Myönnän olevani harakka. Rakastan kiiltäviä paljetteja ihan yli kaiken. Voisin upottautua niihin vaikka päästä varpaisiin. Viime lauantaina upottauduin tosin vain puoliväliin, kun päivään mahtui kolmet juhlat. Kummipojan synttärit, ystävän pojan nimenantojuhlat ja siskoni valmistujaiset osa 2.

Näistä onneksi kahdet olivat samassa osoitteessa ja kolmannet viereisellä kylällä, joten ei tarvittu ajankääntäjää. Sekin tosin olisi ihan näppärä kapistus, pakko myöntää. 

Laukku: Irregular Choice / Hame: H&M / Silkkitoppi: Selected Femme / Kengät: Marks&Spencer

Irregular Choisen laukkuni on jäänyt aika vähälle käytölle, sillä en ole osannut yhdistää sitä oikein mihinkään. Olen ajatellut, että se tarvitsee kaverikseen jotain äärimmäisen yksinkertaista, mutta olin väärässä. Oma tyylifilosofiani kun ei tosiaan ole mikään yksinkertaisuuden perikuva, vaan enemmän on enemmän. Nyt vihdoin ymmärsin, että se tarvitsee parikseen jotain ihan yhtä överiä, kuten tämän hameen. Vasta sitten olen kuin kotonani.

Mitä tästä opimme, älä yritä olla mitään muuta kuin oikeasti olet. 

Kommentit (4)

karkkinen
2/4 | 

Rakastan noita kenkiä! <3 Onko uutta mallistoa vai vanha löytö? Ihana asu muutoinkin :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat