Totaalinen heräteostos, mutta nyt oli vaan niin hauskat housut että en voinut vastustaa H&M:llä kympin sijoittamista. Nimim. Niina revittelee - ostaa housut.
 

Housut - H&M. Nilkkurit - River Island. Hiuspanta - Cailap/Kirsi Nisonen.

Se, että minut ylipäänsä saa kiinnostumaan oikeista housuista (ei farkuista), vaatii vähintään dalmatialaispilkkuja.

Kommentit (11)

Thirsty U. Amigo
2/11 | 

Ei oo totta! Ajattelin eilen H&M:n kreisipöksyjä sovitellessani, että Nelliinan vaatehuoneessa ei varmaan kuuna kullan päivänä ole mitään näin pöljää nähtykään, ehkä minäkin siis unohdan tämänkesäiset kuosihulluttelut. Ja niinpä jätin eräät "inkakuvioidut" housut rekkiin. Ja nyt sinä menet ostamaan tollaset housut. Tämähän tarkoittaa, että haen ne liikkeeseen jätetyt housut takaisin...! :D

Viivuska
4/11 | 

Ihanat. Katoin housuja tänään kun olin h&m ja nyt sulla on ne , ne on niin sun tyyliset <3

9/11 | 

Mielettömän ihanat. Itse kävin kans hooämmällä ja käsissä jo pitelin että meen sovittaa, mut päädyin sit vähä "neutraaleimpiin" eli viininpunaisiin. :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012