Monikohan olisi huomannut ajatuskatkoksen, jos olisi muina miehinä kirjoitellut krokotiilikuvioisista kengistä, kuten aluksi meinasin :D nimittelen muutenkin ihan sujuvasti raitoja ruuduiksi, ruutuja pilkuiksi ja niin edelleen. Jotenkin sitä on omalle tekstilleen täysin sokea, eikä kirotusvireitä bongaa vaikka oikolukisi miten paljon.

Minna Parikan leopardikuvioiset kengät ovat mallia Jodie, joka on takuuvarmasti yksi Parikan mukavimpia käyttökorkkareita.
 

Mokkanahkainen piparkakkuhelmainen hamonen on DIY-projekti, se on muokattu pitkästä "lahkolaishameesta". Ohje täällä.

Kommentit (12)

mymmeli
2/12 | 

Uu..nuo parikat taitaa olla seuraava must-hankinta. Juuri pari kuukautta sitten satsasin ja ostin vanhan postauksesi innoittamana ne vihreät näppyläiset lin:t. Jaa siitä alkoi parikka-rakkaus...

Iida
3/12 | 

Näin sinut tänään pyöräilemässä, oi oi kun olet niin nätti! Upeat hiukset :)

Anne
4/12 | 

Ja mä taas yhdistin jotenkin krokotiilin seepraraitoihin... kunnes luin postauksen uudestaan. Eli et ole näköjään ainoa joka on sekaisin kuvioista ja jolla on yhtäkkinen lukihäiriö. Ei mulla muuta :'D

5/12 | 

Meinasin juuri huudella että mistä olet saanut noin ihanahelmaisen hameen, kunnes luin loppuun asti :) Tuo ohje oli sen verran helppo että pitää katsoa jos itsekin viitsisi tehdä johonkin hamoseen tuollaisen helman. Aivan ihana idea <3

Irkku O.
6/12 | 

Heh, muistui mieleen lukuhärö aikaisemmasta elämästä: olin pankissa töissä ja työpapereista hyppäsi jatkuvasti silmille sana krokotiili. Vasta seuraavalla lukukerralla se asettui sovinnaisesti korkotiliksi.

Upeat kengät ja ainakin tällä näytöllä niistä löytyy samaa väriä kuin hiuksistasi ja pudonneista lehdistä. Harkittu kokonaisuus kertakaikkiaan.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu