Peplum-yläosalla ja kerrostetulla muhkealla tyllihameella saa hirveän näppärästi muotoiltua itsestään joulukuusen muotoisen :D Mikäs sen toimivampaa näin pikkujoulukauden ytimessä. 

Tämä asu on todella peittävä. Ei lyhyttä helmaa tai paljaita olkapäitä. Silti kokonaisuus toimi mainiosti kekkereillä. Oikeastaan oloni oli paljon juhlavampi, kuin pikkuruisen hippamekon kanssa. Tyylioppaissa ohjataan useimmiten paljastamaan ja peittämään jotain, mutta ihan yhtä hyvin voi myös peittää kaiken. 

Valtavat kullanväriset rihkamakorut (muistaakseni ostettu aikoinaan Gina Tricotista) ovat juhlakauden supersuosikkini. 

Peplum-paita: Zara, tyllihame: Asos, käsilaukku: Minna Parikka, korkkarit: Palmroth

Tämä juhlakausi voisi minun puolestani kestää vielä pari kuukautta. Kaikki vaatekaappini överihameet saavat ulkoilua. Meillä on vielä osunut näille kuukausille teatteria, konserttia ja sitä sun tätä, mutta vaatehörhöllehän jokainen tapahtuma on vain taas yksi uusi tilaisuus vetää paljetit ylle <3

Kommentit (5)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010