Että tuli sitten tsekattua Parikan uusi lippulaivaliike.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (25)

Petra
2/25 | 

Mun mielestä nuo on pupun korvat :D mutta kai omat mieltymykset vaikuttaa minkä eläimen korvat nuo on! Mun on pakko saada ne harmaat! En osaa kävellä niin hirmu korkeilla koroilla, mutta onpahan syytä opetella!

Essi
3/25 | 

Noi on kyllä hienot! Itse olen pohtinut niiden leopardikuvioisten hankkimista ja koska en ole Parikoita aikaisemmin ostanut/omistanut, niin aattelin kysyä että osaisitko antaa vinkkiä koon valintaan? Mun jalan koko on 37-38 ja joskus korkkareissa toi pienempi koko on parempi, mutta en nyt oikein näistä Parikoista sitten tiedä että kumpi koko pitäis valita.

Tymyty
4/25 | 

Noi pupukengät on mahtavat! :) Just nimenomaan toi matalampi malli kurvikkaalla korolla. Wau! Upea väri!

Siiri
6/25 | 

Ai eikö nuo olekaan kaniininkorvat? No, ihan sama, ihanat kuitenkin. Mutta kuule, Nelliina, voitko auttaa? Mulla on hirveä määrä korkokenkiä jotka kaikki ovat ihan kamalia jalkaan. Tietysti mulla on paljon halpiskenkiä joilta ei voi paljon odottaakaan, mutta omistan myös muutamat laadukkaammat kengät, niilläkin pystyn olemaan korkeintaan pari tuntia, kävelemään parhaimmillaan kilometrin (hitaasti, taukoja pitäen) ennen kuin alkaa sattua. Johtuuko tämä siitä, että jalkani kaari on korkea, eikä jalkapohjani kosketa ikinä kenkää? Olisiko korkokengissä tavoitteena se, että pohja tukisi myös jalkapohjaa? Poikkeuksetta mun tapauksessani paino lepää kantapäällä ja päkiällä, ja päkiät mulla tulevat aina kipeiksi. Turhautuneena olen tosiaan viime aikoina ostanut muutamat kalliit kengät joita olen kuullut sanottavan hyviksi, mutta niillä ihanilla Campbellin Litoillakaan en pärjää ilman että päkiät alkavat tuntua verimössöltä ennen pitkää... Osaisitko neuvoa jonkun korkokenkämerkin, joka käyttäisi kapeaa, kaarevapohjaista lestiä? Vai olenko tuomittu tuhoon? Kiitos!

8/25 | 

Ihan mahtavat! :) Kelpais mullekin. Vaikka edelleen eniten haaveilen niistä punasista sydänkengistä, mutta oon niin kenkäpihi, etten millää raaskis niitäkään ostaa.

shazz
9/25 | 

luin otsikon ensin "Koska kissankarvat kengissä ovat täysin vastustamattomat" ja nyökyttelin itsekseni, että kyllä, täysin pätevä syy hankkia vielä yhdet.. :'')

Krista
11/25 | 

Mulla on noista ne mustat ja karvaiset ja niillä on nimetkin "Mauku" ja "Mouru" :)

iviivi
17/25 | 

Luin ensin että kissankarvat kengissä :D aattelin, että ostit näistä kengistä sen karvamallisen mihin karvat tarttuu luultavasti helpoiten....

NA
18/25 | 

Oivoi kuinka söpöt!
Mulla on unelmissa hääkengiksi aina ollut ne Parikan "joutsenkengät", en muista niiden oikeaa nimeä mutta ne missä oli sivuilla siivet. En tosin usko että niitä saisi enää mistään. :( pitänee pohtia muita vaihtoehtoja...

Elina
19/25 | 

No UPS. :D

Mulle ei yleensä toimi noi överimmät parikat, mutta nää korvakengät on jotenkin niin mielettömät että näitä vois oikeesti harkitakin :)

Ehkäpä harmaat puput meikälle?

sofia_
20/25 | 

Huvittavaa, oon aina nuo nähdessäni aatellu, että siinä on pupun korvat. Mutta nyt, kun sanoit, että ne on kissan korvat niin niinhän ne kyllä selvästi ovatkin!:D

Satu
21/25 | 

Hei!

Voisitko laittaa myös kuvan, jossa kengät ovat jalassa? Olisi mukava nähdä, miltä ne näyttävät käytössä.

Oli ihan pakko tilata nämä myös itselle sekä näihin sopiva fuksian värinen Drip-laukku (heippa vain tulevat veronpalautukset...) !

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012