Etsin kamerani laturia kuumeisesti, kunnes tajusin katsoa sieltä laatikosta missä yleensä pidän kaikkia latureitani ja sieltähän se löytyi. Huomaatteko, pidän oletuksena että ns. oikeaan paikkaan en ainakaan ole osannut tavaroita säilöä, ja hämmennys oli suuri kun lopulta löysin laturin juuri sieltä mistä pitäisikin. Järjestelmällisyys, täyttä utopiaa. Mutta laturi ei ollut ainoa mitä löysin, samalla bongasin kaksi paria x määrää vuotta hukassa olleita vanhoja lempparikorviksiani! Laturilaatikosta. Miksi.

Jälleennäkemisen ilo oli valtava, nuo metalliset "timantti"korut ovat kerrassaan ihanat. Toinen korvispari on yli 10 vuoden takaa, ja se oli silloin kaikkein rakkain parini. Minulla oli joku romanttinen koruhörsövaihe tuolloin päällä, kaikki korut piti olla vanhaa roosaa, pitsiä ja täynnä kaikenmaailman kukkia ja helmiä.


Tällä viikolla töihin palatessani taas koin superkivan yllärin, pöydälläni odotti lukijan lähettämä paketti, mistä paljastui kauniit kierrätyskankaasta ja hopeasta tehdyt korvakorut. Kiitos paljon Alexandra :) Acce.fi -osoitteesta löytyy vaikka mitä kaunista kierrätyskorua, mm. polkupyörän sisäkumeista tehtyjä taidonnäytteitä.En ole vuosikausiin käyttänyt arkena korviksia, ainoastaan juhlissa. Ja nyt sain päähäni että jotkut yksinkertaiset napit voisivat oikeastaan olla aika kivat. Sellaiset, mitä ei tarvitsisi ottaa pois iltaisin. Pitänee ehkä käydä katsomassa tarjontaa.

Kommentit (9)

iviivi
1/9 | 

Glitterin aitohopeiset nappikorvikset rules! ;) Itellä on kahet reiät molemmissa korvissa ja toisissa korvissa on aina pienet aitohopeiset nappikorvakorut!

2/9 | 

Suosittelen vierailua Grazy Factoryn sivuilla. Itellä ainakin mukavimmat korvikset yöllä pidettäviks on semmoset, jotka on litteitä takaa. Eli lävistyskoruja taitaa virallisesti olla. Ja sitten pieni pallo 'lukoksi' korviksen etupuolelle.

Sarews
3/9 | 

Meillä oli kerran kaukosäädin monta viikkoa hukassa. Kellekään ei tullut mieleenkään katsoa pöydän laatikosta, missä säätimiä säilytetään, ja sieltähän se sitten loppujen lopuksi löytyi :D

keiju
4/9 | 

Itsellä ainakin on hukkunut tavan nappikorviksia lakanoihin vaikka kuinka, taidan olla levoton nukkuja. Kätevimmät yötäpäivää pysyvät korvikset jotka ei tunnu ikäviltä nukkuessa on pienet renkaat. Varmaan myös jotkut lävistyskorutyyppiset lukkoratkaisut pysyisi hyvin eikä pistäisi nukkuessa.

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
6/9 | 

PR-toimistot kyllä kysyvät kotiosoitetta, mutta kerran on töihin tullut promolaatikko jotain vasta lanseerattua lonkkua (?) ja paketista oli yksi pullo hajonnut, joten voit uskoa että hävetti hakea aulapalvelusta viinalle haisevaa litimärkää pakettia joka vuosi lattialle :,D (annoin vartijalle kiitokseksi pari pulloa heh)

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

7/9 | 

Okei. Siellä on työpaikan pojat ihmeissään, kun sulle tipahtelee joka päivä paketti toisensa perään shampoonäytteitä. :D

8/9 | 

Uteliaisuuttani kysyn, miten lukijan lähettämät korvikset päätyvät työpaikan pöydälle? :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011