En oikein osaa edes sanoa mikä ensimmäinen reaktioni oli tähän lukijan vinkkaamaan Crazy cat sweateriin (totaalinen naurukuolema? happi loppuu? syvä hiljaisuus?), mutta toinen päähäni eksynyt ajatus oli eräs kotonamme majaileva karvakasa.


Nöpöä ei tarvitse edes photaroida ja se osaa näyttää yhtä äimistyneeltä :D Mistä tulikin mieleen että niin eh.. ainutlaatuinen kuin Mr GuGu & Miss Go:n paita onkin, se nousisi ihan uusiin sfääreihin oman kissan kuvalla! Miettikää nyt! Siinä vaiheessa kreisi cat lady nimike pitäisi ehkä jo tatuoida otsaan.

Ihan vain mielenkiinnosta kysyn, että kuinka moni olisi valmis lähtemään neljän seinän ulkopuolelle äimistyneessä kissapaidassa?

Kommentit (15)

inneJ
1/15 | 

Hei joo, tuo paitahan on ihan mahtava! Ja jos sen tosiaan sais oman kissan kuvalla, niin vielä parempi. On tuo mun neiti aina välillä sen verran kahelin näköinen, että..

Norspa
2/15 | 

Aiiiivan super! Menee ehkä kategoriaan "pakkosaada". terv. nimim. puhunkissastaniyhtäpaljonkuintuoreetäiditvauvoistaan

Ruusa
4/15 | 

Haha, mä olen ollut potilaana psyk. osastolla ja voin kyl kuvitella, et menis lääkkeet väärään kurkkuun jos työntekijällä ois tuommoinen päällä.

Pitää kyllä vakavasti harkita itselleen tuon tilausta. (Voin pistää sen piikkiin, että mä olen pöpipää. ;D)

mju
5/15 | 

Minä! Tossa paitakuvassa se näyttää juurikin migreeniä aiheuttavalta, mutta mallin päällä jopa hillityltä. Huikeita noi muutkin paidat. :D

Sanjana
6/15 | 

Voi jee, voisin lähteä vaikka heti :D Ihana! Väääähän silmiä särkee tuo kuvio, mutta ihana!

mymmeli
7/15 | 

Toi lähtee heti aamulla tilaukseen!!!! Eissss kun on mahtava! Nää mätsäis muuten sun niiden laserkissalegginssienkin kanssa ;)

9/15 | 

Tekisi kyllä mieli ostaa, mutta oon viime aikoina ostellut vähän liikaakin kissakamaa, joten ehkä passaan kuitenkin :>

Cerp
14/15 | 

Jos joskus pidän teemabileet migreeni-teemalla niin tiiän, mitä puen päälleni... On kyl mielenkiintoinen hullu kissanainen -paita :D

Riina
15/15 | 

Aika pähee... Mutta koska olen töissä psykiatrisessa sairaalassa, niin en ehkä tohtisi töihin laittaa. Voisi jonkun psyykkinen vointi kärsiä tuosta melkein psykoottisesta värimaailmasta ja kissan nassusta! :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011