Vaaleat hiukseni taittavat luonnostaan hieman punertavaan, mutta ei sillä kauniilla tavalla, vaan ne ikävä kyllä näyttävät raitojen kera enimmäkseen tunkkaisen keltaiselta. Onneksi kampaajani antoi minulle vinkin, jonka avulla saan taitettua tuon keltaisuuden hiuksista pois ja halutessani vielä vähän päälle. Vaikutusajasta riippuen vaalennettuihin raitakohtiin saa tarttumaan kunnon kylmänharmaan sävyn, mikä tuo kivaa vaihtelua blondin arkeen. 

Moni suoravärihoitoaineita käyttävä tietää, että niitä on nykyään joka lähtöön. Kummallista kyllä, kunnon violetinharmaa tuntuu puuttuvan yleisimmistä sarjoista, tai ainakaan en ole sellaista löytänyt. Kampaajani kuitenkin kertoi, että tavallista harmaata voi aina taittaa viileällä kirkkaanpinkillä, jolloin lopputulos on juuri se mitä etsin. 

Jos laittaisin hiuksiini tuon pelkän KC:n Color Mask tehohoidon värissä Graphite, lopputulos on kuin vanha harmaa villasukka. Vähän vihertävä ja tunkkainen. Mutta kun siihen sekoittaa 50/50 kirkkaanpinkkiä KC:n Color Mask Paint Pinkadelicia, lopputulos on jotain ihan muuta. Puhtaan harmaa, joka taittaa aavistuksen violettiin. Sekoitussuhdetta voi muutella, riippuen siitä mitä haluaa ja mikä oma pohjaväri on. 

Hoitoainesekoitus levitetään pyyhekuiviin hiuksiin ja kammataan tasaisesti.

Vaikutusaikana olen pitänyt n. 20 minuuttia jos haluan että väriä tarttuu enemmän, pelkkä vaalean kirkastus ei vaadi kuin 5 minuuttia (ja sen voi hoitaa hopeashampoollakin). Nämä hoitoainesävyt lähtevät pesuissa pois pikku hiljaa, joten uusintakäsittely parin viikon välein on tarpeen. Mutta koska kyseessä on hoitoaine, se ei rasita tukkaa. 

Koska minulla on raidoitettu tukka, ei kokonaan valkaistu, suortuvat ovat eri sävyisiä. Nämä suoravärit eivät juuri tartu värjäämättömään hiukseen.

Ps. jos joku tietää tällaisen vastaavan hoitoaineen jossa tämän värin saisi yhdestä purkista, vinkkaa ihmeessä! Mikään niistä tavallisista platina/hopeashampoo yms. tuotteista ei tule tarpeeksi väriä minulle, ne vain kirkastavat vaaleaa. Mikä on kiva sekin, mutta joskus kaipaa vähän enemmän.

Kommentit (11)

-Ninni-
1/11 | 

Hei Nelliina!

Itsekin käytän juuri samoja tuotteita, tosin eri sävyillä. Minulla on yleensä käytössäni sävyttävä shampoo ja hoitoaine/tehohoito sävyssä platinum ja nyt ajattelin kokeilla pearlia, jota hankin sokoksesta hiustenhellimisviikoilta kun kaipasin pientä vaihtelua.  Tuosta paintista käytän 3 eri sävyn  ( hot pink, purple rain & cherry bomb ) sekoitusta, jotta saan haluamani räikeän pinkin pysymään vaaleissa hiuksissani pidempään.  Olen leikitellyt pinkillä eri tavoin juuri nyt tuon ihanan sävyn ovat saaneet vain hiuksieni latvat. Vaikutusaikana olen pitänyt halutusta tuloksesta riippuen 20-40min.  Nämä tuotteet ovat kyllä olleet pelastus jo pidemmän aikaa, ja pidän siitä että ne eivät rasita hiusta niin paljon. :)

An
2/11 | 

Itse hankin juuri CyberShopin oman Herman's Amazing suoravärin. Ostin ihan harmaan sävyssä Gilda, kantsii tsekata se ja ympäröivät sävyt. Lisäksi kampaajalta hankittu Fabuloso-hoitoaine taittaa keltaista tosi hyvin. Se on jännän väristä purkissa,  oikeastaan vaikeata sanoa onko violettia vai sinistä. Lopputulos on kuitenkin omassa tukassa samanlainen kuin tossa sun oikeanpuolimmaisessa kuvassa.  Noi ColorMaskit ja ColorMask Paintit ei omaan vaalennettuun, liukkaaseen tukkaan juuri tee  havaittavaa vaikutusta, ainakaan joka kestäisi yli parin pesun.

katika
4/11 | 

Nämä ovat kyllä hyviä tököttejä! Aina silloin tällöin kun kaipaan vaihtelua niin heitän vähän currya päähän. Sellaisen huomauttaisin kuitenkin, että eri hiuslaaduissa nämä käyttäytyvät erilailla. Minulla värjäämättömään tukkaan nämä kyllä tarttuvat todella hyvin, mutta kaverin värjättyyn tukkaan ei niinkään... Oli pieni shokki, kun ensimmäisen kerran annoin tuon curry-värin olla sen 20 minuuttia. Omissa hiuksissani 5-10 min riittää, ellen halua aivan kirkuvan oranssia. :D

Vierailija
5/11 | 

Edellisen kommentoijan mainitsemasta pearlista tulee juuri tuollainen violetin-kylmän-vivahtava mitä etsitkin! Pearl-nimi ja purkin vaaleanpunainen viitekuva on vähän harhaanjohtava. 

Muusi
6/11 | 

Crestolin Color Gloss -hoitoaine! Saa ainakin Prismoista. Itse käytän sävyä "hopeanharmaa", joka on todella violetti, mutta sarjasta löytyy myös esim. "helmenvaalea" ja "shampanjanpinkki". Voi myös käyttää hiusnaamiona saunassa, jolloin värjäystehokin kasvaa :)

Pilvi
7/11 | 

Mun kampaaja suositteli juuri tuota KC Pearlia, en ole vielä kokeillut, kun mulla on saman sarjan Vanillaa vielä jäljellä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011