En tajua mistä tämä katti on yhtäkkiä omaksunut seuraavan nukkumisasennon. Viilentääkö tämä jotenkin paremmin vai mitä ihmettä. Ette usko kuinka paljon pihisen naurusta täällä:Nöpö ei ole eläissään viihtynyt selällään, mutta nyt yhtäkkiä se on niin koko ajan. Eikä kissa ole lihonutkaan, että selkäläskit (aka Mars-patukkaselkä) mitenkään edesauttaisivat asennon rentoutta.

Tai ehkä se ottaa mallia minusta :D

Kommentit (17)

1/17 | 

Täällä kans yks selälläännukkuja :) toinen rojottaa aina kyljellään, toinen pitkin pituuttaan selällään. Sohvalla, lattialla, parvekkeella, tyynyllä (niin että pää roikkuu siitä alas), you name it... :D

Lenin
3/17 | 

Voe mahoton, Nöpö-postaukset on niin mainioita :) Meillä jo edesmennyt siamilainen nukkui tuolleen aina auringossa. Se asettui kämpässä sellaiseen paikkaan johon auringon paahde osui ja makasi siinä maha pitkänä, kaikki raajat vielä aivan pitkiksi pingoitettuna niin, että kissan mitta oli sellainen 1,5 m.

ella
4/17 | 

Nöps on hoksannut, minkä omani on tiennyt aina: masuvillojen tuuletus piristää :)

5/17 | 

Haha, toi on kyllä hassun näköstä :D Meidänkin Roope nukkuu millon missäkin asennossa, myös selällään ja tassut pään yli :D

Nina
6/17 | 

Tulee oma entinen karvakasa mieleen (Norjalainen metsäkissa rodultaan), yksi sen lemppariasento oli juuri tuo, niin hauska : )

Halla
8/17 | 

Meillä rotat nukkuu noin helteellä, ei ne muuten tykkää selällään maikoilla, niin on pitänyt ihmetellyt sitä puuhaa. Kait se sitten viilentää. :D

9/17 | 

Ihana Nöpö! Vanhemmillani yksi kissa kans nukkuu usein noin :D Sohvalla. Ja aika usein jalka väpättää, tai suupielet, kun tyyppi näkee jotain hassua unta :D Mutta kissat on kyllä niin <3!

Terhi
11/17 | 

Tuo on ilmeisesti viilentävä asento, koska meillä neljä pitkäkarvaista kattia nukkuu noin erityisesti näillä keleillä. Ja mitä kuumempi.. sen pidempänä roikaleet retkottavat :D

Eni
12/17 | 

Tassujen päällä ja kerällä nukkuminen auttavat pitämään ruumiinlämpöä ylhäällä. Mikä hoituu kyllä tällä säällä ihan ilman yrittämistäkin. Lisäksi se tuntee olonsa turvalliseksi jos uskaltautuu nukkumaan noin. :)

Pilvi
14/17 | 

Myös mun Emppu-kisu nukkuu selällään, etenkin kuumalla ilmalla. Yleensä sen takajalat sojottaa vielä molemmille sivuille niin että näyttää mahdollisimman hassulta. :)

Hanna
15/17 | 

Meillä toinen katti nukkuu melkein aina selällään :) Tosin laittaa vielä etutassut suoraksi tuonne pään päälle.

16/17 | 

Uskon hyvinkin, että lattia on mukavan viileä / mahdollisesti puulattiassa on joku viba jonka taas kissat vaan hiffaa vrt. teidän kerrostalokämpän lattia.

Paju
17/17 | 

Meillä nukutaan myös nykyään samaan tapaan, mielellään vielä pää sohvatyynyjen alla... Ehkä siis tosiaan viilentää tuo mahapuolen esiinkääntäminen?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013