Kietaisumekko on vaatekaapin klassikkomatskua siinä missä nahkarotsikin. Jos ylipäätään tykkää mekoista. Säätövarojen vuoksi malli istuu useimmille vartalotyypille melko helposti, sillä mittojen kanssa ei ole ihan niin justiinsa. Vatsa, takamus ja rintaosasto kun tuppavat olemaan meillä naisilla ihan omanlaisensa, eikä standardivartaloa ole keksittykään.

Edellisen sanottuani, on outoa etten omista kuin pari hassua kietaisumekkoa. Ehkä niistä ei ole ollut tarjontaa, tai kuosit eivät ole innostaneet, mene ja tiedä. Sanoisin, että viime aikoina tilanne kaupoissa on muuttunut, tai sitten olen vain kiinnittänyt enemmän huomiota kyseiseen mekkomalliin.

Hattu: kirppis / Mekko: Penneys / Kengät: Janita / Laukku: Vintage

Nuo Janitan vuosia vanhat kävelykengät ovat omiaan juuri näille keleille. Vaikeaa kuvitella piristävämpiä kävelykorkoja kuin nuo. On todellinen ilo käyttää värikkäitä kotimaisia kenkiä, joiden funktiona ei ole ainoastaan "järkevyys". 

Kommentit (3)

lusene
1/3 | 

Heh, itse olen taas aina ajatellut, ettei kietaisumekko sovi minulle yhtään :) Rintaosastoa ei juurikaan ole, joten tunnen näyttäväni kietaisumekoissa ihan mieheltä. Tuo punainen mekkosi on kyllä tosi nätti! Puhumattakaan noista kengistä <3

Vierailija
2/3 | 

Janitalla on ihania kenkiä! Mutta ilmeisesti kenkätehdas lopettaa toimintansa tämän vuoden loppuun mennessä, nyyh. :( Mistä nyt löytää kotimaisia tyylikkäitä kenkiä...

Tiiduli
3/3 | 

Tosi söpö asu! Itselläni kietaisumekot jäävät käyttämättä, koska niillä vilauttelee niin helposti sekä pääntieltä että helmasta, kun se aukeaa. Mutta uskon kyllä, että istuvuudella nuokin varmasti ratkeavat ja kovaa menevänhän päällä lähes mikä vain vaate lentää 😊

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010