Helsinkiläinen erikoisista ja uniikeista asusteista tunnettu kivijalkaputiikki Mustahöyhen on juuri muuttanut Kruunuhaasta Viisikulmaan. Uutiskirjeessä oli muuttoilmoituksen lisäksi maininta ja fiiliskuva liikkeen uudesta korusarjasta nimeltä Dominique Denaive. En ollut ennen kuullutkaan kyseisestä brändistä, mutta huomioni kiinnittyi värikkäisiin ja näyttäviin muovikoruihin siinä määrin että pyysin Elinalta lisää kuvia ja tietoa.

Ranskalainen Denaive kertoo korujensa designin taustalla olevan art decoa, barokkia ja 60-lukua, joten lopputulos on ainakin takuulla näyttävä. Mitään pientä ja hillittyä on turha odottaa. Koruja on nähty muotilehdissä maailmalla vaikka kuinka paljon, mm. Olivia Palermon kaulassa Elle-lehdessä.

Asusteiden suhteen olen usein sillä linjalla että mitä suurempaa, näyttävämpää ja värikkäämpää, sen parempi. Erityisesti jättisormukset puhuttelevat vuodesta toiseen. Muovikorut ovat ylipäänsä ihanan kitschejä ja more is more -ajatusmaailma sopii näihinkin koruihin täydellisesti.

kk14huhti15
kk13huhti15


Kun seuraavan kerran ehdin Helsinkiin, pitää tehdä pikku visiitti Viiskulmaan.

Kommentit (2)

1/2 | 

Huh, muhun ei kyllä muovikorut iske! Korujen värit ja mallit kyllä näyttävät ihanilta, mutta muovi materiaalina... huh. :) Olen vähän rajoittunut. :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012