Jäi vähän päälle tämä keltainen neuletakki. Se on niin väljää mallia että napittamalla se ei oikein näytä hyvältä leveähelmaisempien mekkojen ja hameiden kanssa, mutta auki tai vyötettynä toimii mahtavasti. Tämä voi olla selvää pässinlihaa suurimmalle osalle, mutta vyön suosiollisella avustuksella pussimaisetkin neuleet on helppo ottaa käyttöön mekkojen pariksi.
Tämä ikivanha Mangon kissamekko on sellainen aarre että toivon sen kestävän käytössä ikuisesti. Sitten kun olen oikeasti kissamummo. Harmi että Mangossa ei yleensä myydä tämän tyylisiä vaatteita, muistan ihmetelleeni jo silloin aikoinaan mainoskamppiksen levitessä muotilehtien sivulle että hetkinen, onko tässä painovirhe. Poikkeusmekot tosin yleensä ovat niitä kivoimpia.

Kommentit (10)

Jasmin
2/10 | 

En arvannut, että kaula-aukko venyy niin mukavasti :) ajattelin, että näinköhän vetäset helmat olalle :D Ihana mekko!

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
3/10 | 

Trikoomekko jossa on jättimäinen kaula-aukko on helppo laskea olalta alas :) minusta on hauska miten etukäteen kaikki varoittelivat että imetyksen aikainen pukeutuminen on ihan kamalan hankalaa, mutta eihän se ole ollenkaan, ainoastaan tyköistuvat joustamattomat mekot ovat vaikeita. Tai eivät nekään, jos ei koe vaivalloiseksi avata vetskaa ja laskea yläosaa imetyksen ajaksi. Minä en jaksanut tätä, mutta jollekin ei varmaan olisi vaiva eikä mikään.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012