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla