Täällä suunnalla on meneillään korvakoruinnostus. Mitä suuremmat ja värikkäämmät, sen parempi. Ainoa ongelma on se, että koska en käytä joka päivä peruskoruja, korvapolot ottavat aina vähän itseensä. 

Peruskoruilla tarkoitan esimerkiksi pieniä hopeisia nappeja, joita voi käyttää 24/7, että reiät pysyvät auki. Kun lapsena sain reiät korviini, puhuttiin harjoituskoruista. 

Onneksi on olemassa myös nappikorviksia, jotka eivät vaadi korvan lävistystä. Nämä Denaiven korvikset ovat Mustahöyhenestä

Punainen mekko kirppikseltä, maiharit Mangosta. 

Nyt iski sellainen olo, että nuo alkuperäiset harjoituskorvikseni olisivat jossain korurasian perimmäisessä nurkassa... vieläköhän ne ovat käyttökelpoiset? Muistaakseni korut olivat kultaa ja niissä oli vihreä kiviupotus. 

Kommentit (3)

Milana
1/3 | 

Suosittelen ehdottomasti ns. harjoituskorujen sijaan käyttämään lävistyskoruja. Ne on paljon ystävällisempiä korvalle ja niistä löytyy rutkasti vaihtoehtoja. Itsellä yleensä pienet tappimalliset, joihin pallo tulee pyörittämällä päähän. Kun tappi on vaan tarpeeksi pitkä, voi korut huoletta "unohtaa" korviin - ei haudu tai hankaa. Löytyy myös kivoja renkaita yms. Näitä on netti pullollaan, mutta jos yhtään arveluttaa laadukkuus, niin kantsii vaikka ekat hankkia paikallisesta lävistysliikkeestä. :)

Sanjana

Mulla kovasti nikkeliallergisena nää on ainoita, jotka ei häirihhe korvaa, vaikka olisi vuoden vaihtamatta :) Titaanisilla hevosenkenkäkoruilla oon saanu lävistyksenikin aina paranneltua parhaiten, ne hengittää niin hyvin! Ja kun ottaa 1.0mm tai 1.2mm niin ei veny siitä tavallisesta korvismitasta isommaksi reikäkään.

Jep
2/3 | 

Harjoituskorviksethan on paksummat kuin tavalliset korvakorut (ja muutenkin yleensä rumia ;)), en tiedä haittaako se, mutta mieluummin ainakin itse pitäisin pieniä hopea- tai kultarenkaita, tai katsastaisin lävistysliikkeen valikoimat kuten edellinen ehdotti.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010