Kuinka paljon rakastankaan Campadrea! Nappasin pari viikkoa sitten ihan jumalaiset Lola Ramonat ja Swedish Hasbeensit huimalla alennusprosentilla varustettuna. Tui tui!
Olen maininnut tästä ennenkin, mutta hehkutan edelleen että jos merkit kuten UGG, Lola Ramona, Diesel, Odd Molly, Selected Femme, Swedish Hasbeens, Hunter, Sorel, Nanso, Casall, Craft jne. ovat juttusi muhkeiden alennusprosenttien kera, suosittelen lämmöllä. Homma toimii niin, että kamppiksista tulee ilmoitus sähköpostiin, ja sitä kautta voi sitten klikata tsekkaamaan löytyykö mitään kivaa. Yhden merkin kamppis kestää yleensä pari päivää.

Palvelua ei voi käyttää ilman rekisteröitymistä, mutta liittyminen ei maksa mitään, eikä velvoita mihinkään. Jokainen jäsen saa oman suosittelulinkin, ja jos joku hänen kauttaan liittynyt joskus ostaa jotain, suosittelija saa kertapalkkion. Eli sit vaan linkkiä jakoon kaveripiirissä/blogissa/facebookissa. Liittyä voit halutessasi suosittelulinkkini kautta KLIK!

Ps. suositteluni ei liity blogiin mitenkään, vaan liityin Campadreen aikoinaan ystävän kautta ja tämä alennuksia metsästävä kenkäfriikki on ollut harvinaisen tyytyväinen sivustoon <3

Kommentit (17)

Katja
1/17 | 

Mulla oli yhteen aikaan niin että kännykällä kun meni noiden sivuille niin se käänsi aina ruotsin sivuille. Laitoin viestiä asiakaspalveluun ja asia on korjaantunu.

Sitten jos teen tietsikalla tilausta niin explorer ei anna tehdä tilausta loppuun, pitää aina vaihtaa mozillaan.

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
2/17 | 

tosi omituista, mun oli pakko käydä testaan itse kakkossähköpostillani ja ihan hienosti meni läpi :o herjasi jotain rekisteröitymisen jälkeen, mutta pääsin kuitenkin kirjautumaan sisään pääsivun kautta vasta rekisteröimälläni nimellä. Mut kannattaa varmaan ottaa aspaan yhteyttä jos et pääse tuon minunkaan linkin kautta tekemään tunnusta ja kirjautumaan, tai koittaa vaihtaa selainta.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

3/17 | 

Oli pakko näiden kommenttien jälkeen itsekin testata ja pääsin kyllä ihan normaalisti läpi ja suomenkieliselle sivustolle. Mozillalla ja luukun sähköpostilla. Alkoi ihan kiinnostaa, mikä tuossa mahtaa olla ongelmana!

Tiina
4/17 | 

Ooh, ihanat kaunokaiset<3 Tuleeko sulla muuten nuo Campadren sähköpostit ja muut suomeksi? Itselle tulee ruotsiksi ja hinnat ja muut näkyvät kruunuina, joten toistaiseksi on jäänyt ostamatta :D

Hellu
5/17 | 

Miten tuo tilaaminen Suomeen onnistuu, kun se kysyy siinä josain vaiheessa kohdekaupunkia ja kaikki on Ruotsissa sijaitsevia kaupunkeja :D jäi tuon takia iiiihanat Guessin korvikset saamatta :/

Hellu

Heheheh näinpä just :D ihmettelinkin, et miiiiiikä Lola Ramona tarjous kun mitään semmoista en oo nähny :P

katja
8/17 | 

On tullu kans tilattua useamman kerran, on vaan pitkät toimitusajat, yleensä kuukausi. Onkohan nuo tuotteet jotai mallikappaleita tai kakkosluokkaa. Kenkien koot on usein just mallikappaleiden kokoja ja olen monesti joutunu palauttaan tuotteita kun niissä on pikkuvikoja. Esim kalliissa nahkasaappaissa oli jotain valkosta maalia ja mekossa oli ommeltuna törkee vekki. Kangas oli jääny koneeseen kaksin kerroin.

MinnaLiisa
9/17 | 

Mä liityin sinne mut ruotsiksi tulee viestit. Ja kun menee campadre.fi sivulle ja painaa että rekisteröidy, niin se menee suoraan campadre.se sivulle jonka kautta just ite rekisteröidyin. Mitäköhän kautta sais suomeksi reskiteröityä?

Helmi
10/17 | 

Hei, yritin myös liittyä tuon suosittelulinkkisi kautta, mutta ensimmäisen rekisteröintisivun jälkeen eteenpäin siirryttäessä heittää rekisteröitymään Ruotsin Campadreen. Kokeilin kaksi kertaa, enkä onnistunut Suomen Campadreen rekisteröitymään, joten joku vika tuossa taitaa olla...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012