Tämä silkkinen kietaisutunika on 10 vuotta vanha Tiia Vanhatapion malliston vaate. Sen voi jättää kuvan mukaisesti rennosti auki, tai vaihtoehtoisesti kuroa vyöllä. En valinnut tätä asua tarkoituksella suomalainen design mielessäni, mutta sellainen siitä kuitenkin tuli. Kengät ja laukku ovat Minna Parikan vanhempia mallistoja. 

On todellinen harmi, ettei Tiia Vanhatapio enää tee aktiivisesti vaatemallistoa. Vanhatapion naiselliset mekot olivat kuin taideteoksia. Tummasävyiset mekot jopa hieman goottityylisiä puhvihihoineen ja erikoisine leikkauksineen. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010