Junassa tässä palailen takaisin Tampereelle ja olen niin väsynyt! En yksinkertaisesti pärjää enää nykyään viiden tunnin yöunilla, se ei ole inhimillistä... Mikä siinä on, että nuorena parinkin tunnin yöunet riitti ja sitä oli ihan skarppina, mutta nykyään, ei toivoakaan. Koulussa ollessani saatoin painella aamun tunneille suoraan jatkoilta, nyt heikottaa pelkkä ajatuskin :D Ja olen siis viime yönä valvonut hurjasti neljään asti ooh.

Valitusvirrestä vaatteisiin. Lähdin eilen kohti Helsinkiä ja Indiedaysin palaveria vanhalla ihanalla Vero Modan laskosmekolla. Se on ihan jäätävä harmi, että Very -malliston tekijät eivät tajunneet tehdä juuri tästä mekosta silkkistä versiota, olisin ilomielin maksanut siitä enemmänkin jos materiaali olisi ollut silkkiä. Pelkään näiden keinomatskujen kanssa aina sitä kestävyyttä. Haluan rakastaa tätä mekkoa ikuisesti!


2

2


1

1

Kamerassa olisi perattavana tsiljoona näytöskuvaa Voicen muotiviikolta, oioi mitä herkkuja tarjosi Minna Parikan, Katri Niskasen, IVANAhelsingin ja Tiia Vanhatapion näytös. Olin lievästi sanottuna pähkinöinä. Ja olen tällä hetkellä pahemman kerran pakkomielteinen erästä Ivanan mekkoa kohtaan. En ehkä halua tietää sen hintaa :D

Kommentit (20)

3/20 | 

krhm.. mä olen nimennyt ton "häppärimekoksi". Sen jälkeen mä en enää pystynyt ite käyttämään sitä, onneks kaveri halus ostaa. Mutta siis, toi helma tuo mieleen häpyhuulet. Yäk :D

4/20 | 

Toi mekko laskeutuu ihan täydellisellä tavalla! Sopii sulle kyllä kun nenä päähän :)

ja anteeksi, mutta ''häppärimekko''!?!?! :DDDDDDDDDDDDD MITÄ

laura
6/20 | 

Herramunjee, mitä ihmettä teet aina tuolla tukallesi!!? Voiskohan enää olla täydellisemmän pörrönen..<3

Roskilda
7/20 | 

Mulla on pakkomielle aika moneen Ivanan ensi kesän malliston mekkoon :D Tai no, ainakin kolmeen. Kaikki alkoi siitä, kun sain käsiini mallikappaleen ja rakastuin sen printtiin ja materiaaliin..

kuvia täällä:
http://roskilda.blogspot.com/2010/09/ivanahelsinki-ss-2011-let-me-introd...

Paitsi että mikään kuva ei näytä tarpeeksi hyvin tuon printin hienoutta ja muutenkin nuo mun kuvat on turhan tummia, mutta eipä ole ikävä kyllä aikaa kuvailla kuin iltaisin.

8/20 | 

samiksia! mä pelasin oulun liepeillä poikien kanssa korttia aamuneljään kunnes NE passitti mut unille! tiesivät että juna tamperetta kohti lähtee liian aikasin aamulla, ja mä olen vielä nuori enkä siltikään jaksa hui :DD:

17/20 | 

Se musta ketjumekko on myös aivan ihana. Minäkään en uskalla metsästää hintoja noille - aikaisintaan sitten joskus alennusmyyntien aikaan tai jospa pohjoisen asukki pääsisi Ivanan klubimyyntiin taistelemaan mallikappaleista... edellyttäen tietysti, että myynnissä sattuu olemaan niitä juuri oikeita mallikappaleita.

Jazmin
18/20 | 

Ihana asu =) Innolla odottelen näytös kuvia! Mäkin kuolasin ja hikoilin siellä, niin että kamerakaan ei pysynyt kädessä.
Tosin mulla on niin huono kamera nyt, että parempi niin.
Oisin sellaista halunnut sinulta kysyä yhtä kysymystä ihan aiheen ulkopuolelta näin "ammattilais bloggaajana" ;)
Miten suhtaudut nega-palautteisiin blogissasi? Sain omaan blogiini englannin kieliseltä "fashion tyypiltä" aivan romuttavan pitkän haukku-arvostelu kommentin ja olin ihan puulla päähän lyöty ja noloissani poistin viel kommentin...
Miten tollasiin tulisi suhtautua?

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
19/20 | 

jos negapalaute koskee pukeutumistani eikä minua henkilönä (luonneanalyysit blogin perusteella) tai ulkonäköäni (eli pärstäkerrointa, vartaloa tms.) tai läheisiäni (kavereiden, miehen negakommentoiminen on välittömästi deletenappia) niin sitten nega on ok. Eli kun nega kohdistuu blogin pääasiaan (=vaatteet, kengät, tyyli) niin sitten voi negailla asiallisuuden rajoissa :) mutta mun mielestä kenenkään ei tarvitse hyväksyä henkilökohtaisuuksia, haukkumisia tms. yhtään, eli nollatoleranssi nettikiusaamiseen. Ja sinä saat ihan itse vetää rajat omassa blogissasi mitä siedät, älä turhaan sitä mieti. Jos kommentti on mielestäsi ilkeä ja asiaton, se aiheuttaa kamalan olon niin poista se ja sillä selvä. Sinun blogisi, sinä määräät :)

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Jazmin
20/20 | 

Kiitos vastauksesta, tämä auttoi paljon =) Nyt on jo parempi mielikin, kun ehdin asiaa illan käsitellä. Hyvää syksyä Nelliina!! =)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012