Arkivaatteet tarkoittavat eri ihmisille eri asioita, riippuen omasta tyylistä ja usein myös työpaikasta. Otsikko on tässä postauksessa kuulemma vitsikäs, sillä ystäväni (perusunivormuna farkut ja T-paita) joka tämän asun näki, totesi että hänen juhlavinkaan vaatekertansa ei olisi näin "juhlava". Ja minä kun ajattelin kirjoittavani siitä, kuinka helppoa tyllihameella on lähteä arkipäivänä. Ei sitten :D

Muutetaan lähestysmistapaa.

Jos olet tottunut hameiden käyttäjä, melko juhlavakin hame on helppo pukea arkeen kun pitää kokonaisuuden neutraalina joko värien ja/tai vaatteiden linjojen avulla. Hillityt värit, pitkät hihat, ei antavaa kaula-aukkoa ja helma vähintään polveen on aika varma keino purkaa minkä tahansa vaatekerran bilefiilis. Myös tyllien ja paljettien. Minulla toteutui tässä asussa kaikki edelliset, joten otin väripilkuksi punaiset kengät. 

Takin tilalla olisi voinut olla vielä simppelimpi vaihtoehto, esimerkiksi siisti musta lyhyt collegepaita. Mutta olen vasta kokeiluasteella tämän hameen kanssa, joten huteja sattuu. Lempisanontani on onneksi fail forward, tai olisin jättänyt aika monta asukuvaa julkaisematta tämän blogin historiassa :D

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 | 

Mistä nuo sukkikset/montako denieriä? Näyttää sopivan peittäviltä,monesti kun ne kuultaa vähän läpi :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010