En juurikaan jaottele vaatekaappini sisältöä kesä- ja talvikauden vaatteisiin toppatakkeja lukuunottamatta. Lähes kaikki vaatteet ovat yksittäin käytettävissä koska tahansa, sehän riippuu pitkälti vain siitä kuinka vaatteet yhdistelee. Ääriesimerkkinä: shortsit toimivat talvella ihan hyvin, jos jalassa on thermosukkikset ja pitkät saappaat.

Etenkin kesäisiä kepeitä hameita tulee käytettyä talvella paljon. Jo aiemmin mainitut thermosukkahousut ovat lämpöisemmät kuin housut. Tässä  on yksi esimerkki hameen hyödyntämisestä talvella: 

Takki: kirppis / hame: matkatuliainen Italiasta / hattu: KN Collection

Takin alla hameen parina on ohut musta neulepaita. Perusunivormuni onkin talvella usein hame ja villapaita. Mitä kylmempi keli, sitä paksumpi villa.

Kommentit (6)

Vierailija
2/6 | 

Hyvä vinkki, kunhan hameet/mekot ei ole polyesteriä joka rätisee, paukkuu ja liimautuu kiinni :/

Vierailija
3/6 | 

Minäkin kaipailisin suosituksia hyvistä thermiksistä!

Ja vinkkinä sinulle, kun olet nyt kutomisesta innostunut, ajattelin itse täksi talveksi kutoa villashortsit, joita voi pitää juurikin hameiden ja mekkojen alla. :D Ja tietty myös perus pitkät villahousutkin on ehkä pakko kutoa. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010