Ostin tässä taannoin Vilan Cam New Coatin talvitakikseni pitkälti siitä syystä, että siinä on megalomaaninen huppu. Kaikki kaltaiseni röllipeikot varmasti tietävät mitä vesi- ja räntäsade tekee luonnonkiharalle tukalle, joten huppu on lähes pakollinen takin lisävaruste jollei halua sulloa hiuksiaan pipoon. Ei varsinaisesti haittaa, että takki on muutenkin kaunis. Joillain ihmisillä luonnonkihara tarkoittaa kauniisti sormikiharoille taipuvaa upeaa kiharapilveä, mutta minun tapauksessani se tarkoittaa miljoonien pörröisten minikarvojen nousemista hiusten lomasta esiin, kuin hattivatit myrskyn aikaan. Joten huppu kiitos.


Ei ole vieläkään lunta, joten edelleen ehtii käyttää pikkukenkiä :)
Tampere ja auringonnousu <3 Maanantai ei tunnu yhtään hassumalta kun herää moiseen näkyyn.

Kommentit (10)

Laura
1/10 | 

Mua alkoi naurattaa kun luin tätä postausta, koska olisin voinut kirjoittaa saman itse :D Tätä luonnonkiharaa leijonanharjaa ei kesytä kostealla säällä mikään. Ja ostin tuon saman takin pari viikkoa sitten. Rakastan sitä! <3 Mikään ei voita huppuja.

9/10 | 

On muuten aivan ihastuttava tuo takki! Huppu isona plussana, mutta värikään ei ole ollenkaan hullumpi. Kyllä tuon sisuksiin kelpaa paeta syyspuhureita. <3

lukija
10/10 | 

Itselläni on juuri sellainen hiustyyppi joka menee sellasille kiharoille että yksi kaveri kerran kysyi että ootkos kihartanut hiukset :D Ja joskus näytän taas juurikin hattivatilta

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012